• kanyesz07
    Sors Fordulat 3-at rendezem 2013.jan.25-26(-27) én. Aki ráér vagy szeretne benne lenni az jöjjön fel.
    Az időpontot azt itt szabom meg. Ami fontos lenne hogy legyen rendőr kocsi, nem muszáj hogy villogjon.
    4Utcai fog kelleni. Az eggyik az elvezető aki kihoz engem a rendőrség csábájából a 2. szerint mert elkaptak.
    A többi 3 a tag, aki segít nkm, mert haverok , és segítenek kijutni a városból, amelyben körözött vagyok és ezért levannak zárva a kimenő utak.Konkréten ez is a története.. 7 nap van ezért is 6-7 Részből fog az egész állni.Erre van is saját kocsim elrakva egyéb. A 3. ban ahogy mondtam 4Utcai és rendőr annyi jöhet amennyi akar.De lesz egy kiemelkedő , a főnökös a Bossos, ez az lesz akinek olyan kiemelkedő a kocsija.
    Annyit sikerült ma 21.én leforgatnom hogy az 1. segítőmmel legyek, elindulni nem sikerült mert a játék folyamat eltüntetett engem és őket.Ezért is van meg az időpont, mert az én internetemen is állítgatok.
    Ezen kívül valszeg a meetinges északi stadionban megyünk ki, aki nem ismeri a bugot annak majd megmutatom ott.
    A lényeg.

Dátum: 2013.jan.25.26.27
    Utcai haverok: 4 [ nem ellenzem ha több]
    Rendőr ellenségek: Akárhány+1 domináns Főnökös kocsi.

De nem csak szerepelni lehet jönni. Hanem segíteni is ahogy Bosenai tette, mivel ötleteket adott.
    Akik ötleteket adnak azokat külön kiemelem a végén mint ötletadó vagy egyéb.

Várom az embereket! Köszönöm előre is ha jössz!