Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Star Wars
http://nfs-s.com/nfsw/AVATARHUN
Na ez :D<#miaz>
Khm. Elõtte volt téma. Amikor õ írt, még a lap alján voltak a neki kellõ hozzászólások. Ez egy fórum, ahol fórumozni szokás, közösen és nyíltan megvitatni a kérdéseinket, nem pedig privátban kérni a sült galambot, mert nekünk az a legkényelmesebb. Faszányosan megírtam neki, hogy tegnap beszéltünk róla. Ha nem tud annyit visszaolvasni, akkor IJ. De szerintem vissza tud, miért is ne tudna. Azt hiszem, késõbb utalt rá, hogy más fórumot olvas, úgyhogy biztosan tudja, hogyan is mûködik egy fórum. Ha meg eddig mindig minden fórumon mindenki ugrott az elsõ szavára, hogy e-mailben kész választ küldjön neki, akkor most kapott egy leckét a fórumok valódi mûködésérõl.

A mondatom végére pedig nem véletlenül tettem mosolygó arcot akkor.

Talán nem kellett volna viccelõdni, de hogy ha az nagy munka, hogy a lap aljára görgessen valaki, akkor az szomorú.

légy türelmes

Gond nincsen csak ha feljön egy új fórumozó és kérdez valamit nem az kéne lenni a válasznak olvass vissza mit, hol, mennyit, 45.000 hsz-t, meg ott van az off topikba, az meg hol van. Mi tudjuk de az újak. Ha nem tudok segíteni nem bunkózok inkább linkelem, sorszámozom ha tudom mi hol van. Én ezt szoktam, lehet rosszul teszem? <#wilting>

Te melyik szeron vagy, valami spécin? Tegnap mentem az egyik cimbiddel a Nismo ellen és hát lehagyott, mert elbénáztam, de nem sokon múlt néha, meg hát full ultra ellen az alig pro vagy a pro kevés. Mentségemre legyen bennem volt 20-30 kör Dover Str. próbálván az R34-et (IGC-st) mivel hogy megy, de megvan (különben is köztudottan és elismerten bénán megyek). Továbbra sem szeretem ez az én bajom, de ez már nem fog változni.

Kris nincs véletlen raktáron úgy 2-3 raklap leszarom tabletta, asszem szükségem lenne rá! Sürgõsen!
tutuhawer
tehát mi a gondod, miben segíthetünk, mit akarsz mondani nekünk, ez a kérdésem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Mert titok nem ?
Én is vidékre mennék. ... Ha nem lennék már eleve ott.

légy türelmes

tutuhawer
mindig utáltam a titokzatos dumát.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Mert jusson eszedbe ,csak álom .
Miért?

légy türelmes

Megmutattam hogy tudok normális lenni hogy tudok normálisan beszélni de amint mottó váltás lesz utoljára még tele lesz az sg fórum úgy érzem .
Szépen alkatrészenként el adom a gépet most is már csak integrált VGA val ketyeg és vissza megyek od ahonnan jöttem TUTU :) vidékre a kis házamba elég pestbõl .
Aztán már úgy is mind 1 barátom
tutuhawer
neeeeeeeeee <#nevetes1>

az biztos csak váltson az sg mottót
tutuhawer
hadd tudjuk meg, amit tudsz és nem ölni, hanem ölelni fogják egymást... igaz Q és K???

Már túl vagyunk rajta. Nem kell benzinezni a parazsat. Köszi.

légy türelmes

Na jó ha tudnátok amit én akkor biztosan nem egymást ölnétek .Sõtttttttttttttttt
tutuhawer
császtok, há' mér' picsáztok?

