11230
-
High end PC #271 hö? ez most nekem jött?
me engem ez nem érdekel
sztem dantenak küldted -
Skyline #270 Az általam említett oldalon nemtom holérdekel a psotaköltség+stb amikor itt van a boltjuk budapesten az aranyjános utcánál,a Cod5 pl kemény 600 ft-al volt drágább konzolra,és fejezzük már be.
80 ezer forintos pc csodálatos,nem,NEM fogsz rajta gta-zni vagy assasin creed-ezni olyan minőségben.
Jobban sikerült portokat tolhatsz pl dmc4....Ennyi.:)
Hogy mi a nagyobb lehúzás,maradjunk annyiban hogy amíg dx10.e-el és physx-el megy kétoldalról a sárdobálás maxiértelmetlenül,amíg optimalizálatlanszarokat adnak ki,amíg crysiseket tolnak a nép orra alá SLI_VEL AZ IGAZI reklámszlogennel úgy hogy aztán 1 évvel késöbb jobb driverrel 1 kártyával amivel elötte szaggatott utnna vidáman megy sztem ne feszegessük mi a lehúzás...
Az igazi lehúzást valójában a WII topicban erőltesd,ott torkot is harapnak érte hlott....:DD
Azt meg értsd meg én nem temetem a pc-t de ha így megy tovább elöbbutóbb lehet temetni,hiába a célküzünség ha nem lesz más csak fullszimulátorok,MMO-k,ha ennyi akkor ez a kínálat egy NULLA.
És ez továbbra sem pcvs konzol topic... -
High end PC #269 Én úgy hallottam hogy belecsapott egy meteorit a fejlesztőstúdióba és nem is fogják máér kiadni a Race Pro-tAzt mondták mindenki húzzon el és vegye meg a GTR Evolutiont inkább -
#268 Ne nézd hanem próbáld ki, van benne 100% sérülés ott ha belemész meghalsz... minden csak beállítás kérdése, lehet jétszani könnyen és nehezen, a grafika pont nem szép, persze pécés szimekhez képest igen. -
#267 Még nem próbáltam a Forza 2-őt csak láttam, és ez épp elég is volt... Nem tudom mennyire élethű az irányíthatósága, viszont elég volt látni amikor az egyik autó hátulról belement fékezés nélkül a másikba... Én azt nem nevezném fizikának. De a grafikája tényleg szép. -
#266 Ó igen, tudtam hogy eljutunk a konzol vs. PC vitába. :D Volt itt már szim vs. arcade, grafikai orgazmus vs. puritán grafika. -
High end PC #265 Váá, nem igaz, a konzol pártiak mindenütt ott vannak hittéríteni -
#264 Amúgy ha ez a Shift csak fele olyan jó lesz fizikában mint a Forza 2 akkor már jó, ha jobb akkor kánaán és persze a körítésbe kötelezően aláznia kell azt, ami nem kérdés... -
#263 "boxon nem LEHET szimulátorozni"
érdekes pont Xboxra jön az első komolyab Sim, hamaorsan... boxra is van kormény 1-2 héten belül meg is veszem az MS Wheelt, első kézből fogod megtudni h milyen minőségben és élményben a jelenlegi pécés korményomhoz mértem ami az Fomrula Force Ex, persze egyik sem g25, de nekem arra nincs szükségem, annyit én nem adok ki egy kormányért, de szimezi ezzel is tökéletesen tudtam sok sok sok évig, eredményesen... -
#262 amilyen tájékozatlan vagy, nem csodálnám, ha elhinnéd :D
kezd ott, hogy megnézed hol áll az EURO
aztán nézd meg egyszer a 80-100 ezres pécén az ass creedet vagy a gta-t vagy bármelyik kevésbé "cod4-esen" optimalizált játékot
végül menj és olda meg a sok szerencsétlen grafikai, hang, stb bugját, ami a pécés topikokban felmerül, amikor a delikvends játszani akar. aztán forintositsd a SZOPÁST, ha tudod.
Dante: szintén keményen tájékozatlan vagy: boxra is van kormány, tehát lehet szimezni ott is. 80ezerrel meg ne fárassz, el vagy tévedve.
