• es5eNCe
    Ezzel egyébként teljesen egyet tudok érteni. Én Dublinban élek és itt is látom mit művelnek a feka bevándorlók. Nagyon kicsit százalékuk áll neki munkát keresni a legtöbbjük a segélyből él. És ilyenkor szoktak azzal jönni hogy nem veszi fel őket a fehér ember ami baromság. Én építőiparban is dolgoztam 2 évet ezalatt 2 fekával találkoztam akik tényleg keményen is dolgoztak meg kemény 1 arabbal. És hiába volt a lehetőség az orruk előtt meg a heti 5-600 eurós fizetés (nem vicc tényleg ennyi volt az átlag bér) nagy részük azzal az indokkal hogy túl kemény a munka inkább otthon élt segélyen vagy elment biztonsági őrnek a negyedéért mert ott nem kellett dolgozni plusz lelakta a környéket ahol lakott. Abban is igazad van hogy csak akkor hajlandóak a normális életre ha fehérek között élnek mert amint a "honfitársaikkal" élnek együtt egyből szarnak mindenre. A taxisokkal nekem is volt kalandom már, mindig meg próbáltak átbaszni meg rizsálni h nem tudják merre kell menni és inkább a hosszabb utat választják meg hasonló. Kissé ugyan elkanyarodtam az eredeti témától de lényeg hogy nem sajnálom őket mióta látom hogy a mentalitást amiben felnőnek hozzák illetve viszik magukkal mindenhova ergó a bőrükből (tisztelet a kivételnek) nem tudnak kibújni. Az hogy háborúznak nem a másik ember bűne, mi sem fogunk otthon ölre menni majd ha kevés lesz az ivó víze más országoknak annak érdekében hogy maximalizáljuk a eladásból eredő profitot. A segélyszervezetek meg semmit nem tudnak tenni értük csak a szélmalomharcot vívják, az egész kontinens egy pénznyelő ezért nincs értelme milliárdokkal támogatni mert látni lehet h semmi eredményre nem vezet.