csiles#54865
A kereket és a turbót cseréld le, ha teheted, mert
- a keréknél már leírták miért,
- a turbónál meg a piros nem jó egy olyan autóba, amelyik jól nitrózik... + a kanyarokba nagyon ideges tud lenni, ergó nem tudsz vele jól kigyorsítani.
Tehát:
Kerék: fehér vagy piros,
Turbó: kék vagy zöld.
Ezek saját megjegyzések és tapasztalatok, amiket írtak fórumokon, vagy istentudja hol a partokról, az engem nem érdekel, én a saját tapasztalatomra hivatkozok, s az alapján építek autót.. Nem véletlen az sem, hogy elég sokat megyek Stock verdával, hogy legyen vmi alap hogy merre tuningolj...
Mostanában csak a csúcsra felhúzható autókkal csinálom ezt, nagyon sok autót lebutítottam valamelyik szint maxszára... De pl a Lambót ha maxra húzod, se éred el a 749-es overált...
Jah és ami a legfontosabb, kaszni és 3as ültetés kell a lambóra...
Ezáltal elárultam magam arról hogy miért csak két lambóm van.... Ugyanis Boostos Kaszni nélkül a Lambó fabatkát sem ér... Az egyik profilomban még nagyon régről kihasználtam egy bugot, s duplakaszni került a verdára, mikor még valamikor régen 3 lehetőség közül lehetett választani IGC-ért... Na az a lambó overálja 739, jól tapad megy mint az állat, az "A" kategória legjobbja. Ezzel szemben egy másik profilban 738-as overállal alap kasznival, tehát nem tettem rá semmit, igencsak megszenvedek vele, irányítani művészet, s súlyos tizedek, kanyargósabb pályákon másodpercek mennek el...
Na én azóta nem hiszek abban a mende-mondákban, hogy a kaszni nem befolyásolja a teljesítményt... dehogynem, a mai napig befolyásolja... az ültetéssel együtt... s amióta nincs ram a verdába, vagyis megváltoztatták a skillrendszert, azóta érezni azt is, hogy az ültetés erősíti a verda alapramját... Aki érzékeny az ilyenekre, az ezt is észreveszi...