árak: gta4-et 14ezerért a legtöbb konzolboltban megkaptad. végignyomtad és 10ért el is passzolhattad. pécén a 12000forintos verziot probáld meg eladni 4k bukóval ... sok sikert :)
Nem fogok tovább kommentelni, ha befejezitek a tájékozatlanságotokból eredő csusztatást. -
High end PC #261 Így van, már tavaly év közepén is összelehetett rakni egy jelenlegi konzol (pl Xbox360) szintű PC-ét (grafika,hang) 100 ezer Ft-ből. Simán elhiszem, hogy ez már 80 ezer Ft-re süllyedt. :o)
Dante: PS3-ra én kötöttem elég sokszor G25-öt, hű, hallod, nem tudom tudtad e, de az a kormány elsődlegesen PC-hez lett kifejlesztve, PS3-al nem is funkcionál teljes mértékben, és minden beállítási funkcióját csak PC alatt lehet kihasználni, PS3 alatt elég gyengus. Egyszerűen PC-és kormány, amit lehet tekergetni PS3 alatt is.
Más: nekem megvan a Forza 2 "szimulátor" XBox360-ra, Dante, nem maradtál le semmiről! Mint szimulátor, elég gyenge. A fizikája pl meg sem közelít egy Live For Speed, rFactor, de még egy GTR Evolution szintet sem... Amolyan szimulátor és árkád közti játék, ami talán valamivel közelebb van a szimulátorhoz, mint az árkádhoz. :o)
És akkor ha repülőgép szimulátort akarok játszani, konzolon mikor lesz olyan rep. szimulátor, mint a Fighter Ops, vagy a Lock On. :o)
Tényleg felesleges a PC-ét temetni, mindig lesz célközönsége, mint játékplatform, én is csak mosolygok azon, amit már évek óta a "PC-és játékoknak leál..." c. topikban nyomnak. :o) -
#260 MA mondom MA kb 80 ropi egy a 360-al pariban lévő PC. ami 720p-t kinyom magából, kb a 360-al azonos grafikával. És akkor nem kell mellé egy 20-30 Ezres PC netezésre. (ATI-AMD-s gép, ma simán összerakható ennyiből, ajánlom figyelmedbe a bazárokat, PH-n) ;-)
Aki szereti hóna alá csapni, annak oké, tényleg egyszerűbb.
Szimulátorozni, kormány nélkül, jó kormány nélkül, nem lehet. Az létezik PS3-ra, és PC-re. (G25) xboxon nem LEHET szimulátorozni. Egyébként nem játszottam forzával, azt se tudom, melyik a platformja, nem is izgat.
Árak... Witcher 8 ropi volt, itthon vettem át. Az általad linkelt helyen egy játék 12500, +1000 pk, +500 csomagolás, vagy mi. 14000 összesen. De egy ehhez hasonló oldalon a GTA4 megjelenésekor 15000 ft volt, mig 576-ban 18000. A difi 50%. Mindenütt.
Említem akkor a Sacred2-t a közelmúltból, ami majd jön konzolra is. És az például ingyenes DLC-ket kínál PC-n. Kíváncsi leszek, konzolon hány M$ pont lesz darabja...
Te nem látod, hogy a konzol mekkora lehúzás, én látom. (Kereskedelem a tanult szakmám, nehéz benne újat mutatni...) PC is lehúzás, de, mivel azt, hogy milyen grafikai szinten játszok, én döntöm el, tudom befolyásolni a lehúzás mértékét. Konzolos kevésbé.
Ne istenítsd már a konzolt egy PC-s topikban légyszíves. A Te okosságod nélkül is venni fog, akinek kell. Akinek pedig nem kell, azt csak irritálod, és alapot adsz arra, hogy a konzolosok értelmi színvonalát a béka segge alá helyezze... -
Skyline #259 Maradjunk annyiban hogy 50ezer forintos pc-n továbbra sem fogsz Assasins creed/Gta4/Cod5/egyéb játékokkal játszani hasonló minőségben mint konzolon.:)
Aki csak játszani szeret,átmenni haverhoz csapatni (hónaalácsapja a gépet és uccu),nem vágyik vérszimulációkra (autó kategóriában inkább nem mondanék semmit--> aki szerint forza arcade az életébe nemjátszott vele:D-->,de egyéb szimuláció pl tengeralattjáró,repülő,stb hiányzik)) vagy klikk&kill rpg-kre (Diablo...:D) annak jó választás,és tény drágábbak a játékok de az a ferdítés hogy 5000ft-al meg hogy 15000ft egy konzoljáték egy vicc....Maximum 2-3e a diferencia és csak 1-2 játék esetében....
