• bounty88
    Próbáld ki a demót. Amúgy én a GRID-el és a RACE 07-el összehasonlítva azt tudom mondani, hogy:
    - az autó vezetése belső nézetből pont jó, tehát ha a kanyart megfelelő sebességben veszed, akkor egyáltalán nem csúszkál, szépen ívesen fordul, ellenben ha gyorsabban veszed a kanyart, előjön az árkádossága a játéknak, de ez belső nézetben nem vészes.
    - sztem külső nézetben viszont alig irányítható, legalábbis nekem. pl. GRID-ben az volt a jó, hogy a külső kameraállás fix volt, itt viszont amilyen buckákon áthaladsz, a kocsi is fel-le mozog, és ez számomra zavaró...persze ez volna a reális, de ez ugye nem szimulátor
    - a fizika (úttartás, ütközés stb) hát nemtom....nekem a GRID-nél is voltak olyan gondjaim, hogy hogy mindig én pördültem ki, meg csalt az MI...so-so, sztem nincs vele gond, viszont szembetűnő, hogy ha az ellenfelek hibáznak is, szinte azonnal menetirányba fordulnak, és már a nyakadban lihegnek...jah, és elég nehéz kipördíteni a kocsikat, még te is elég nehezen pördülsz ki, a kerékvetők sem dobnak meg annyira, ugyanakkor ha elhagyod a pályát alig tudsz visszajönni, ami nehézzé teszik..
    - ha a vezetési segédleteket nézzük, szintén nem reális a játék, mivel pl. Race 07-ben kikapcsolt ABS-el alig tudom kordában tartani a BMW-t, itt meg mindenféle gond nélkül megy

Szal nagyjából ennyi technikai oldalról, még vannak persze hiányosságai, pro-kontra hol jobb, hol rosszabb mint a GRID, sztem a belső nézetet leszámítva a GRID mindenben szebb....
    Játékélmény tekintetében sztem nem rossz program a SHIFT, csak azért a GRID-ben ugye volt Formula, Go-kart, LeMans, WTCC...
    Én még a DRAG-ot eltudtam volna képzelni, jah és a GRID-ben marha jó és élvezetes volt a DRIFT, ebben viszont ha jól hallottam elszúrták...
    De a legjobb sztem a Car Battle mód a Shift-ben, amikor ketten avgytok a pályán, meg az igazán hosszú Nordschleife-i versenyek

Ha tanácsolnom kéne, én így érvelnék:
    - A GRID-et meglehetne venni, megéri a pénzét, a SHIFT-ez viszont mindenképpen ki kell próbálni
    És nem a realizmus és a fizika miatt, hanem hogy játékélményre elegendőt nyújt-e..
    Szal mindenképpen DEMO!!!!!!!!!!!!!