nick1agyrém#93814
Miért érzem úgy, hogy nem tudok vezetni, ha zárt kategóriás (E,D,C,) versenyen próbálok nyerni a sok furcsán gyors kocsi között???
Miközben elviselem, hogy folyton feljelentget minden idióta, ha nem ezeken a versenyeken megyek.
Kicsit ellentmondásos, hogy ha kevésbé fontos versenyeken megyek, akkor tudok nyerni, de másképp nem.
Másoknak is tele a hócipője azzal, hogy LVL60-as szinten minden ellenfél 2-3 class-al feljebb van, így majdnem lehetetlen nyerni??
Nekem csak azért, mert még így is előfordul, hogy nyerek, de ugyanakkor az achivment-es pályákon meg a saját osztályomban nem megy.
Ez a programozók legnagyobb dilettanizmusa, hogy a 60-as szint, az valami isten, ami nem nyerhet... hosszabb pályán lehetetlen,
mert hiába a gyakorlat, ha az ellenfél a balfék vezetés ellenére 50-60 km/h-val többet tud futni...
Szerintem inkorrekt, hogy nem a rutinos sofőré a győzelem esélye, mivel brutális a lobby-ba való beavatkozás mértéke.
Ennél már csak ez rosszabb, hogy nem ismerik el ha j vagy: http://nfstimes.com/nfsw/pc/diedwishes
A stat szerint 11.718-at futottam a rockporton, 261-el, a kép szerint pedig futottam 11.60-at 300-al. Akkor hogy is van ez? Utoljára szerkesztette: nick1agyrém, 2014.09.05. 00:21:13