Need-for-speed-hot-pursuit-logo.png
  • M@TriX
    ja ez első igazán nehéz tesztvezetés, emlékszem....
    ott tényleg a vezetési stíluson van a lényeg.

Számomra az volt a lényeg, hogy szinte minden kanyarba 300 felett kell érkezni, az elsőhöz, ha az alatt érkezel be már valamit elcsesztél :) a kanyarba az ÖtödÖlős részen érkezz be, minimum 250e- kell bevenni a kanyarokat, ezzel sok nitrot lehet termelni, amit kifele jössz nyomd is neki, hogy egyből pörögjön a mutató.

Én levágásokat nem használtam, lehet hogy nyerni lehet vele pár tizedet de én nem lennék biztos benne, ez a járgány inkább aszfaltra termett. Kivéve a "barlangok előtt S kombináció, azt én keresztbenyesem, hogy jobban érkezek a "barlangokhoz".

azt természetesen folyamatosan a szembe sávba, a kocsik mellett szűken elhúzni, hogy csorogjon a nitro. Az elején még az 1-esig se szoktam felengedni, kb fél 1-nél már kiengedem a kéjgázt. aztán utána már nem szoktam figyelni, hogy mennyi van mert folyamatosan dől, ne felejtsd kimpumpálni.

kanyarban ha úgy érzed szűk lesz, nyomj egy kis nitrót, akkor nem gyorsul, de szélesebben veszi. Ha túl nagy ívben veszed a kanyart, akkor még egy fél mp-re húzd be a kéziféket. Durva kanyarnál meg egy pöc sima féket is használj és utána a kéziféket akkor elég brutálisat lehet fordulni... a célvonalon 350 felett illik érkezni.... :)