Alien_AM#59
En csak egy eshetoseget vazoltam fel. De akkor te maradsz ezek szerint a harry potteres valtozatnal a varazsszos vilagegyetem megteremtesenel es egy leny uralkodasaban.
De akkor kerdezem en miert "varazsolt" ilyet valaki hogy megadja a lehetoseget a vizsgalasra, a fejlodes linearis eljutunk a legkisebb reszecskeig feltalalunk mindent es mindig kozelebb jutunk az igazsaghoz es a vegeredmeny mi magunk is eljutunk a varazserohoz mert ez szuksegszeru a fejlodesben. Ennek igy nincs ertelme.
Torreadorz a lotto az rossz pelda mert ott szethuzodo egyeni tudatokrol beszelunk, a vilagkeletkezes pedig az emberiseg 60-70%, a teremtes 30-40% lehet, de meg ez sincs eldontve meg lehet egyensulyban is igy ebben az esetben a mi altalunk elkepzelt harri potter meg letezhet is. Raadasul a tudat mukodese eleg bonyolult.
peldaul vegyuk a halalt, mindenki fel hogy mi van a halal utan ezert ugye oregkorban jar az emberek tobbsege temploma hogy higgyen es ne feljen, de hiaba mert azert felnek mert legbelul a tudat alatt mindenki tisztaban van vele hogy vege lesz mindennek, csak nyugtatni probalja magat.
Ezeket nem en talaltam ki csak elmeseltem neked :)