94802
-
#94082 Igen, nem lehet már multishiftezni, mert úgy tekintik, hogy a javadra fordítod a játék bug-ját, szóval az összes drages idő nullázva lett sőt engem bannoltak is nfstimes-on...:P -
#94081 Sziasztok! Elég hosszú idő után most hétvégén játszogattam. Megnéztem a statisztikáim és erre a drageknél ott van, hogy multishift. WTF? Lemaradtam valami boszorkányüldözésről vagy ez mi?
Utoljára szerkesztette: Zero07, 2014.11.16. 17:47:58 -
Robirx7 #94080 Akkor rajta marad a vétel listán, gondolkodtam hogy kell-e ez egyáltalán nekem, mert el kell adjak egy E classos gépet hozzá, de ha van gt3 szint akkor már csak disznek is kell.
Azt a nyamvadt z4-et meg nem tom megszerezni(amit a meghivásokért ad), pedig lenne is egy slot.
Utoljára szerkesztette: Robirx7, 2014.11.13. 18:57:48 -
#94079 Nekem érzésre, valamivel jobbnak tűnik mint 911 GT3 Rs 4.0. -
Robirx7 #94078 Amugy kb. mihhez lehetne hasonlitani? Mitől jobb és mitől rosszabb? -
mamiya70 #94077 a Carrera S nekem is jöhetne :) -
Robirx7 #94076 Azt a Carrera S-t lehet hogy begyüjtöm, meg előtte egy subit hogy legyen abból is 25 pontom. -
Milo82 #94075 New IGC cars 13.11.2014.
Porsche 911 Carrera S (991) "Silver"
Lamborghini Gallardo LP 560-4 "White"
Plymouth Hemi Cuda "Red"
Subaru Impreza WRX STI (Sedan) "Red" -
BRIANOVERCLOCK #94074 THERE IS A FREE TREASURE HUNT REVIVE AVAILABLE UNTIL NOVEMBER 14, 2014 @ 0:00 GAME TIME
ingyen TH folytatás
Utoljára szerkesztette: BRIANOVERCLOCK, 2014.11.13. 13:36:30 -
Malachit #94073 Kedves játék hétfőn, vagy kedden (pontosan most nem tudom épp) annyira laggolt, hogy a napi kincsvadászat megcsinálása 3 óráig tartott legalább, majd a végén nem kaptam semmi revard képernyőt. Következő nap szépen ki is írta a rendszer hogy megaszakad a sorozat a 79. napnál. Köszönöm laggfest. (konkrétan csak akkor számolt el gemet, ha kiléptem garázsba, majd vissza, vártam 5-6 percet kb, mire hajlandó volt betölteni úgy ahogy a térképjelöléseket, felvettem 1 gemet, megvártam míg 3-8 perc alatt elszámolja azt, majd újra kezdtem a tortúrát). Valami ötlet, hoyg tudom visszahozni a sorozatot? Fizetni nincs kedvem érte. Boost-om meg csak annyi van amennyit az acount kezdéshez kaptam (Valami 200). -
nfsmw4ever #94072 Igazán nincs mit ;) A linkkel akkor boldogulsz, ha be vagy jelentkezve az ottani fórumra. A gugli az elégséges lehet. Tőmondatokra kell bontani a mondanivalót és akkor kisebb a hülyeségi faktora. Az hogy idő mellett nincs jelzés... a "lopakodó" autofinish, a powerup spammolás, verseny közbeni végsebesség, névátírás, nos ez mind rejtve marad a speedAPI előtt, de célfotón látszik. A többi meg vidin, de ettől még lehet teljesen legit időt menni. Én szerintem válaszolni fog pár napon belül. -
mamiya70 #94071 Köszönöm!
Küldtem neki privát üzenetet, bár ahogy írtam nem beszélem az angolt, de a gugli segített...
Kérdés, hogy fog-e rá válaszolni, és megküldi-e az állítólagos bizonyítékot...
Az érdekes az, hogy egyetlen eredményem mellett sincs jelzés...
