• Somi1
    sziasztok. nekem is meggyult a bajom a pordits ki 4 ellenfelet willow springs palyan csillaggal. mar regen vegigvittem az egesz jatekot ez maradt utoljara. 1-2 ora szenvedes utan hihetetlen de vegre sikerult, meghozza nem is akar hogy: 1 azaz egy!! kor alatt, az elso korben kiproditettem 4 kocsit el sem hitem :DD

egy kis segitseg azoknak akik szinten szenvednek vele, en igy csinaltam: chevrolet camaro ss kocsi atepitve, tuningnal igy allitottam be: kormanyzasi szog: 21 , attetel: 1, kezelesi tulajdonsag 70, leszorito ero: 100.

taktika: rogton a kezdesnel max gyorsulassal szaladj bele az elotted levo kocsiba, igy eleg jo esellyel feldobod a levegobe es kis szerencsevel meg is van az elso kiprodites. Ezek utan nezz ki magadnak egy lassu autot akin megcsinalod a maradekot. En altalaban a mogottem indulo sarga elejut, vagy kicsit elottem balra a "hello kitty" -s kocsit probaltam. :D , ha mogotte vagy gyorsics kicsit huzodj kozel hozza oldalrol es amikor a te kocsid eleje eleri az o hatuljat (a te elso kereked kb az o hatsojaval van egyvonalban) akkor finoman huzd ra a kormanyt es adj egy kis gazt igy elkezded tolni kifele a hatuljat es ha szerencsed van keresztbe all, kozben kormanyozz ellen is illetve fekezz/engedd el a gazt igy palyan maradsz, mert ha te lecsuszol a palyarol akkor nem adja meg. fontos h, ne rantsuk ra a kormanyt ez nem nagyon vezet eredmenyre, hanem szo szerint toljuk a hatuljat, tehat az elejen finoman erjenek ossze a kocsik. ha mogotted vanm vagy kilokted egybol vard be en megalltam teljesen es nezd a tukorben mikor akar elozni es mar adj gazt, ha jol elkapod a ritmust akkor pont annyival eloz meg, hogy a te elso kereked megint az o hatuljanal van, igy ismet rahuzod finoman a kromanyt es gazt adsz, ellenkotmanyozol stb. ahogy fentebb leirtam. kanyarokban nem erdemes probalkozni mert 99.99% h te is kicsuszol csak egyenesekben, ezert kanyarban maradj mogotte es egybol gyorsicsd le az egyenes elejen, majd kezdodhet az egesz elolrol. arra kell meg figyelni h engedd be kicsit a palya kozepere es akkor kezd el kiporgetni, mert ha a szelen van akkor te is nagyob esellyel csuszol ki. a celegyenes eleg fontos resz, itt 2-3x is lehet probalkozni kiporgetessel, de a tobbi egyenesekben is van 1-2 esely.

nagyvonalakban ennyi, egy kis gyakorlassal jol ra lehet erezni, persze szerencse is kell boven, az EA elegge elbaszta a jatekelmenyt ilyen bonus feladattal.

remelem tudtam segiteni par embernek, sok sikert.