Need-for-speed-hot-pursuit-logo.png
  • kisokka
    Sziasztok!Olvasgattam itt egy kicsit és látom jön majd egy patch a hang és a kiosztás-változtatás miatt.Hát bizony az nem ártana tényleg, nem tudjátok mikorra várható?
    Egyébként nagyon szép gamma, tetszik a környezet is, csak van benne egy-két zavaró dolog a fent említetten kívül is(számomra).Néha egyáltalán nem látni, ha jön velem szembe valaki és néztem pár videót youtube-on, nem csak nekem nem tűnnek fel egyes autók.Jó, ezt most foghatnánk arra, hogy 250 felett már mi tűnne fel az embernek, de a legtöbbet tisztán látom messziről, némelyeket viszont nem, mert beleolvadnak a környezetbe.Ez is egy hiba lehet, vagy nálam nem stimmel valami?
    A másik, hogy szerintem is piszok nehézre sikeredett.Toltam már nem egy NFS-el, de ez még a régi Hot Pursuitnál is nehezebbnek tűnik nekem(bár az nem volt olyan nehéz).Sosem adtam alább a nehézségi szinteket, ha lehetett választani, mindig a legnehezebbet választottam, de itt kiborító tud lenni, ha egy tesztvezetésnél le vagyok maradva 8 másodperccel:D Biztos nem figyelek valami rövidítésre, de akkor is zavaró :)
    Na ez hosszúra sikeredett, remélem válaszol is majd valaki:) Üdv!