• USAMEN POWER
    Azért lennének kifogásaim:

"a színkeverő, illetve a sokféle fényezés, mégis kicsit ügyetlennek tűnik, mert nincs lehetőség a tükrözésre – azaz ha az autó egyik oldalával készen vagyunk, a másikon ugyanúgy kézzel kell beállítanunk mindent." ---> Ez nem igaz, én a chargeren megtudtam oldani a tükröződést.

"Az irányítást is megreszelte a Black Box: míg a Most Wantedban az autónk irányítása leginkább egy túlsúlyos, nedves, döglött ponty cukrozott takonnyal borított jégpályán való terelgetéséhez hasonlított leginkább, itt végre az autóknak van tapadása, a fék is valószerűbben teszi a dolgát." ---> Ez sem 100 %, igaz a Mostwantedet ki se toltam, és qrwa kevesett játszottam vele, de a Carbonnal viszont qrwa sokat játszottam. Az irányítás 100 % hogy ugyanolyan mint a Carbonban.

"Addig meg elő lehet keresni a Most Wanted-ot és bejárni a várost, mert a helyismeretre szükség lesz." ---> Mint itt is, sok helyen a Most Wantedel példálózik, pedig rengeteg dolog a Carbonból is szerepet kapott a játékban, és a fél város nfs Carbon.