94808
  • Tarpi
    Mentem egy pár kört MAIN STREET-en. (kicsit nagy lett a kép)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Több ilyen is volt :)
  • Gab0523
    :D
    Jó érvek... A fordulatszám -motorhang- alapján analóg cuccal tolja és tuti, nem kezdő, mert az ívekre elég gyakorlottan teszi rá a verdát, bár, ránézésre ebben az autóban nem sokat ült. Megint be kéne regelnem... :/
  • tutuhawer #54980
    mert egérrel nyomja / újonc / nem ügyes még a gyors autóval. Tökmindegy, miért használja, a lényeg, hogy az a célja, hogy versenyezzen egy jót. De hát kormánya nincs, a pályát még annyira nem vágja, de micsoda szerencse, hogy van segítsége. Szerintem OK a video. Mindig mondtam, mindegy, milyen gyors vagy jó, lelkesen nyomja a futamokat és kész
  • RoboKutya78
    na nem akartam kommentelni hogy a 2. postomat írom félre
    de megteszitek helyettem is

• gyeprefos007
    vagy épp feltálalták
  • RoboKutya78
    Ezt a feljlécet meg egy sima videjo szerkesztővel megoldható.
    Pl Corel VideoStudio Pro X4
  • RoboKutya78
    NO COMMNET feltalálták a spanyol viaszt
  • BONESAI
  • Dealcsy
    TEÚRISTEN! ITT A VILÁGVÉGE!!!
    Elsőnek azt hittem, rossz programot indítottam el. Aztán rájöttem, hogy jót, csak rossz a netkapcsolatom. Aztán rájöttem, hogy az is jó.
    Aztán eszembe jutott, hogy lehet, hogy az EA fejesei a fejlesztőit elküldte programozói szakkörbe vagy továbbfejlesztésre. De erről sincsenek információim.
    A lényeg: 64 BITES WIN7 ALATT EGYSZER SEM LAGGOLT A JÁTÉK GYÉMÁNTSZEDÉS KÖZBEN!!!
    Kifordult magából a világ! Te jó ég! Mi lesz itt, kérdezem én?!
    Valakitől választ akarok!!! Itt az Armageddon? A Skynet? Vagy E-T rokonai?
  • Warga90
    Lenne pár javaslatom a filmforgatáshoz.
    1, Meg kellene oldani valamilyen módon azt ,hogy élő szóban beszéljünk egymással (skype, team speak, vagy a world maga), így nem kell folyamatosan a chatet nézni és lehet nyomni alt+z-t .
    2, Több "kameraállásból" kellene fölvenni pl.: üldöző rendör szemszöge a menekülő szemszöge és valaki beáll az út szélére nyom egy v-t és onnan veszi föl ahogy elhúzunk mellete.
    3, bár ez inkább csak ötlet a rendőr kamerájára meg kellene oldani ezt:

sajnos én nem tudom ezt hogy lehetne de 7 végéig megpróbálom kideríteni
  • kanyesz07
    mind2 jó válassz te. Boss azért mert a külseje aza Vin Dieseles hitel.Dodge azért is mert a nitrója, meg a villogása. Én mondjuk Dodget mondok.

amúgy aural ink. eclipse gt
  • RICCS98
    Dodge?
    Attól még mert nagy az a cédula + mert kegyetlen ronda. nemhinném, hogy azt kéne választani.
    De ha úgy nézzük a boss az legalább verseny képes, nem úgy mint a dodge.
    És láttad már a dodget visszapillantóval? Hát nekem kellett egy új monitort vennem mert betört az enyém.
    Szerintem a boss szebb is, és megvan az imidzse is.

