• csiles
    Na leteszteltem 3 verdát:

- LAMBORGHINI MURCIÉLAGO LP 640 Overall 739
    - NISSAN NISMO R34GT-R Z-tune JUGG Overall 735
    - BMW M3 GTS Overall 737

Van videó róla, csak meg kell szerkesztenem, mert kemény 20 gigás lett az egész... Csináltam vele gyorsulásit a hídon, alapba meg nitróba, meg a hosszú egyenes autópályán toltam neki ott, ahol az Outlaws TE pályaszakasz is benne van, meg van belőle egy részlet a High Stakes TE pályából is.

Igazat adok abban, hogy e 3 verda közül a Nismonak a leggyengébb a nitrója, engem nagyon megzavart az alap gyorsulása... Namost, amint megcsinálom a videót, látni fogjátok, hogy egyedül a Nismo-ból hoztam ki a végsebességet nitró nélkül, s még bőven volt időm nitrózni, amivel felmegy a nitrós maxra, s ott időzik elég sokára... Mivel el vagyok szokva a nitrózásoktól, így kezdésnek a Nismo nitrója is elég hatásos volt... Álló helyzetből viszont... a PAGANI ZONDA CINQUE egy 100-ast ráver... Sima álló gyorsulásaban viszont csak 5-el marad el a CINQUE-től, viszont veri a Lambót, a GTS-t sőt, még a 2 911-es (3.0 és 4.0) Porschét is...

Itt vannak a számok:

Végsebességek:

- Lambó: 349 km/h, nitróval 381 km/h
    -GTS: 349 km/h, nitróval 379 km/h
    -Nismo:349 km/h, nitróval 379 km/h

Híd:

Nitró nélküli gyorsulás álló helyzetből:

-Lambó: 277 km/h
    -GTS: 281 km/h
    -Nismo: 295 km/h

Nitrós gyorsulás álló helyzetből:

-Lambó: 294 km/h
    -GTS: 301 km/h
    -Nismo: 226 km/h

Autópálya:

Nitró nélküli végsebesség, ami kihozható azon a szakaszon:

-Lambó: 345 km/h
    -GTS: 339-340 km/h
    -Nismo: 349 km/h

Nitrós végsebesség:

-Lambó: 380-381km/h
    -GTS: 379km/h
    -Nismo: 379 km/h

Mivel én nem nitrózok, több, mint valószínű, hogy az A kategóriás pályákon a murcis időket meg fogom dönteni a Nismoval... Ezért örültem én annyira, mint majom a banánfájának...