mrredbull18#55928
mivel hogy nem volt sehova se feltüntetve hogy a szépségverseny miből álljon ezért én úgy gondoltam hogy egy ilyennel nevezek, mert ez nekem' szép is meg ütős is :D, gondolom hogy sokaknak nem tetszik annyira mint nekem, de attól eltérően ezzel is lehet szépségversenyre nevezni, lehet hogy nyerni nem lehet vele de az biztos hogy azt nem lehet mondani hogy kibaszot randa :D . köszönöm hogy dijjazod a türelmem, hát az van elég :D és persze élvezem is az ilyet és ehhez hasonlót festeni(matricázni).
Chris: javaslom hogy a közeljövőben ha lesz még ilyen szépségverseny, akkor 1 kicsit bővebb információt tüntess fel róla, pl. a "speciális boostos" matricákról is valamit ...(pl. hogy ENGEDÉLYEZETT), már csak azért hogy ne legyen ennyi hiszti belőle ....
más: azt olvastam hogy a photoshop tiltott viszont nem is azért használtam hogy dekoráljak vele... pontositok azért használtam hogy lehessen tudni a DRIVER nevet és a játékban is meglehessen nézni az alkotást... már ha valakit érdekel... ám HITMAN van a kocsin :D ...... és ezzel be is fejezem a szépségverseny felé szóló témát .... sok sikert mindenkinek és grat a nyertesnek. :D