94802
-
mamiya70 #93014 már nem sok kell a 300 ponthoz :))) -
Cement36 #93013 Mikor lesz már IGC az RS 4.0 ? -
Milo82 #93012 https://lh4.googleusercontent.com/-O3U2uqzDiiU/Ut2R3QAr1rI/AAAAAAAAABI/G8g66ebMY_c/w1044-h590-no/nfsw+2014-01-20+21-54-21-792.jpg -
Milo82 #93011 As many of you already know we are having technical difficulties with our internal tools and thus were unable to implement last weeks IGC Rotation as well as the IGC Weekend Special before that. We are deeply sorry for this and we are working on getting our systems back online as soon as possible.
For now I can leave you with the following preliminary scheduled as we are trying to implement it as soon as humanly possible.
IGC Cars to add ASAP
Porsche 911 GT3 RS 4.0 (997)
Aston Martin DBS
Nissan GT-R (R35)
Porsche 911 Turbo (997)
Chevrolet Cobalt SS
Scion tC (This weeks IGC Weekend Special)
Audi A1 clubsport quattro
BMW 135i Coupé
IGC Cars to remove ASAP
Audi R8 4.2 FSI quattro
Audi TT RS Coupé
Chevrolet Chevelle SS
IGC Cars to remove Thursday January 23rd
Chevrolet Corvette Z06 Carbon Limited Edition
BMW M3 GTR E46
Chevrolet El Camino SS
Porsche Cayman S
Scion tC
Porsche 911 GT3 RS 4.0 (997) -
#93010 Szerinted auto target megoldással mér ne beállított időzítőről nem hallottál:)
-
CARBON96 #93009 De azért a karácsonyi dekorációt ki tudták venni? -
RED BULL F #93008 Egy ilyen késésért minimum az állásukat kellene elveszteniük. Vagy ha már egyszer nincsenek az irodában, akkor ne ígérgessenek vagy mondják azt, hogy: Bocsi, kicsit megnyújtjuk az utószilveszteri bulit, majd csak január második hetében térünk vissza ismét IGC kocsikkal és nyereményjátékokkal. e így, hogy napokig egy kumma szó se... Azért álljunk már meg kérem szépen. A pofátlanságnak is van egy határa. -
#93007 Nem tudom milyen náluk a szabadságos rendszer de akkor se engednék el mindenkit egy egész hónapra pihenőbe. Ha annyi szabijuk van mint nekünk nem tudom egész évbe ott alszanak a gépek előtt?
Még sincs semmi eredménye. -
#93006 úgy beszéltek róluk mintha robotok lennének mintha nem a munkájuk lenne az amit csinálnak. Ők is emberek ugyanúgy mint te vagy én nekik is jár a munka mellett a pihenés.
Bár én se engedném el őket addig amíg nem látok valami haladást abból a rengeteg boost befizetésből. -
RED BULL F #93005 Na visszajöttek ezek sz*rháziak... khmmmm, "jóemberek". Kíváncsi leszek mikor állnak "munkába". -
nick1agyrém #93004 "valaki össze tudja nekem foglalni hogy mi változott a játékban"
Minden, és semmi.
Bővebben:
Minden: vackot számolnak, ami izgalmasabbá teszi, azok számára, akik amolyan STAT hajhászok.
Ezzel egyidejűleg, lehet nyaóerni autókat, bizonyos teljesítményekkel, mint a 180 napos gyémántozás egyhuzamban, vagy az 500 kacat felpakolása a kocsira, netán 5000 kör a sprint pályákon....
NEm tudom mikor játszottál utoljára, szóval: van sprint, körverseny, drag, kétféle, és rendőrös üldözés kétféle...
(dragnál van a vezetés nélküli csak váltásos, és a "közben civilek kerülgetése" stílus. A rendőrnél a csoport terápia, és az egyedi ereszd el a hajam...)
Semmi: nem változott a csalók terén. Olyan mint a színes. Életképtelen parazita, így szaporodással marad életben...
....XxX.... Az ami visszaszámol, az a startfinish nevű cheat. értelmetlensége lévén már ritka...
Nagyobb divat lett a zárt class-okra bemenni vele, és az első autó beérkezése előtt lenyomni, hogy aztán kimagyarázzák lagg-al.... te meg csak meglepődsz, hogy megnyerte aki mögötted volt.
A másik a speed hack.. kimondottan gyakorolják, hogy ne tűnjön fel.
Olyan csalások vannak már, és olyan csalók, hogy csak akkor tűnik fel, ha évek óta vezetsz, a kategória legjobb kocsijával mész, és a legjobb skill van bent, de képtelen vagy nyerni, pedig úgy érzed, nem hibáztál.
