hol állítottam azt, hogy nem voltak "rövidített" útvonalak a HP-ban?
Nagyon is tisztában vagyok az eldugott útvonalakkal, hisz ki is használtam őket javarészt.
Szóval ez értelemtlen belekötés volt a semmibe részedről.
#266: Nagyon is tisztában vagyok az NFS sorozat részeivel, eddig 3 részt nem próbáltam csak, a legelső, a második és az ötödik (Porsche Unleashed) részeket. Mivel nem ész nélkül érvelek, ezt a 3 részt sose hasonlítgattam az eddig megjelentekhez vagy készülőkhöz.
De mivel mindkét Hot Pursuit részt a végletekig játszottam, ezért úgy gondolom nem alaptalanul kötök bele az új "HP" részbe.
A kommented utolsó szakaszához pedig azt fűzném hozzá, hogy félreértelmeztél. Tudom, hogy voltak városok (Aquatica az örök favorit), én ezt arra értettem, hogy nem az egész várost jártad be, hanem csak az adott útvonalokat a városon belül. Tehát ebben a készülő "HP" részben ha Free Roam lesz akkor gondolom az esetleges város összes területe bejárható lesz mint Ug1-2, MW és Carbon részekben.
És DanielT: ha az MW-t is húzom rá, mint hasonlat erre a játékra, de mégsem ugyanaz attól vegyítve van a kettő és az már nem eredeti Hot Pursuit!!! Gondolkodjatok már kommentálás előtt