• goregrind #93822
    Nem azon van a hangsúly, hogy kibannolnak (vagy hogy bann-t kapj mindenáron) hanem a hozzáállásodon! Egy játék, a játék lényegét nem érted - nem akarod megérteni!

Anno amikor megjelent a GTAIII, egy haverral toltuk közösen az ő gépén (nekem nem volt akkor még). Pár hét játszadozás után tök véletlenül ráakadtam a csalás kódokra (azelőtt soha nem is hallottam ilyesmiről). A haver közölte, hogy őt nem érdekli mert csak unalmas lesz a játék azokkal! Én le sem szartam, csak toltam mint az ökör, élveztem a sok-sok "ingyen" jött cuccot! A játékot fele annyi idő alatt kijátszottam mint a haver - de feleannyira sem volt meg ugyan az az élmény nekem mint neki...

Majd később jött a Return to Castle Wolfenstein, eleinte csalás nélkül majd azzal. A mai napig az egyik legjobb játék - de olyannyira unalmas lett, hogy csak nosztalgiából veszem elő néha pár percre...

Mindezekkel csak azt akartam közölni veled, hogy lehet a csalással előnyhöz jutsz, de fele akkora tapasztalatod sem lesz mint egy tisztességesen játszadozó núbnak! (A csiterek núbozzák le a fair játékosokat ugyebár...)
    Arról nem is beszélve, hogy a "játékélvezete" nálad nulla! Nincs meg az a bizonyos adrenalin sokk ami egy tisztességes játékost az agyvérzés közelébe juttat rendszeresen, nincs meg az a "gyönyör, élvezet vagy" amit egy-egy rohadt szoros verseny után érezhet egy tisztességes játékos. Neked semmi nem jut ezekből! Csak tolod a játékot a GMZ trainer segítségével, multiban hazudozol ha lecsalóznak (még te háborodsz fel ilyenkor ugye). Milliónyi jó alkatrész és skill van a birtokodban - de mindez semmit sem ér!
    Csak egyszer menj végig tisztán egy versenyen akármelyik magyar játékossal (akár még Viktorhungary-val is!) és hamar rájössz az igazságra, meg fogod érezni a "tudás" hiányát...

Engem pl állandóan lecsalóznak multiban! Ilyenkor FRAPS elindít majd videó mehet a youtube-ra - mert én bevállalhatom a videót veled szemben! Egy IGC-s autó street és race cuccokkal + több órányi gyakorlás = Tapasztalat, sok sok első helyezés (és természetesen lecsiterezés multiban). És még csak nitróra sincs szükségem mindezekhez... :)