Én pl. erősen tudok töprengeni, mikor E, D, C classban nyomom, hátha kifogok egy balféket, és lesz egyszer egy nyereményem...
Nos azon töprengek, hogy ezekben több mint 200-al megyek.... sofőr lévén, elgondolkodom, hogy A, ill... S kategóriában, mit lát a sofőr, aki zsinórban nyer, és szívesen kihívnám egy barátságos Budapest élő igazi helyi versenyre, így vidékiként is. Vsz megenném reggelire. -
XxXegyFiuXxX #93003 am a havas porsche meddig lesz bent? tudja vki? -
#93002 Most jöttem rá, hogy egy élet is kevés normális játékos ként a Bugattit megszerezni, sőt egy S class versenyt sem lehet megnyerni, mert vagy jön egy atom boostos autó és porig aláz, vagy jóformán el sem startolok és már vissza is számol.
Most már csak egy dologra kell rájöjjek, hogy mi a f*szért térek én időről időre vissza ehhez a szarhoz? Ha rájövök tuti letörlöm... -
#93001 És nem sül le a pofájukról a bőr?
Szerencsétlen bagázs ülhet a játék tervezői oldalán... -
veszettróka #93000 höhö, ugyan, semmi ilyesmi.
Inkább a játékosok adnak ki videókat:
(Brianoverclock találta és linkelte nfswhun.com-ra.) -
Netburger #92999 Hello, most kezdtem el megint játszani, valaki össze tudja nekem foglalni hogy mi változott a játékban, a partok droppolásában, és hogy van-e még magyar chat a játékban, mert úgy emlékszem anno volt. -
#92998 Mostanában szoktak kiadni ilyen 'Ask Mark' jellegű videókat? -
Milo82 #92997 Hétfőn azaz holnap kezdenek "dolgozni"elméletileg! -
#92996 Én azt hittem lemaradtam róla...de akkor ezek szerinte bent sem voltak még.
Pár napja játszok újra a játékkal, hát ugyan olyan unalmas mint volt, csinálhatnának valamit vele, mert ez így vérszegény. -
RED BULL F #92995 A beígért BMW-vel és Porsche-val mi lesz hát? Be fogják még rakni ebben az évtizedben vagy várjuk meg, amíg a kedves kollégák végre hazatérnek a vakációról? Vagy már bent volt 2 percre és ki is szedték? -
XxXegyFiuXxX #92994 nemááár
ki vették a játékból a karácsonyi dekorációkat
így nem izgalmas a játék :// -
RED BULL F #92993 Nem értem én már ezt. De őszintén, nem is akarom :D Nem véletlenül tartom az EA-t annyira, amennyire. -
nick1agyrém #92992 SZOGYENYI!
Félre értettél bennünket. Nem veszekszünk. Marhaság lenne ismeretlenül egy fórumon.
(Nagyon öreg vagyok én már ahhoz, hogy úgy veszekedjek, hogy nincs ökölközelben a partner.
..én még ahhoz is öreg vagyok, hogy a neten nyomuljak, mindenféle hülye játékokkal. )
Én elég szerencsétlenül jártam velük, és nekem úgy tűnik nem igazán szúróztak. Valami más lehet a dologban, mivel a haveri körömet bannolták.
Ő pedig szerencsésen járt, mert megmaradt az acc-ja.
Ezek a nézőpontok relatívak, amiket mind a saját szemszögünkből látjuk. Ez miatt ütköztetjük a mondanivalónk, mert egymás történetét, a sajátunk fényében szinte hihetetlennek látjuk.
Ez azonban nem veszekedés.
Szívesen látnám újra az acc-om, akár azok nélkül a kocsik nélkül is, az akkori autóimmal, de nem tudtam velük megegyezni. Gyakorlatilag biliárdoztak velem. Írtam levelet, de átirányítottak, hogy az ügy nem hozzájuk, hanem egy másik csoporthoz tartozik. A másik csoport is tovább passzolt, egy harmadikhoz, aki meg elérhetetlen, mivel nem tartozik hozzájuk elérhetőség.
Amúgy azon az ominózus napon, amikor ezt kiadták, ill. elkezdték az embereket kitenni, vissza lehet nézni a facebook-ot, hogy hányan írtak rá hasonló problémákat... még segítséget is kértem rajta, úgy az NFSW-től, mint a magyar facebook-ról is, ahol nem tudtak adni címet, hogy hova írhatnék.
Lehet, hogy elég volt a "nagy lengyel olcsóság" idején vásárolt boost. Nekem is elég volt pár forint, hogy beléphessek... azzal a lengyel izével meg jól jártál... halottam pár ilyen akcióról, mint pl. a 150 garázshely 1200.-ért...
