94802
-
said06 #93842 A tuning cucokat is adhatnák igy. -
#93841 ezek már egy éve is IGC-k voltak. Ennyire semmi változás a játékban??? -
eLitMiLan #93840 Perfect válasz:
Ameddig úgy gondolják. -
mamiya70 #93839 zsírkirály, ha beenged a játék, megveszem a GT2-t, bár először valamit el kell majd adnom, hogy legyen garázs helyem... :( -
said06 #93838 Hülye kérdés. És ezek medig maradnak igy? -
Milo82 #93837 Új "IGC"gépek:- BMW Z4 M Coupé "Blue" $500,000
- Dodge Viper SRT10 "Red" $1,100,000
- Ford GT "Black" $1,400,000
- Ford GT40 MK.I "Blue" $900,000
- Lamborghini Diablo SV "Red" $1,000,000
- Lexus IS350 "Red" $350,000
- Lotus Europa S "White" $1,300,000
- Lotus Evora "Yellow" $1,800,000
- Mazda MX-5 "Red" $300,000
- Mazda RX-7 RZ "Grey" $850,000
- Nissan 350Z (Z33) "White" $600,000
- Nissan Skyline 2000 GT-R (C10) "Grey" $500,000
- Nissan Skyline GT-R (R32) "White" $700,000
- Porsche 911 Carrera RSR 3.0 "Red" $900,000
- Porsche 911 GT2 (996) "Yellow" $1,850,000
- Porsche 959 "Red" $1,800,000
- Renault Mégane R.S. "White" $950,000
- Toyota Supra "Red" $750,000 -
mamiya70 #93836 köszi az infót! -
mamiya70 #93835 be tudtok lépni a játékba?
nekem valamiért nem tölt be... -
#93834 scion nem jó sok mindenre .. versenyzésben hobby autó , de bohóckodni C vagy B classos escapeken vagy egyéni zsaruzáson szuper privire is tökéletes :) , 370z nismo nincs a játékban csak r34 nismo , mr2 micsu eclipse nagyon megéri az árát ......... -
mamiya70 #93833 A Nissan 370Z Nismo valóban létezik? (mármint a játékban)
a bejelentkező panelen, mint kategória legjobb autóját hírdeti... 7400 SB... ??? -
mamiya70 #93832 OK, köszi akkor várok hátha még1* leárazzák az MR2-t vagy esetleg a Mitsubishi Eclipset...
(MR2-t egyszer úgy vettem 1500 - 1700 SB között talán..., 2*-os sárga alkatrészekkel...) -
Cortinaar #93831 Semelyikben. Barmoi jól néz ki a jugger, de én csak kínlódtam vele, mert nagyon lassú. Bohóckodni jó és gyönyörű. :D -
mamiya70 #93830 van valakinek tapasztalata a SCION-ról ???
ha igen melyik kategóriában lehet vele jól boldogulni???
(most le van árazva a "JUGGER" verzió...) -
#93829 az egy közel 4 éves skyline ;) -
nick1agyrém #93828 Nem lenne jó, ha bármi bajod lenne, de én momentán (bár ezt nem kérdezted....) 5 acc-ból, 4 re Nissant kaptam, ebből 3-ra skyline-t.
Most meg nem megy a szerver.
Utoljára szerkesztette: nick1agyrém, 2014.09.08. 18:08:41 -
XxXcsabi1987XxX #93827 SUNNY84HUN
neked honnan van az a skyline? :o
hol kukáztad?:D
nehogy azt mondd h az ajándékautó mert eret vágok xD
-
#93826 Ha lehetne elküldeném neked azt a motort! A mai napig ott porosodik a garázsban! :) -
#93825 pár hete kaptál egy sárga ultra tuned motort, azt például elbirtokolnám tőled. Az az egy hiányzik a kirakósból :( Így is enyém a világ leggyorsabb MP4 12-C-je, de azzal lenne király a gép igazán.
