Battlefield 1943 Pacific
  • Fujiryu
    Hat amugy meg Zero ahogy irtad, 150-bol egyszer ha elfogyott az ammod, szoval valszeg akkor nem fog zavarni az sem, hogy sose fogyhat el, mert azelott meghalnal, hogy elfogyhatna ha lennne limit.Szoval most semmit nem fog ez valtoztatni, hogy nem fogy el...
    A cod4es lovoldozos rendszer az szerintem jobb mint a bf2-es(kihajolas pl nekem hianyzik a bf2bol) es ezt akarki megmondhatja aki jatszott a cod4-el es nem ragad le ott, hogy 64 ember egy hotel meretu teruleten.Ha lesznek jarmuvek, akkor mar picit sem fog hasonlitani a codra mert a jarmuveken van a hangsuly minden bfben, szoval azon csak nyerhet az ember hogy normalis infantryreszt raknak bele.A gyogyulas meg nem veszes, ugyis mindig amiatt sirtok, hogy 5 medicpakkon ul es nem lehet leloni.Szerintem nem rossz rendszer ez a gyogyulgatos se, meg lehet csinalni jora is.Es nem az a gyogyulos rendszer, hogy mint egy terminator megy es folyamatosan gyogyul :)
    Szoval nektek az a bajotok, hogy meg mindig azon sirtok, hogy nem olyan lesz mint az a bf amit szerettek(trs mindig azon sir hogy bezzeg a vietnam mennyivel jobb volt, masok meg a 42-t istenitik).El kell fogadni, hogy mas jatekot csinalnak, nem ugyan azt mint 3 eve annyi kulonbseggel hogy szebb a grafika.A 42, vietnam, bf2, bf2142 kozott is hatalmas kulonbsegek vannak szoval egyertelmu hogy van olyan amelyiket jobban szeretitek.
    A jatek meg szerintem is szar lesz a harom szar map miatt, es hogy egy ilyen konzolosan lebutitott verziot csinalnak belole harom kaszttal.Meg azt is lefogadom, hogy telepakoljak, megint olyan dolgokkal amiknek a hasznalatahoz semmi nem kell, csak lebaszod a sarokba es tuti megvan a kill, mint a claymorenal.A BC2-re meg kivancsi vagyok, abbol meg jo is kisulhet de ez az 1943 ez sztem is szar lesz.