De majd Kanyesz eldönti...,
  • trakk
    Főnök bá, kirakhatnád azt is, miket vesznek ki, hátha valaki még ráhajtana valamelyikre, míg van idő.
  • gyeprefos007
    Eclipse Elite és esetleg az M3 amivel menni tudnék ha megveszem a bmw-t .. de nézd át a kocsiaim
  • Csabesz001
    Ha minden igaz, akkor tudnék menni. Nissan GT-R SpecV-t vinnék, választhatóan sárga/SpecV fekete színben.
  • GEMPAHUN
    Jah aszt vágom :DD
  • chris1997
    Az ACR? Mert vadállat a külseje(bár ronda is). És 20.000 SB
  • GEMPAHUN
    De akkor miért Boss ??
  • chris1997
    Na de abból alig van :D
  • chris1997
    Csak mondom, hogy 26.-án meeting van, Corollás
  • GEMPAHUN
    De akkor legyen más dominás autó pl Dodge Viper Srt10 ACR
  • Hunn1a
    Köszi. Hohó, tehát az RZ a játékban is erősebb... Keisuke kocsit vált! (Renner matricával megy majd rá a RedSuns felirat, ha megoldják odafent, hogy tudjak 9200-as pakkot fizetni...)
  • Warga90
    Beszereztem a rendőr kocsimat Mazda RX8 '2009 "Cop Editon" én ezzal megyek
  • GEMPAHUN
    Nézd meg az autóimat
    abból válasz
  • GEMPAHUN
    Megyek én is 2000gtrel :DD
  • chris1997
    Új OnSale autók:
    Audi 20V Quattro - 1860SB
    Ford Crown Victoria Interceptor "Drag Edition" - 2040SB
    Lancia Delta HF Integrale - 1260SB
    Lotus Evora - 2820SB
    Mazda MX5 - 840SB
    Mazda RX8 '2009 "Cop Editon" - 1620SB
    Porsche 911 GT2 (996) - 2760SB
    Toyota Supra "Street Mod Edition" - 1860SB
  • RICCS98
    Én szívesen lennék a "rossz zsaru", a Boss - omal :D
  • kanyesz07
    Akkor ezt így légyszives
  • chris1997
    Pl így
  • kanyesz07
    Sors Fordulat 3-at rendezem 2013.jan.25-26(-27) én. Aki ráér vagy szeretne benne lenni az jöjjön fel.
    Az időpontot azt itt szabom meg. Ami fontos lenne hogy legyen rendőr kocsi, nem muszáj hogy villogjon.
    4Utcai fog kelleni. Az eggyik az elvezető aki kihoz engem a rendőrség csábájából a 2. szerint mert elkaptak.
    A többi 3 a tag, aki segít nkm, mert haverok , és segítenek kijutni a városból, amelyben körözött vagyok és ezért levannak zárva a kimenő utak.Konkréten ez is a története.. 7 nap van ezért is 6-7 Részből fog az egész állni.Erre van is saját kocsim elrakva egyéb. A 3. ban ahogy mondtam 4Utcai és rendőr annyi jöhet amennyi akar.De lesz egy kiemelkedő , a főnökös a Bossos, ez az lesz akinek olyan kiemelkedő a kocsija.
    Annyit sikerült ma 21.én leforgatnom hogy az 1. segítőmmel legyek, elindulni nem sikerült mert a játék folyamat eltüntetett engem és őket.Ezért is van meg az időpont, mert az én internetemen is állítgatok.
    Ezen kívül valszeg a meetinges északi stadionban megyünk ki, aki nem ismeri a bugot annak majd megmutatom ott.
    A lényeg.

Dátum: 2013.jan.25.26.27
    Utcai haverok: 4 [ nem ellenzem ha több]
    Rendőr ellenségek: Akárhány+1 domináns Főnökös kocsi.

De nem csak szerepelni lehet jönni. Hanem segíteni is ahogy Bosenai tette, mivel ötleteket adott.
    Akik ötleteket adnak azokat külön kiemelem a végén mint ötletadó vagy egyéb.

Várom az embereket! Köszönöm előre is ha jössz!
  • chris1997
    Részletesen, ahogy gondolod/m, ergó, a szereplőlistát, mi kell, mikor, miért, stb. A miért nem muszáj.
  • kanyesz07
    részletesen ahogy gondolom? Vagy hogy gondolod?
  • chris1997
    Öhm.. azért nem, mert kell a hely az IGC Autóknak.
    Nem tudnád te lerendezni? Ha írsz ide egy szép hosszú listát, hogy mi kell, stb, akkor kirakom.
  • kanyesz07
    Ezen a héten pénteken vagy szombaton azaz 25-26 án rendezem a Sors Fordulat 3.at Azért is kérnék ilyen kiírást mert mindig hirtelen szólok az embereknek.Így aki akar jönni az most felkészülhet .
  • chris1997
    Háhá :D
    Kanyesz: Ergó?
  • kanyesz07
    Chris légyszi tedd meg nkm hogy fent Sárgán vagy szürkén ki irnád a következőket
  • trakk
    Ezt meg közben itt hagyom (fórumról van):
  • chris1997
    Ki jön.
    Szogyenyi: CubeHun ismeri legjobban szerintem az RX7RZ-t. Imádja, mint a belét :D Jobb mint az alap RX7. Az biztos.
  • Hunn1a
    9200 lengyel SB is kijön PSC-s vásárlás esetén 4000 forintból?
  • RED BULL F
    Az aztán az IGC felhozatal... Ebből megint mystery pack vásárlás lesz úgy érzem :D Egyébként ezt az RX-7 RZ megér egy beruházást? Viszonylag jól megy vagy kuka ez is, mint a sima RX-7?