Van egy ismerősöm, akinek a haverja, szétcsítelte már az egész játékot, mindenféle pénzcsalással.
nemrég kérdeztem. Neki is megvan a 3 ominózus kocsi, de semmi szüksége nem volt a slotokra, mivel több mint 300 van neki, és kb. tele is van pénzes kocsikkal, bár soha egy fillért nem költött rá forintálisan.
Na őt sem tiltották ki... -
RED BULL F #92991 Ti itt veszekedtek, közben meg lehet hogy csak találomra kiszúrtak pár profilt és elintézték... Én is kiváltottam legalább 70 porsche-t, és csak egy alkalommal vásároltam boostot még a nagy Lengyel olcsóság idején, mégsem csaptak ki. -
#92990 Most nem telefonról írok, a múltkor az nem sikerült
Egész biztosan van valami abban, amit írtál. Egyrészt, te letesztelted specifikusan a te problámádra, az alapján mondod, jól, amit mondasz, én meg tapasztaltam. Valakiket nem tiltanak le, valaki be tud lépni mindig, valaki ártatlanul kap büntetést. Pedig az egyedi elbírálás, amit írsz, működik, hát látják, hogy hogy is megy ez. Sajnálom, hogy elszállt a sok profil, pedig nekem is megvan a 3 autós bug meg a Porsche is -
#92989 Ááá inkább menek Borgokat csapkodni STO-ra inkább abba öltem volna annyit amennyit ebbe:)Még jó hogy anyámék nem is sejtik:))
-
nick1agyrém #92988 Épp tegnap hallottam egy alkalmas mondatot erre a játékra:
Azért nem érdekel, mert 90%-a a játékosoknak valamilyen formában csal, vagy csalt, vagy fog csalni.
A lényeg, hogy pár napja a STEAM INGYEN odaadta a Left 4 Dead 2-őt. így mostmár csak kavicsozom. -
nick1agyrém #92987 Ha annyit költenék rá mint te, én is szétrúgnám a hátsójukat, ha hozzápiszkálnának a saját programozójuk hibája miatt akármelyik acc-omhoz, és joggal mondanám, hogy akkor tőlem több lét nem látnak.
Így azonban, hogy csak "játékostöltelék" vagyok, nincs miről beszélni, mint az a levelükben is kifejtették. -
#92986 Én itt csak nevetek ezeken a hszeken:)
most nincs kedvem okokat ecsetelni kit miért tehettek ki akár ezzel a buggal kapcsolatban akár mással.
Nekem két karim van az egyikbe csak annyi autó van amit mostanság ingyé dobáltak ki illetve annyi boost van rajta amikt kidobtak ingyé Vígan megvan még. A másik bétás karakter illetve tele van boostos járgánnyal 90 autó van csak az egyik karin és nekem még semmi olyanom nem volt hogy ne tudjak fellépni vele.
-
nick1agyrém #92985 Akkor mégegyszer utoljára!
Nekem nem maradt. 5 acc-ot tiltottak ki, abból 2 érdemelte volna a többszöri miatt... és 3 nem.
Van egy kisebb csapatom, együtt játszottunk, bajnokságok, összesorsolt versenyek, saját TS-ünk van... közel 30 főből mindenkit kitiltottak, kivéve azt a 2 embert, aki nem ért rá akkor, és nem tudta, hogy ki lehet váltani a kocsikat.
Mára egyedül maradtam, mert csak én csináltam új acc-ot, és én csinálom azét a két emberét is akinek a többiek nélkül, és a bannolások miatt elment a kedve az egésztől. Így lett 5 acc-om, hogy egyet csináltam, 2-őt örököltem, 1 a barátom accja, 1 pedig most készült, a 750 boost-os "ajándékkor".
Engem, és a csapatom minden egyes tagját, aki csak egy kocsit is kiváltott, bannoltak/bannolták.
Az, hogy ki, jelentkezik még az országból, hogy Ő megúszta, az az én állításomban nem szerepelt.
Örülök, neki, hogy vannak akik megmaradtak. Nem sajnálom tőlük. Szerencséjük van/volt.
Nyilván megvan a szisztéma, hogy miért... talán abban az időben nem voltak bejelentkezve, vagy épp be voltak... fizettek, vagy nem, forgalmas a facebook profiljuk, vagy bármi... nekem mindegy.
Nyilván nem azt állítottam, hogy minden ember, egyedileg kapott döntést, hanem azt, hogy bizonyos szempontok alapján csoportosítottak, és ilyen formán értettem az egyedi elbírálást.
(Nem kell a mondataim kiforgatni, mintha valami kamugép lennék.)
