• High end PC #261
    Így van, már tavaly év közepén is összelehetett rakni egy jelenlegi konzol (pl Xbox360) szintű PC-ét (grafika,hang) 100 ezer Ft-ből. Simán elhiszem, hogy ez már 80 ezer Ft-re süllyedt. :o)

Dante: PS3-ra én kötöttem elég sokszor G25-öt, hű, hallod, nem tudom tudtad e, de az a kormány elsődlegesen PC-hez lett kifejlesztve, PS3-al nem is funkcionál teljes mértékben, és minden beállítási funkcióját csak PC alatt lehet kihasználni, PS3 alatt elég gyengus. Egyszerűen PC-és kormány, amit lehet tekergetni PS3 alatt is.

Más: nekem megvan a Forza 2 "szimulátor" XBox360-ra, Dante, nem maradtál le semmiről! Mint szimulátor, elég gyenge. A fizikája pl meg sem közelít egy Live For Speed, rFactor, de még egy GTR Evolution szintet sem... Amolyan szimulátor és árkád közti játék, ami talán valamivel közelebb van a szimulátorhoz, mint az árkádhoz. :o)
    És akkor ha repülőgép szimulátort akarok játszani, konzolon mikor lesz olyan rep. szimulátor, mint a Fighter Ops, vagy a Lock On. :o)
    Tényleg felesleges a PC-ét temetni, mindig lesz célközönsége, mint játékplatform, én is csak mosolygok azon, amit már évek óta a "PC-és játékoknak leál..." c. topikban nyomnak. :o)