Pc exkluzívokat meg annyira jelenpillanatban nem emlegetném mert idén pl eddig 0...zéró...Semmi...De ez elmondható az elmúlt fél évre...HJa nem,van egy Kings Bounty,de ennyi...:)
Stalker Clear Sky-t könyörgöm ne is említse meg senki épp most hagytam abba és erősen az uninstallon agyalok ugyanakkora bugos (ha nem bugosab) szemét mint a stalker...:D
-
High end PC #258 azt kihagytad h dugni is lehet majd benn. -
#257 Állítólag a következ patchben már benne lesznek ezek is. -
#256 FPS, RPG elemekkel, járművekkel (repülők, autók). Bejárhatod az egész világot gyalog, repülővel vagy autóval (sajnos a motorok, hajók és biciklik kimaradnak a palettából). -
ldavid #255 valami ótós -
#254 ez milyeen játék? -
#253 "+érv: konzolon van használtpiac"
- A játékaim felét, használtan vettem... De ott az EWM sorozat is....
Hangkártyaprobléma;
RROD...
Mindenben van, lehet hiba.
Az árakról annyit, hogy számolj utána, nyugodtan, ha nekem nem hiszel. Ugyan annyi a kettő.
Szerintem a konzol drága, és szar, de nem akarlak meggyőzni róla. Te se próbálj engem; felesleges. -
#252 Nem akarok beszólni, nem vagyok a kötekedő féle, de végre kicsit "kiegyezett" a társaság és neked feltétlen bekellet szólnod és provokálni ugye? Jókat szoktam röhögni az ilyen "népbaszogató" írásokon és topikokon (inkább utóbbi) amik csak azért vannak, hogy "na most jól odamondok neki, mert nekem A van neki meg B és ha nekem A van akkor B egy szar".
Jó lenne ha már kinőnének belőle az érintettek... -
#251 Nem én írtam! forrás: pcdome -
#250 Nem a warez létezésével van a gond, hanem az arányokkal.
A PS3 feltörésére alig van esély, az x360 sincs "rendesen" felnyomva. De téged ugysem érint, hiszen pécére "minden" megjelenik, ami kell: pl. 2 évente jön egy jó autós, ami ki is néz valahogy, aztán vannak a remekül portolt cimek (gta4, saints row2), és a "hamar" megjelenők (Flatout UC, Burnout). És persze van pár, ami soha.
Dante73: a szopásfaktort kifelejtetted: fejezd ki az árát mondjuk ... a bugos hangkártyadriver miatt kilépkedő játéknak ...
hagyjuk már, h mi a jo játékplatform ... a pécé drága is és szar is, viszont ha mákod van és van zséd is elég a vasra, akkor szebb lehet.
+érv: konzolon van használtpiac -
High end PC #249 a jövőben?
ez vicc akart lenni? -
#248 Chriterion Games???
"A negyedik cím azonban még nem publikus, s jelenleg csak annyit tudhatunk róla, hogy a Black Box fejleszti, és a jövőben fog játszódni." -
High end PC #247 Ez az NFS Shift jobb lesz, mint a Grid, vagy a PGR4, ez szimulátor lesz. A Grid, meg a PGR4 pedig árkádok.
Az NFS Nitro, NFS World Online, és az NFS Criterion Games féle változatai lesznek az árkádok idén (várhatóan a legutolsó lesz a legütősebb, már ha igaz a hír, hogy a Chriterion Games is fejleszt idén egy negyedik NFS-t). -
#246 már az is jóvolna ha grid-et és a pgr4-et összemixelnék ea-san ,de lehet azt is elkurnák XD úgyérzem ez az nfs nemleszmeg inkább kihagyom -
Szabi1991 #245 " A sérülések az autó teljesítményére is kihatnak majd valamennyire, ám az ütközések igazi következménye nem itt nyilvánul meg, hanem a vadonatúj „Crash Dynamic” rendszerben. A Crash Dynamic rendszer egy ütközés után zavarttá, tompává teszi a vezetőt, pont úgy, ahogyan az a valóságban is történne." --- Evo GT is emiatt bukott el.. :D -
High end PC #244 Riportból kiderül frankón, hogy az Underground2 óta mélyrepülésben az NFS eladások Észak-Amerikában.
