Need-for-speed-hot-pursuit-logo.png
  • M@TriX
    A "Blast from the past"-ra gondolsz amikor egy Koenigsegg zsaru akaszkodik először a nyakadba aztán meg egy Bugatti? az tényleg izgalmas kis misszió.

Én úgy csináltam meg, hogy amint meglátom az első zsarut becélzom az orrát és egyből neki gangolok, ha az orrának még akkor felkened de kb 200-al repeszthetsz is tovább. nyomd amíg utól nem ér aztán ne törődj, hogy nem mész gyorsan paszírozd ki ami maradt benne, kend fel amíg ott nem marad, kb. a vízesésig végezned kéne vele...

Aztán nyomás nitrózva természetesen a szembe sávba a négysávos részen lehet nyomni közel végsebességgel, kocsikkal természetesen nem ajánlott ütközni... olyan 2:10 környékén érdemes érkezni a híd utáni levágóhoz ami valami épület mellett húzhatsz el, elég jó szűken lehet venni, aztán döngetés tovább a Bugattiig.

Azt ne is várd be, nyomjad bő 300 felett ahogy csak tudod ha mázlid van csak sokára ér utól de ne is törődj vele, elég széles az út, ha előre húzz helyezkedj mert természetesen "szegőléceket" dobál kifele, elég vastagbőrű, kifektethető, hogy időben végig is érj, de ha jól kapod el a sebességet akkor nem érdemes leállni vele, és simán meglesz az 5 perc körüli idő, még egy nagyobb ütközés és vagy Szögesdróthalmaz is belefér...

vissza léptem és újra most megcsináltam, hangulatos egy futam ez is...