Szerintem keversz valakivel!
Sõt biztos!
<#shakehead>
Nem tehetek róla, hogy nem érted, csak olyan kívülállóként olvasod, aki nem is akart belülálló lenni. Ám annak örülök, hogy végre normálisan használod az írásjeleket és a mondatkezdõ nagybetûket, így nem kell percekig gondolkodni, hogy kérdezel vagy mondasz valamit. Remélem, a továbbiakban is hasonló precizitással fogsz írni, mindannyiunk örömére! :)

légy türelmes

<#falbav>
Apám te milyen egy senkiházi kis pukkancs lettél, ha nem tudsz okosat mondani inkább hallgass. Majd válaszol aki akar és ért is hozzá!
<#shakehead>
Tarpi
egy a perfect startra skillezett El Caminot levittem C-be ;D , elég jó lett. xD

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Érdekes autók megint. A Z06 Carbon Editiont árazzák már le ne IS-Fet meg Focus RS-t mikor Igc-sek. Bár ez az ajánlat úgy gondolom a türelmetlen embereknek szól
SUNNY84HUN
a gxp -t ajánlom annak akinek nincs mert marha stabil dög mr2 idõket is lehet vele hozni

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

trakk
Lexus IS F, Pontiac Solstice GXP és Ford Focus ST most akciós.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Overburner
Én köszönöm h próbáltál rámutatni arra hogy magamtól rájöhetek és nemkell hozzá útmutató, és persze hogy nem agressziv válaszokkal sulytottál mint ahogy lehet mások tették volna. :D

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

A legnaprakészebb és legtökéletesebb útmutatót ajánlottam figyelmedbe. Nem gondoltam, hogy tömegcikket akarsz. Legközelebb póriasabban gondolkodom majd. Köszönöm, hogy felhívtad erre a figyelmem. :)

légy türelmes

Overburner
Sztem épp elég információt adtam meg kérelmemrõl. :D

Ha lehet, legközelebb kérdezz pontosabban! :D

légy türelmes

Overburner
Azt terveztem. Azért kérdeztem. Ha lett volna kedvem találgatni akkor rég nekikezdtem volna. :)

Ha nem, hát nem. Akkor menj azzal, amit mások kitaláltak maguknak. :)

légy türelmes

Overburner
Megtaláljam*

Overburner
Bocs de nemfogok elbaszni egy rakás pénzt meg partot h megtalálja a tökéletes összeállitást ezért is kérdeztem....deeeeee mind1.

A két szép szemed, ember.

légy türelmes

Ehhez semmi köze az EA-nak, mert rájuk nem tudunk hatni. Már benne vagyunk az általuk elõre kiásott pöcegödörben. A politikusokat okolhatjuk azért, mert sok szemét van a járdán, de nem a politikusok dobálják ott el a szemetet, hanem az emberek, mi. Ha valaki eldobja a szemetet, akkor nem a politikusokkal baszik ki, hanem a többi emberrel.

légy türelmes

Overburner
Nincs vmi friss tuning útmutató mostanság?:D

tutuhawer
eleget tettem már, aki tudja, tudja, és egyelõre nem akarok a közös jóért tenni

Overburner
Az is ok h Fairplay de amikor betelik a bohár akkor betelik.....miért ássunk az EA nak egy gödröt amikor õk azthiszik hogy az pottyantósbudi és rászarnak a fejünkre?

A közös jóra törekvõ játékos becsülete kötelez.

légy türelmes

Overburner
Jogos.... ma is mentem 2 körös futamot erre végére instant teleportfinishfaszság.......idegölõ :D

tutuhawer
Engem ugyan senki nem kötelez. A saját dolgomat nehezítem meg, ha maradok benn bugosan, és bizony kibaszok a többi játékostársammal is néha, de hát... nem kérek és nem is adok kegyelmet. Mindig is leszartam, ha valami bug vagy valami csalás miatt buktam, és baromira nem érdekel, ha bárki megy a harmadik körre én meg nyerek a másodikban.

Overburner
Köszönöm szépen a tanácsot megfogadom! :D

Inkább kötelezõ.

légy türelmes

goregrind
Az elsõ hosszú töltés, vagy az elsõ láthatatlan ellenfél esetében ajánlott újraindítani a játékot! <#wave>

DISCORD: grimanddark

Overburner
Én meg nyomtam ma vagy 6-7 HS-t erre 1x se láttam a csapat társam. xD

Ryder159
Na mentem egy multit. 3 perc töltés, 6-ból 4-en elindulunk, beérek elsõnek, 0 Cash, nuku kártya.
Akkor még 2 hónap szünet<#pias>