Underground2: 4.5 millió
Most Wanted: 3.9 millió
Carbon: 3.1 millió
ProStreet: 2.1 millió
Undercover: 940 ezer
Az adatok magukért beszélnek, és reprezentálják, amit mi NFS játékosok is szajkózunk évek óta: Az Underground2 óta gagyi az NFS sorozat. Kíváncsian várom, hogy ez idén mennyire fog javulni. Nagy reményeim vannak az NFS Shiftben, sok éve először. -
High end PC #243 Nekem is. De 4 db NFS közül csak találok olyat majd idén, amelyik be fog jönni :DD -
#242 Így legyen :D
Vannak kétségeim azért kinek nincs ennyi hazugság és ... NFS után. -
#241 Uj NFS cuccok riport -
High end PC #240 Ott a pötty -
#239 Főleg, hogy az MGS3 3DVD..:) (bár, ha jól emlékszem a 3. lemezen csak videók vannak.) -
#238 Remélem >-)
Most már csak a MGS és hasonló "consol only" finomságokat kellene valahogy levadászni torrentekről...
Nehéz ám a warez élet :))))
-
#237 Szerintem menni fog az új gépeden:) -
#236 Így igaz, és már az, konzolon is. Fent vagyok egy-két oldalon és látom a konzolos letöltéseket. Virul ott is a warez, rendesen.
Ezt az erőltetést én is mondom egyébként, csak terelésnek hívom, de a konzolosok azt mondják rá, hogy hülye vagyok, ilyen nincsen.
Kiadók nem jönnek rá, hogy a warez csapdából ez az út nem vezet ki, maximum halogatja a PC rendbetételét, ezen a téren. Mondjuk valamilyen "ösztönző" rendszert tudnék elképzelni, mint a hatékony fellépés első fejezetét. Mert ez a mostani agyonvédem a játékot teljesen felesleges, szélmalomharc, hiszen 1 hét alatt mindent feltörnek, konzolon is megy a warez ezerrel... úgyhogy.... -
#235 A legfájóbb az egészben - s ezt mindannyian kihagytátok: a fejlesztők a konzol piacot erőltetik a W-A-R-E-Z miatt... amin azért kuncogok, mert a tendencia a konzol piacon is az lesz (ha már nem az), hogy amit lehet, beszereznek másolt példányban.
[Ja kérem, a PlayStation 3-at is fel fogják törni a hozzáértők, ha nagyon égető lesz. De amíg a PC-n játékok megjelenhetnek, PS3-ra nem lesz égetően szükséges.]
-
#234 Istencsászárral, és (azt hiszem, talán artyval) kiveséztük a témát. Ahol mindkét típust kapni, ott 30-50% al olcsóbb a PC-s játék, mindegy a forrás. Ha ésszel vásárolsz, és évi MINIMUM 10 játékot veszel, 6 évenként vizsgálva a konzol ciklusa miatt, ugyanannyiba fáj a kettő. Több játéknál a PC, kevesebbnél a konzol a jó választás ANYAGILAG.
Grafikailag ma a PC a nyerő, ezen kár vitázni.
Egyedül az exkluzívok, és a korábbi megjelenés konzolon az, ami arra ösztönözhet. Persze, ez igaz PC-re is, itt is van korábbi megjelenés, exkluzivitás, ha nem is annyi.
Innen pedig egyéni preferencia kérdése a dolog. Ha valakinek a konzol a jó választás, ki vagyok én, hogy beleszóljak? Lelke rajta. Viszont a konzolos se hülyézzen folyton, mert van egy rossz port, és Ő most mekkora ész...
(Mert a PC-s játékoknak... topik pl mintha erről szólna, és elfogadod, vagy sem, ez a hozzáállás a konzolosokat minősíti, hiába "erőlködnek" vagy "rinyálnak"... Nagyon jól jellemzi a konzolos hozzáállást a dolog.)
Mindkét platform TÖKÉLETESEN alkalmas játékra. PONT. -
#233 Neked sem kisebb... És ezt én mint pc-s mondom... Pont olyan elfogult vagy mint azok akiket szidsz...
/ON -
#232 A topikok: beszélgető helyek - ha most a konzol vs PC a téma, akkor az a téma.
A NFS: Shift-ről nincs mit beszélni... legfeljebb bizakodni, hogy nem baxák el.
Tekintve, hogy már az Undercover alatt kezdte el fejleszteni a Black Box, hát érdekes lesz - mert hiába került más kézbe, elejétől nem kezdhetik a cuccot...