Battlefield 1943 Pacific
-
Landornak hála teszteltem egy kicsit boxon BF43-át 1-2 óráig. Nagyon érződik rajta hogy funra készül és nem teljes játék de így is voltak mókás pillanataim. Hangok nagyon meg győzőek voltak. Élvezett volt hallgatni amint a zerok és corsaierek egymás ellen küzdöttek az égen miközben te meg egy japót próbálsz eltenni láb alól egy M1 Garand segítségével. Az unlimit lőszert és regenáló életerőt jó volt végre első kézből megtapasztalni. Szerintem embertől függ kinek melyik jön be jobban hogy inkább zászlók közelében legyen csomaghelyek ahol életet és lőszert lehet felvenni vagy maradni a BF2-es módszernél. Engem a tesztelés alatt nem nagyon zavart ez a 2 új funkció. De mondjuk Bad company-nál már nem szívesen örülnék neki, az jóval komolyabb. Nagy előrelépés hogy a hitbox nagyon jó lett és ezáltal a fegyvereket is jobban lehet használni. Járművek terén a tankoknak jobb splash damage kéne de érződik rajtuk hogy nem fürge gépek és végre van egy olyan érzésünk hogy van alattunk súly. A repülök szerintem egy kicsivel könnyebben vezethetők mint BF2-ben igaz nem is annyira gyorsak így az antiair-el 2 perc alatt 4 gépet is leszedtem az égről! Kb. ennyire emlékszem most, holnap majd írok egy részletesebbet :)