Részemről a vita lezárva. Sajnálom a Porsche-t, amit a ruszkiktól kaptunk, sajnálom a kocsit, amikor mindenki kapott valamilyent, véletlenszerűen... (részemről VW-Golf 1) ..és kb. 5 kocsit amit közel fél év alatt adtak akkor ki.
Fél éve regiztem újra, azóta csak két kocsi jött az elején, (lambo, és audi) és az acsi. óta semmi.
Az új tulaj már nem osztogat csak 750 boost-ot karácsonyra. -
Milo82 #92984 Nekem is maradt olyan accom amire nem költöttem egy forintot sem kiváltottam a 3 bugos autót sokszor! -
BRIANOVERCLOCK #92983 Hiszen utoljára is a TH autók voltak leakciózva ha jól emlékszem... -
eLitMiLan #92982 "Nálam az "EDDIG" azt jelenti, hogy mostantól te vagy az egyetlen aki kiváltotta, nem fizet, és megmaradt az acc-ja."
Hát ha annyira utána nézel a dolgoknak rájönnél, hogy egyáltalán nem én vagyok az egyetlen.........magyarok közül sem.........
"A fórumon úgy nyilatkoztak, hogy egyedi lesz az elbírálás, de mindenki sorra kerül"
Egyedi elbírálás? Ezek leülnek és átbeszélnek mindenkit? Mind a több 10k embert? Amikor egy kocsit se tudnak betenni, aztán elmennek nyaralni?
"Ez nyilván nem így történt, mivel most is futnak azok az autók amikhez nem lehet hozzájutni sehogy, csak anno azzal a kiváltással"
Sehogy? Már volt pár lehetőség mindenkinek azóta megvenni..... -
nick1agyrém #92981 ""EDDIG akiket erről kérdeztem, hogy neki hogyan maradt meg az acc-ja, kivétel nélkül mind azt mondták, ők szoktak költeni a játékra.""
""Ez hülyeség, hülyeség amit állítasz, nincs igazad, ÉS nem csak én gondolom így.""
Nálam az "EDDIG" azt jelenti, hogy mostantól te vagy az egyetlen aki kiváltotta, nem fizet, és megmaradt az acc-ja.
Ettől még nem hülyeség, és nem mellébeszélés, hogy: "Minden accom kitiltották." azért, mert kiváltottam a kocsikat.
A belépést pedig eleget próbáltam 24 óra alatt, hogy azt mondjam: Azt az accot nem engedte be, a többit igen.
20-30x megismételtem, hogy beléptem, aztán próbáltam azzal is, aminél nem volt lóvé, de nem ment... miközben egy másikkal újra beléptem.... és így tovább 24 órán keresztül...
(Nem szeretem, ha meghazuttolnak úgy, hogy itt szenvedek vele, és IP váltással, acc-váltással, mindennel próbálok belépni, de nem megy, és azt mondja valaki, hogy hülyeséget állítok, pusztán azért, mert Ő nem tapasztalta azt. Nem szokásom utánanézés nélkül állítani dolgokat. Az más kérdés, hogy vannak akikre rájár a rúd, és vannak akik szerencsésebbek. Ez mindenhol így van.
Azért szívesen szembesíteném a csapatot azzal, hogy az accom miért került ki azzal, hogy miben mások, akik bent maradtak.... mert azt állították, hogy mindenkit kitesznek aki kiváltotta. A fórumon úgy nyilatkoztak, hogy egyedi lesz az elbírálás, de mindenki sorra kerül. Ez nyilván nem így történt, mivel most is futnak azok az autók amikhez nem lehet hozzájutni sehogy, csak anno azzal a kiváltással.) -
#92980 na ha valaki grad turismo melletti játéklehetőséggel egy ilyen rakással szeretne játszani annak minek ps3-m? Már megbocsáss ezerszer jobb lehetőségek vannak ps3 ra autós játékokat tekintve. Aztán lehet tévedek a grandot illetően hogy fut e ps3 an de akkor is van más jobb autós játék arra a konsolra :)
-
kopasz0 #92979 oké kösszi, -
#92978 heló , csak pc-re van nfs world .. -
kopasz0 #92977 csáó lehet hogy egy kicsit hülye kérdés, de esetleg valaki nem hallot olyanról hogy PS3-ra Wold?
-
JACKBAUER87 #92976 Sziasztok :) -
brian19941214 #92975 Sziasztok!
Este tartanák egy krúzolást aki akar jöhet privátban dobjatok skype nevet ha sokan leszünk a konferenciahívás vezetői külön facebook n tartják a kapcsolatot :) Várok mindenkit szeretettel :) időpont este 8 vagy 10 óra felé lenne .