Majd megkérdem Abrams-t, hogy lehetne még gyorsabb
plusz: A Nissan GT-R AMS Alpha 12 legyorsulja a Bugatti Veyront nálad a labda -
#93824 Azért van ez kérlek, mert te tudod - mert te akarod is élvezni a játékot! Nem csak birtokolni az ultra cuccokat, brutál szkilleket meg a vejront... -
#93823 hallod... notebookon akadozva gondoltam, beugrok bohóckodni, és szétakadó képen is kinyomtam mindent az autómból és az adrenalin kicsit felpörget még tét nélküli meccsen is. Értsd: nincs tét nélküli meccs, minden futam fullgáz; angolul: pedal to the metal / full throttle. /hogy te is értsd És tényleg már az első futam pumpál, még ha csak úgy leülök gurulni, akkor is. -
#93822 Nem azon van a hangsúly, hogy kibannolnak (vagy hogy bann-t kapj mindenáron) hanem a hozzáállásodon! Egy játék, a játék lényegét nem érted - nem akarod megérteni!
Anno amikor megjelent a GTAIII, egy haverral toltuk közösen az ő gépén (nekem nem volt akkor még). Pár hét játszadozás után tök véletlenül ráakadtam a csalás kódokra (azelőtt soha nem is hallottam ilyesmiről). A haver közölte, hogy őt nem érdekli mert csak unalmas lesz a játék azokkal! Én le sem szartam, csak toltam mint az ökör, élveztem a sok-sok "ingyen" jött cuccot! A játékot fele annyi idő alatt kijátszottam mint a haver - de feleannyira sem volt meg ugyan az az élmény nekem mint neki...
Majd később jött a Return to Castle Wolfenstein, eleinte csalás nélkül majd azzal. A mai napig az egyik legjobb játék - de olyannyira unalmas lett, hogy csak nosztalgiából veszem elő néha pár percre...
Mindezekkel csak azt akartam közölni veled, hogy lehet a csalással előnyhöz jutsz, de fele akkora tapasztalatod sem lesz mint egy tisztességesen játszadozó núbnak! (A csiterek núbozzák le a fair játékosokat ugyebár...)
Arról nem is beszélve, hogy a "játékélvezete" nálad nulla! Nincs meg az a bizonyos adrenalin sokk ami egy tisztességes játékost az agyvérzés közelébe juttat rendszeresen, nincs meg az a "gyönyör, élvezet vagy" amit egy-egy rohadt szoros verseny után érezhet egy tisztességes játékos. Neked semmi nem jut ezekből! Csak tolod a játékot a GMZ trainer segítségével, multiban hazudozol ha lecsalóznak (még te háborodsz fel ilyenkor ugye). Milliónyi jó alkatrész és skill van a birtokodban - de mindez semmit sem ér!
Csak egyszer menj végig tisztán egy versenyen akármelyik magyar játékossal (akár még Viktorhungary-val is!) és hamar rájössz az igazságra, meg fogod érezni a "tudás" hiányát...
Engem pl állandóan lecsalóznak multiban! Ilyenkor FRAPS elindít majd videó mehet a youtube-ra - mert én bevállalhatom a videót veled szemben! Egy IGC-s autó street és race cuccokkal + több órányi gyakorlás = Tapasztalat, sok sok első helyezés (és természetesen lecsiterezés multiban). És még csak nitróra sincs szükségem mindezekhez... :)
-
veszettróka #93821 Mindenkinek tele van ... :) hogy level 60-asként, S kocsival nem kapnak ellenfelet openen.
Régen olyan volt a skillrendszer hogy kb. 10 szintenként (level) - ahogy fejlődtél- növelte pár %-kal a gyorsulásodat mindegyik kocsidra, aztán a végsebességet, kezelhetőséget, ram skillt stb. Akkor a level50-es tényleg isten volt a kisebbekhez képest.
Azóta meg lehet pakolgatni, level 5-ön Mclaren F1-et is lehet a skillekhez venni, sőt hogyhogynem egy már profi is kezdhet így új profilt.
