-
High end PC #205 Hát, ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, akkor nem előtte fékez, hanem konkrétan közben. Vagyis, először elkezdi ráfordítani 300 felett (183 mph felett) az autót a 90 fokos jobbosra, és a kanyar bejárati ívétől a kijárati ívig fékez. De ettől még nem lehet bevenni egy kanyart, kanyarban a megfelelő mennyiségű stabilizáló gáz többet ér bevételi szempontból, mintha valaki beletapos a fékpedálba, sőt, kanyar közepén padlón fékezni a legnagyobb hülyeség a való életben, mert a súlypont előre helyeződik a kormányzott kerekekre, és az autó nehezen kormányozhatóvá válik. Én ebből szűrtem le a sínautózást a Hot Pursuit-ben, mert még így is be tudta venni lazán, poros úton, hogy 300 km/h körül kezdte meg a bevételt.
Valamint nem egy arcade játék telt el a Shift óta, hanem kettő is. (Nitro, World), szerintem nyugodtan odaadhatták volna a Criterion Games-nek azt a motort, amit a Slightly Mad Studios használt a Shift-nél, akkor lenne meg az egyensúly az arcade szerű és a szimulátor szerű autókázás közt.
De egyébkén kérdésedre válaszolva, nem, nem vártam szimulátort a Criterion-tól, épp a Burnout szériából kiindulva. Csak ez a látott videó nagyon megrémisztett. Annyira hasonlít az autó viselkedése arra, amit az Undercover-nél láttunk... :((
És látva az emberek reakcióját, a többségnek sem tetszik (emlékezzünk: épp Undercover után bukott az EA Black Box stúdiója).
Egy arcade játék is lehet jó fizikájú játék, attól függetlenül, hogy arcade, lásd: PGR részek, Grid.
Persze abban egyet értek, hogy még badarság lenne bármi féle messzemenő következtetést leszűrni egy pre-development videó láttán, hiszen ez nem a végleges novemberi verzió. De hát az emberek megvitatnak egy-egy videóban látott jelenséget, annak sincs értelme, hogy némán végignézzük.
Egyébként nem baj, hogy arcade, hiszen az előző két Hot Pursuit is az volt.
Engem sokkal jobban zavar a belső műszerfal hiánya (vagy meg nem mutatása), nagyon hiányoltam a műszerfal nézetet sok éve az NFS részekben, Shift ebből a szempontból hosszú idő után nagy kedvenc volt.