3psilon#60
Köszönjük a linket, szgyorgy!
Gyorsan átfutottam az oldalt, és nagyon érdekesnek találtam. Mindazonáltam nem találtam egészen tömör összefoglalót mindarról, ami ott van.
Hadd idézzek egy rövid részletet az oldalról:
"Tóbiás egy energia, vagy lélek, akit Geoffrey Hoppe közvetít. Tóbiás az úgy nevezett Bíbor Páholy részét képezi - fogalmazhatunk úgy is, hogy ennek a tagja. E páholynak a spirituális feladata annak a tanítása volt, hogy miképpen lehet az energiákat teremtésre használni ezen a bolygón, valamint egyéb más helyeken is a Teremtésben. Tóbiás és a Bíbor Páholy a fátyol túlsó oldaláról hoz el nékünk egy olyan energiát, mely teli van bölcsességgel, szeretettel és természetéből fakadóan sajátos perspektívával bír."
Remélem, mások is kedvet kaptak a tanítások alaposabb tanulmányozásához! Esetleg tudnál valamilyen linket adni, ahol *tömören* és érthetően (!) össze van foglalva mindez? Mert hiába tudjátok az igazságot, ha nem teszitek tömör formában elérhetővé mindenki számára.
u.i. ismeritek a Web Gyógyító Gömb Projektet? Meglepően érdekes új fejlesztés, az internet gyógyító energiáit használja fel a gyógyításra. Sajnos az oldalt leállították. A fejlesztőt tömegesen vádolták csalással, pedig azt hiszem, ez a fejlesztés az egész emberiség javát szolgálta volna. :(