• balage187
    Mar egy regebbi hasonlo cikknel leirtam, hogy miert alacsony az Opera reszesedese szerintem. Azert, mert alapbol az emberek leszarjak, hogy milyen bongeszovel nyomjak, nem erdekli oket (mert nem is tudjak), hogy az egyik 100megaval kevesebbet eszik, az emberek 99,9%-a nem ilyen uber-geek, aki minden egyes verziovaltaskor letesztel minden bongeszot es azt preferalja, ami par szazadmasodperccel jobban teljesit az idiota teszteken.

Akkor miert nott a Firefox reszesedese 20% fole (Mo.-n 40%-ra)? Azert, mert, amikor nagyon sokan kezdtek el netezni, akkor az IE6 volt a legtobb gepen, az meg kuztudottan egy szar: megnyitotta az osszes popupot, gyakran osszeomlott, egyszercsak ismeretlen toolbarok jelentek meg benne (most atlag userek eseterol beszelek), konnyen, sok virust bekaphattal vele. Ekkor nagyon jo indok volt arra, hogy az ember bongeszot valtson, mert meg a LAIKUS felhasznalo is latta a a kulonbseget, nevezetesen azt, hogy az FF nem nyit meg minden szar popupot, nem omlik ossze, es vegsosoron nem csinalja azokat, amiket az elobb az IE-nel leirtam. Azota lehet, hogy jobb lett az IE a 7-es verzioval, lehet, hogy jobb lett az Opera vagy a Chrome, de nincs igazi indoka az embereknek arra, hogy valtsanak, ezert szarnak ra.
    Magyarul az FF jo idoben valo megjelenesenek nagyon sokat koszonhet szerintem.