De az ellenfélkereső maradt a régi. Arról megfeledkeztek a dilettánsok. Pedig a classzos eventekre utána össze tudtak dobni egy kevésbé szigorúbbat. Ott összeenged lvl 2-től 60-ig mindenkit. -
#93820 Nissan gyűjtő vagyok, és korábban is az voltam, de egyszer 5 perc alatt eladtam egy rakás autót, köztük a világ leggyorsabb Audi R8 4.2-esét is, azt is bánom. Jó gép volt, nagyon szerettem. Most a Nissan kéne vissza, ha elérhető lenne -
mamiya70 #93819 én a GT2-t várom IGC-ért de mostanában nem adja...
pedig van egy üres garázs helyem...
a másik nickem alatt meg 2050 SB maradt így nem tudom megvenni sem az MR2-t sem az Eclipse-t ami pedig jó lenne "C" classba, esetleg a mitsu "D"-be... -
mamiya70 #93818 melyik "class"-ban tudtad jól használni???
vagy csak a gyűjtemény egy darabja lesz? :) -
Abrams124 #93817 Amúgy meg ha engem ki is bannolnak csalás miatt(ami lehetetlen)nem fog érdekelni mert ott van a the crew -
#93816 nissan 370z-t szeretnék, korábban eladtam -
nick1agyrém #93815 2014.09.05. Vannak új IGC-s autók!!!
Nem tudom mik vannak, de:
Akinek nincs:
LAMBORGHINI MURCIÉLAGO LP 650-4 ROADSTER,
az most megveheti potom 1.800.000$ -ért.
...hiszen kötelező darab a draghoz. -
nick1agyrém #93814 Miért érzem úgy, hogy nem tudok vezetni, ha zárt kategóriás (E,D,C,) versenyen próbálok nyerni a sok furcsán gyors kocsi között???
Miközben elviselem, hogy folyton feljelentget minden idióta, ha nem ezeken a versenyeken megyek.
Kicsit ellentmondásos, hogy ha kevésbé fontos versenyeken megyek, akkor tudok nyerni, de másképp nem.
Másoknak is tele a hócipője azzal, hogy LVL60-as szinten minden ellenfél 2-3 class-al feljebb van, így majdnem lehetetlen nyerni??
Nekem csak azért, mert még így is előfordul, hogy nyerek, de ugyanakkor az achivment-es pályákon meg a saját osztályomban nem megy.
Ez a programozók legnagyobb dilettanizmusa, hogy a 60-as szint, az valami isten, ami nem nyerhet... hosszabb pályán lehetetlen,
mert hiába a gyakorlat, ha az ellenfél a balfék vezetés ellenére 50-60 km/h-val többet tud futni...
Szerintem inkorrekt, hogy nem a rutinos sofőré a győzelem esélye, mivel brutális a lobby-ba való beavatkozás mértéke.
Amúgy ilyenekért jelentgetnek fel:
http://www.kephost.com/image/gcy
http://www.kephost.com/image/gc1
!!! Admin! mi nem jó az alábbi képlinkekkel?!!
Ennél már csak ez rosszabb, hogy nem ismerik el ha j vagy: http://nfstimes.com/nfsw/pc/diedwishes
A stat szerint 11.718-at futottam a rockporton, 261-el, a kép szerint pedig futottam 11.60-at 300-al. Akkor hogy is van ez?
Utoljára szerkesztette: nick1agyrém, 2014.09.05. 00:21:13 -
#93813 -
mamiya70 #93812 amikor még T1 - T2 és T3 kategóriák voltak és az alkatrészek sem voltak "univerzálisak"...
más világ volt az ám biza' :)))
-
#93811 -
#93810 bump
-
#93809 dehogy próbálom ki... És ha nem ugrik fel időben az ember, akkor összetöröm az Audimat...? -
Milo82 #93808 Senki ne próbálja ki otthon! -
#93807 ja faja gamma ;) , asztalin fullon szinte és még a lapin is elment pedig az nem erőmű , remélem nem eszik ezt is meg a csalók mint a worldot ... ha ez kijön betesz az nfs world nevű csodának.............. -
#93806 Kipróbáltam a The Crew bétáját(ugye az MMORPG.com és az uplay összefogásával 11000 béta kódot adtak, mikor én beregiztettem a sajátomat, még 10417 kód volt szabad), tök jó játék, csak a legelső versenynél már kidob, mert a gépem csak 2 GB DDR2-es memóval rendelkezik... De kb. 20 fpssel rendesen elment az elején, fasza játék, szószerint -
#93805 Már úgy is vége a bétának, de azért kössz... -
Milo82 #93804 Ezt szeretted volna a Flexor BMW helyett nekem se időm se kedvem hozzá érdekel? -
#93802 Az nem kék csík, hanem zöld, ne hogy már itt a hülyeséget osszuk xD