nekem is azt mondták, hogy "spam" Én azt mondom, a helyzet határozza meg, nyomunk-e nitrót, ahogy te is mondod. Ebben az esetben én határoztam meg, hiszen új a pálya, érdekel, hogy jön ki a nitró, hogy vagyok gyors, mit tud az autó. Így hát telenyomtam a futamot nitróval, szigorúan azért , hogy lássam, mi a maximum. Emellett legyünk reálisak: én látom, ki milyen autóval jön, és az mit tud , mennyire gyors kb stb stb, és ha ellenem nismoval jönnek többen, jön egy jaguar és egy pagani zonda, akkor a minimum , hogy én nyomom a nitrót a BMW-vel és a McLaren MP4 12C-vel is, hiszen egyik se gyorsul jól, csak a nitró tesz hozzá. Ott sírtak a lobbiban, nekem jöttek direkt, feltartottak, megálltak, a BETA-s játékos is erre ment rá, nem is értem, miért. Aztán megláttam, hogy lengyel, azokat meg jobban utálom a brazil-román duónál is, retkes, szutykos rinyálós népség. Szóval nyomtam a futamokat, azok köpködtek, anyáztak, én meg 2:54-et mentem a BMW-vel a Seaside interchange-en egy tiszta futamomban. Azért nem kutyafüle 10 vagy esetleg 11 nitrót elpuffantani és hibátlanul végigmenni.