A link -el nem boldogultam, ezért írtam privátban...
na majd látjuk... -
nfsmw4ever #94070 "banDriver r - sc" azaz driver bannolva, report alapján, screenshot bizonyíték
Szóval ez van. Ilyenkor érdemes kikérni a bizonyítékot, mert van hogy van kép, de nincs semmi terhelő rajta, csak nyűgös volt az admin, oszt jól lebannolt, de nem nézte meg igazán. Ha így van, tisztázni tudod magad. Itt megteheted: http://forum.p-stats.com/threads/5134-If-you-got-banned-and-think-it-is-not-correct-post-here vagy privátban AcoAleks-nek írva.
bboyatty! Kicsit lejjebb görgetsz ott a leírás, vagy csupán arra kattintasz, hogy kinek válaszolt Trapi. Még lapozni sem kell. De tessék: http://sg.hu/forum/uzenet/1233324348/94059
-
#94069 És hol találom ezt a bizonyos log fájlt? -
#94068 Ezt én sem tudtam. Köszönöm. -
#94067 Elég normálisnak tűnt ez az ember első körben, válaszolni fog, miért tiltotta le az időidet. Én is kérdeztem tőle, normálisan válaszolt, habár faszságot, de... nem reklamáltam. Az bánt, hogy XY-t letiltanak speed bug címszóval, közben azt se tudják, mi fán terem, ki hogyan versenyez, hogy megy stb stb, csak könnyű rámondani, hogy speedbug. Remélem, te jó választ kapsz -
mamiya70 #94066 ja, és még1* köszönöm a részletes útmutatót... -
mamiya70 #94065 Végig csináltam, ezt kaptam:
Date By Action Info
3 weeks ago AcoAleks banDriver r - sc
4 months ago SYSTEM readdDriver GEKKY personaId: 12263093 worldId: 14089488
4 months ago SYSTEM delDriver GEKKY personaId: 12263093 worldId: 14089488
most már csak azt írd meg légy szíves, hol és hogyan tudom kérni a felfüggesztés törlését!
(már csak a becsület kedvéért...) -
nfsmw4ever #94064 Jogos a ban vagy sem. Ha nem akkor ne hagyd annyiban. Állj ki magadért ha tiszta vagy, mert ha valaki ráles a bannolt statra, egyértelműen dönt arról, hogy milyen játékos vagy. Ez a nem mindegy. Az meg hogy pisisek reportolgatnak... Kit nem? Reportolni lehet össze-vissza de ha nem tudja bizonyítani a csalást, akkor "need more proof" és nincs ban. Szóval csináld végig. Mindenképp kell hozzá a Log fájlbn látható indok. Közzéteheted akár és cáfolhatod, de fű alatt rendezheted azzal aki bannolt. Ha tiszta vagy, nem kérdés, hogy ezt kell tenned. Szóval em minden report = ban. Kell hozzá, kép, videó, kimutatható adat függően a csalás fajtájától. -
BRIANOVERCLOCK #94063 még nincs belőve a limit rendesen majd zöld pipa lesz az idő -
#94062 ROCKPORT TURNPIKE, LP 650-4 ROADSTER
Ha valaki tudja miért nem jó, akkor kérem mondja meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Köszi.
Utoljára szerkesztette: Tarpi, 2014.11.10. 22:30:25 -
#94061 Az összes időm sárga háromszög minden drag-on.
Próbáljuk ki mit tud a flexelt Lambó. természetesen fel-le váltogatás nélkül.
ROCKPORT TURNPIKE, LP 650-4 ROADSTER: 00: 11,137
Második kör után már írta is:
Time is under limit.
Bandicam indít, még egy pár kör: 00:10,99
azért kiváncsi lennék ez miért is rossz idö.
-
mamiya70 #94060 Köszönöm az infót, de meg mondom őszintén, hogy elment a kedvem az egésztől...
a hétvégén is mentem a BEACFRONT nevű pályán, egy kis pontiac -al, és többször is "cheater" jelzőket kaptam, meg "report" és "ban" ígéreteket...
a pontiac -on van egy 3 és egy 1 sec -es perfect start, egy 5 meg talán egy 13%-os nitro power, és egy talán red line 6 vagy 8 % -al...
többnyire sikerült jól indulnom, így aztán rajtnál kilőttem... aztán persze mivel mentem már a pályán nem keveset, hozzávetőleg érzem hova mennyivel érdemes bemenni... de még így sincsenek EXTRA időeredményeim, de a "cheater" jelzőket kaptam bőven...
