Félre értettél bennünket. Nem veszekszünk. Marhaság lenne ismeretlenül egy fórumon.
(Nagyon öreg vagyok én már ahhoz, hogy úgy veszekedjek, hogy nincs ökölközelben a partner.
..én még ahhoz is öreg vagyok, hogy a neten nyomuljak, mindenféle hülye játékokkal. )
Én elég szerencsétlenül jártam velük, és nekem úgy tűnik nem igazán szúróztak. Valami más lehet a dologban, mivel a haveri körömet bannolták.
Ő pedig szerencsésen járt, mert megmaradt az acc-ja.
Ezek a nézőpontok relatívak, amiket mind a saját szemszögünkből látjuk. Ez miatt ütköztetjük a mondanivalónk, mert egymás történetét, a sajátunk fényében szinte hihetetlennek látjuk.
Ez azonban nem veszekedés.
Szívesen látnám újra az acc-om, akár azok nélkül a kocsik nélkül is, az akkori autóimmal, de nem tudtam velük megegyezni. Gyakorlatilag biliárdoztak velem. Írtam levelet, de átirányítottak, hogy az ügy nem hozzájuk, hanem egy másik csoporthoz tartozik. A másik csoport is tovább passzolt, egy harmadikhoz, aki meg elérhetetlen, mivel nem tartozik hozzájuk elérhetőség.
Amúgy azon az ominózus napon, amikor ezt kiadták, ill. elkezdték az embereket kitenni, vissza lehet nézni a facebook-ot, hogy hányan írtak rá hasonló problémákat... még segítséget is kértem rajta, úgy az NFSW-től, mint a magyar facebook-ról is, ahol nem tudtak adni címet, hogy hova írhatnék.
Lehet, hogy elég volt a "nagy lengyel olcsóság" idején vásárolt boost. Nekem is elég volt pár forint, hogy beléphessek... azzal a lengyel izével meg jól jártál... halottam pár ilyen akcióról, mint pl. a 150 garázshely 1200.-ért...
Van egy ismerősöm, akinek a haverja, szétcsítelte már az egész játékot, mindenféle pénzcsalással.
nemrég kérdeztem. Neki is megvan a 3 ominózus kocsi, de semmi szüksége nem volt a slotokra, mivel több mint 300 van neki, és kb. tele is van pénzes kocsikkal, bár soha egy fillért nem költött rá forintálisan.
Na őt sem tiltották ki...