• tutuhawer #55979
    Szevasz, üdv újra a fórumban. Jó látni, hogy aktívan hasítasz, mindig szükség van jó magyar versenyzőkre a pályán. De a tesóidnak is mondtam, teljesen felesleges bármi is, miután a gyémántokkal csaltatok. A "sose hekkteltem senki ellen" mondat egyikőtöktől sem állja meg a helyét, ellenem bizony érkeztetek mindhárman szarrá tuningolt autóval. Így ez nem volt fair. Rákérdezte, biztosan tiszta? Igen, biztos, az - mondtátok. De én láttam, tudtam, csak nem szóltam... minek szóljak. Aztán borult a bili, és jött a megbánás stb stb. El lehetett szállni, megértem én, de ha lebukás van a gyémánt vagy bármi más miatt, akkor utána már nincs mit szépíteni, és nincs értelme írni, hogy a gt2-es porschéddal mire vagy képes ezen a néven. Másik néven ha játszol, örül mindneki a jó játékosnak, mert lehet ót versenyezni. Én nagyon sok nálam gyorsabb, jobb játékos ellen mentem már, és jó volt látni, hogy igen, ez az ember most odatette az autót, és gyorsabb, mint én. Mind3 fórumból naponta mentem jobbak ellen, és ti is, mindhárman ilyenek voltatok. Marha ügyes játékosok, kicsit nagy arccal, de az orvosolható. Szóval fasza lenne Alanprosttal jó futamokat menni, de alanprost12 nem akar jó futamokat menni. Nulla értékű az összes eredényed multiban, singliben vagy akár most privátban. Fel se veszem a kesztyűt csalók ellen, fel se pörgök, bezzeg, amikor fej-fej mellett mentem TCMKrisztiánnal esetleg audi r8-cal, annak volt tétje, volt értéke. Érzed, mire akarok kilyukadni? Nincs baj, ha bármelyik tesó, akár nagy mellénnyel is érkezik, mint hitman, aki bemondta, hogy ő világelső időt fut éppen, de ha meg se közelíti, mert meg se, ráadásul lebukás is van, akkor balhé van.
    Most akarsz rendes versenyekete futni a játékban a srácokkal , akarsz normálisan fórumozni vagy megy a vakítás? Azért kérdem , mert chris tudod, milyen gonosz, lenyom egy entert, és blokkol a fórumból bárkit. Hisz ismered...