Need-for-speed-hot-pursuit-logo.png
  • Waczkor
    Na lassan nekem is minden arany lesz,már csak 2 versenyt kell aranyra kihozni.Természetesen az utolsót és egy mclarenest.Amúgy én egyik versennyel se szenvedtem annyit mint a mclaren f1es versenyekkel.Nekem ő az Elenorom,ahányszor nekifutok mindig ráb*szok vele.Azzal a különbséggel hogy én viszont rühellem ezt a kocsit:)

Azért a tdu 1 órás versenye piskóta volt ehhez képest,ott ugye nem csal ennyire a játék,nem rak be az utolsó pillanatban az összes jó ívre egy sötétlila autót,amit nem lehet észrevenni,plusz ugye ott nincs törés,ami itt csak a mi autónkra érvényes.Azt egyébként nem értem mi értelme van hogy választhatunk autót.
    Ha a veyronnal megyek,ha mással, a gép úgyis gyorsabb,ha ugyanazt az autót vezeti,ha lassabbat.
    Kb egy suzukival is gyorsabb lenne úgy hogy én végsebességre kihuzatom a veyront,rátolok egy turbot közben,meg full nitrot,bekapcsolom az űrrakétát rajta és még a fénysebességet is.Engem az bánt a legjobban,hogy miért nem lehet egy picit emberibbre csinálni,megszoktam már hogy minden ellenem van,de könyörgöm amikor full egyenesben végsebességet megy a veyron hogy a picsába nem érem utol az elsőt.Kéne egy sebességmérés mindenkinél,mert legalább 200zal többet megy a gép.

Amúgy egy replay modot rakhattak volna bele,szívesen megnéztem volna nem egyszer ahogy sikerült megszereznem az aranyakat.