Ezek után már lassan nem sok értelmét látom bármit is írni, ha véletlenül fel is oldják a bant, azután megint valami "jóindulatú" veszíteni nem tudó okos tojás úja "reprt" -ol és kezdhetem elölről...
Ráadásul az angolt nem igazán beszélem így guglizok...
Ennek ellenére nagyon köszönöm a segítséget, és bárkivel szívesen megyek akármikor ha valakiben mégis felmerülne, lehet csak fakítok...
(bár ha az időimet megnézi valaki láthatja nem hazudok... GEKKY)
szóval köszi még1* :) -
nfsmw4ever #94059 Ha a stat oldalon bannoltak, akkor ott a log fájl megmutatja a miértet. Abból ki lehet indulni, hogy mit tegyél. Ha van létező accod a p-stats fórumon, akkor ezzel bejelentkezel az nfstimes. com-on. (Feltételezem hogy van, de ha nincs akkor regizel egyet gyorsan) Ha még nincs ehhez a fórum felhasznlói fiókodhoz hozzárendelve az a world-ös acc-od, akkor azt előbb hozzá kell rendelned. Ezt megteheted ott, hogy felül jobb szélen vannak az opciók: Overwiew, Histori, Times, Graphic és ez mellet van négy vízszintes csíkocska (vagy csíkos gomb) a rejtett opciókkal. Itt rákattintasz a Link to my account opcióra. Erre generál egy egy négy karakteres egyedi azonosítót neked, ami egy óráig él. Belépsz a játékba, beírod a Mottódba (Free roam, U gomb lenyomása, beírod pontosan a kódot és enter, U-val bezárod a driver panelt) ezt a kódot. Visszamész a statoldalra és rányomsz a megerősítésre. Itt pár másodperc alatt visszaellenőrzi, és máris össze lesz kapcsolva a statos fiókod a world-ös acc-oddal. Ekkor a statodnál nyomsz egy frissítést és ismét kattintasz a csíkos gombra (mint fentebb) Ekkor már több lehetőséged is lesz, de neked most a Log kell. Erre a Log-ra katintva megjelenik egy panel, ahol időrendben fel lesz sorolva, mi volt eddig az accoddal. A banned bejegyzésnél lesz a ban megítélője, és mellette a miért. Ennek ismeretében lehet kérni a felfüggesztés törlését, feltételezve hogy nem jogos a ban.
Ha a játékból bannoltak, az teljesen más irány. -
mamiya70 #94058 Írtam, válaszoltak...
Ebben nem ők illetékesek, bla bla bla...
Tényleg szar, hogy ostoba és rossz indulatú, veszíteni nem tudó kis okostojások bejelentései alapján "törlik" valakinek az időeredményeit... -
#94057 Csak nekem ótvar szar a szerver? Olyan régi idők feelingje van, mikor elkezdett tölteni és lefagyott meg hasonlók... -
said06 #94056 Kösz. -
said06 #94055 Kő -
#94054 Én is nyomom agyba főbe a nitrót, meg a többit is ami segít, hogy helyet javítsak de sose használok traffic mágnest, azt úgy nem találom tisztának...amúgy többi mehet, még a one more lap is ha esélyt látok arra, helyezést fogjak. -
#94053 én pu mentesen megyek , olyan " lesz@arom a pu -t " címszóval , ennyi , olyan agyon nitrózot futamok végén beírom az egyénnek hogy pu noobs , öröm nézni mikor kanyarba mellé érek húha gondolja na elhúzok kis nossal és nyom egy nitrót leesik az ívről és integetve szinte elmegyek mellette :D -
#94052 egyébként a versenyek szempontjából se utolsó a nitró használata. Tegyük fel, te jössz a futamba és nyomsz egy nitrót valahol, és akkor én mit csinálok? Gyorsan nyomok én is egyet? Nyilván nem, hanem a jól begyakorolt, megfelelő helyen nyomok majd , ha akarok. Ki van számolva, el van helyezve minden powerup a pályán, ezért a saját versenyemet tudom futni tőled függetlenül is. Míg te belenitrózol az ugratóba, én szépen a következő egyenesben elmegyek melletted és zsebben a futam. Mindnenkinek érdemes ilyen szemmel is nézni a sok nitrós futamot, és nem a youtube-ot. Röhejesnek tartom a youtube-ról pályát tanuló játékosokat, mindig is röhejesnek tartottam. Én összejöttem pár arccal privátban és megbeszéltük, együtt nyomtuk, valaki az összes pályán a powerupokat fejből tudta... -
nfsmw4ever #94051 Ez is ban lesz. Garantált. Persze próbálhatod a re-loggolást. Hátha...
