Nekem nem maradt. 5 acc-ot tiltottak ki, abból 2 érdemelte volna a többszöri miatt... és 3 nem.
Van egy kisebb csapatom, együtt játszottunk, bajnokságok, összesorsolt versenyek, saját TS-ünk van... közel 30 főből mindenkit kitiltottak, kivéve azt a 2 embert, aki nem ért rá akkor, és nem tudta, hogy ki lehet váltani a kocsikat.
Mára egyedül maradtam, mert csak én csináltam új acc-ot, és én csinálom azét a két emberét is akinek a többiek nélkül, és a bannolások miatt elment a kedve az egésztől. Így lett 5 acc-om, hogy egyet csináltam, 2-őt örököltem, 1 a barátom accja, 1 pedig most készült, a 750 boost-os "ajándékkor".
Engem, és a csapatom minden egyes tagját, aki csak egy kocsit is kiváltott, bannoltak/bannolták.
Az, hogy ki, jelentkezik még az országból, hogy Ő megúszta, az az én állításomban nem szerepelt.
Örülök, neki, hogy vannak akik megmaradtak. Nem sajnálom tőlük. Szerencséjük van/volt.
Nyilván megvan a szisztéma, hogy miért... talán abban az időben nem voltak bejelentkezve, vagy épp be voltak... fizettek, vagy nem, forgalmas a facebook profiljuk, vagy bármi... nekem mindegy.
Nyilván nem azt állítottam, hogy minden ember, egyedileg kapott döntést, hanem azt, hogy bizonyos szempontok alapján csoportosítottak, és ilyen formán értettem az egyedi elbírálást.
(Nem kell a mondataim kiforgatni, mintha valami kamugép lennék.)
Részemről a vita lezárva. Sajnálom a Porsche-t, amit a ruszkiktól kaptunk, sajnálom a kocsit, amikor mindenki kapott valamilyent, véletlenszerűen... (részemről VW-Golf 1) ..és kb. 5 kocsit amit közel fél év alatt adtak akkor ki.
Fél éve regiztem újra, azóta csak két kocsi jött az elején, (lambo, és audi) és az acsi. óta semmi.
Az új tulaj már nem osztogat csak 750 boost-ot karácsonyra.