MA mondom MA kb 80 ropi egy a 360-al pariban lévő PC. ami 720p-t kinyom magából, kb a 360-al azonos grafikával. És akkor nem kell mellé egy 20-30 Ezres PC netezésre. (ATI-AMD-s gép, ma simán összerakható ennyiből, ajánlom figyelmedbe a bazárokat, PH-n) ;-)
Aki szereti hóna alá csapni, annak oké, tényleg egyszerűbb.
Szimulátorozni, kormány nélkül, jó kormány nélkül, nem lehet. Az létezik PS3-ra, és PC-re. (G25) xboxon nem LEHET szimulátorozni. Egyébként nem játszottam forzával, azt se tudom, melyik a platformja, nem is izgat.
Árak... Witcher 8 ropi volt, itthon vettem át. Az általad linkelt helyen egy játék 12500, +1000 pk, +500 csomagolás, vagy mi. 14000 összesen. De egy ehhez hasonló oldalon a GTA4 megjelenésekor 15000 ft volt, mig 576-ban 18000. A difi 50%. Mindenütt.
Említem akkor a Sacred2-t a közelmúltból, ami majd jön konzolra is. És az például ingyenes DLC-ket kínál PC-n. Kíváncsi leszek, konzolon hány M$ pont lesz darabja...
Te nem látod, hogy a konzol mekkora lehúzás, én látom. (Kereskedelem a tanult szakmám, nehéz benne újat mutatni...) PC is lehúzás, de, mivel azt, hogy milyen grafikai szinten játszok, én döntöm el, tudom befolyásolni a lehúzás mértékét. Konzolos kevésbé.
Ne istenítsd már a konzolt egy PC-s topikban légyszíves. A Te okosságod nélkül is venni fog, akinek kell. Akinek pedig nem kell, azt csak irritálod, és alapot adsz arra, hogy a konzolosok értelmi színvonalát a béka segge alá helyezze...