Utoljára szerkesztette: nfsmw4ever, 2014.11.08. 14:04:44 -
DEJAVU71 #94050 igen, amúgy hozzá is akartam tenni, h nagyon nem mindegy, h a többiek milyen autókkal vannak, az 54-es idő BMW-vel nagyon jól hangzik, nem is tudom, hol lehet összesen 11 nost elnyomni, párat mentem ott én is F1 el, h legyen egy időm ott is. Még nem sikerült tiszta futamot menjek, eleddig valami 47 jött össze, nagyon akadok mostanság, valami 7 nitróval asszem -
#94049 nekem is azt mondták, hogy "spam" Én azt mondom, a helyzet határozza meg, nyomunk-e nitrót, ahogy te is mondod. Ebben az esetben én határoztam meg, hiszen új a pálya, érdekel, hogy jön ki a nitró, hogy vagyok gyors, mit tud az autó. Így hát telenyomtam a futamot nitróval, szigorúan azért , hogy lássam, mi a maximum. Emellett legyünk reálisak: én látom, ki milyen autóval jön, és az mit tud , mennyire gyors kb stb stb, és ha ellenem nismoval jönnek többen, jön egy jaguar és egy pagani zonda, akkor a minimum , hogy én nyomom a nitrót a BMW-vel és a McLaren MP4 12C-vel is, hiszen egyik se gyorsul jól, csak a nitró tesz hozzá. Ott sírtak a lobbiban, nekem jöttek direkt, feltartottak, megálltak, a BETA-s játékos is erre ment rá, nem is értem, miért. Aztán megláttam, hogy lengyel, azokat meg jobban utálom a brazil-román duónál is, retkes, szutykos rinyálós népség. Szóval nyomtam a futamokat, azok köpködtek, anyáztak, én meg 2:54-et mentem a BMW-vel a Seaside interchange-en egy tiszta futamomban. Azért nem kutyafüle 10 vagy esetleg 11 nitrót elpuffantani és hibátlanul végigmenni. -
mamiya70 #94048 vagyis volt, de eltűnt... :/) -
mamiya70 #94047 olyan piros vonalam nekem is van :)
és valami olyasmit ír, hogy limit alatti idő!? :) -
Robirx7 #94046 (Bocs a dupláért) Egy kis idegesitő hibája azért van a Maskának, bár ez inkább ilyen feature, ha TE-n beleakadsz egy zsaruba 90% hogy elnyomsz egy szétlökést, mert egy helyből indulva elég kicsi a tolóereje -kb. 0- bár sztem ez a hátsó kerék hajtásnak köszönhető, mert a Sesto nem csinálja ezt. -
Robirx7 #94045 Nekem egy kicsit többet van tuningolva mint a sima street(703 overall) és már igy kb. úgy gyorsul mint a 749es Sestóm. :D -
XxXcsabi1987XxX #94044 lépek be a profilomba és a skillek berakása közben ez történik:
Utoljára szerkesztette: XxXcsabi1987XxX, 2014.11.08. 04:06:45 -
DEJAVU71 #94043 Lehet hülye kérdés, de mégis felteszem: miért volt szükség nitróra? Régebben sem volt nagyon népszerű, aki nitrózott, most sem az, egy ilyen szituban meg főleg kényes dolog. Ilyenkor én mindig kivárom, h a többiek powereznek vagy sem, és ha más nem nyomja, akkor biztos én sem...Nagyon sokat megyek multyban, és csak nagyon ritkán használok nitrót, ha mások nem, akkor én sem, könnyen lespammerezik az embert.