94808
  • chris1997
    Törlöm az egyéb ilyen hozzászólásokat is, ami ennek a gyereknek szólt.
  • chris1997
    Kérés, parancs.
  • chris1997
    Most értem haza, olvasom a kommenteket.
  • Quqa
    Hát én meg a stabilitásra az irányíthatóságra és a súlyra pakolom a cuccot a járgányba.
    Aki fent van megtalál, alap 911-el gurulok (6 utcai sárga + 5 IGC perf.).
  • Driverkiller30
    Nah szóval:
    [SPOILER]Eladóvá vált NFS World profilom.
    Oka: Nincs időm játszani.
    Két "karaktert tartalmaz":
    Az egyik 60as szintű, a másik 37es szintű.
    lvl60 tartalma: 51 verda (zöme Boostos)
    lvl37 tartalma: 8 verda (1 Boostos, Nissan Skyline GT-R34 Nismo)
    A Statisztikáról, autókról tudok adni bővebb informácót, abban az esetben ha valakit érdekel.
    Érdeklődni Privátban, vagy ezen az e-mail címen: [email protected]
    Csak komoly szándék esetén írjatok.
    Köszönöm![SPOILER]
  • RICCS98
    Akkor már énis megosztom a színsoros tapasztalataimat:
    Mind1 mien csak legyen jó a stat!! (részemről)
    és eddig bevált ez a taktikám a Lotusnál, a GT3nál az MR2 nől a GTSnél és a többinél is ;)

Persze ha van kettő egyforma értékű (teszem azt) motor, akkor még szép hogy megnézem, hogy mi is kéne a kocsimnak.
  • Driverkiller30
    [SPOILER]Tudod mit? Nagy ívbe leszarom hogy mit gondoltok.... Amúgy is elegem van ebből a sok kis f....sz...pó taknyosból aki WORLD özik és "keménynek" tartja magát. A témát meg ahogy mondtad, lezárom, mert nem ér annyit az egész. És elég nekem az ha én tudom az igazságot, azaz nem csaltam!!![SPOILER]
  • SUNNY84HUN
    túl sokat agyaltok mindenféle elméleteken , túl okosnak nem szabad lenni
    mindenki azzal a színsorral megy amivel akar vagy ami fekszik neki .... most én is írhatnám hogy van pár gt3 rs porschem .. akad amelyik 3 k 3p , 6 sárga , 2 k 1 z 3 p .. mindegyik fekszik nekem .. , a klasszikus színsor néha nagy ugrató után szeret becsúszni de pont jól jön komoly kanyaroknál.. , de aki vitázni akar akkor az se tilos mozizni szeretünk

aki csal az meg erre gerjed mert nem izgatják fel a csajok vagy csak ez az egyetlen szórakozása , ha csaj csal ( és még rímel is ) az sem megbocsájtható
  • Quqa
    A kék fék lassan fog erről még nem hallottam szerintem az fog legjobban és egyszerre a zöldre igaz, a sárgától meg tolja az orrát némelyikben, pirostól jobban fordul, mert hátul előbb befog. Lamboba viszont piros rugót sosem tennék.
  • Driverkiller30
    Érdekes.... Nem tudok róla...
  • Driverkiller30
    Hát ez egy nagy hülyeség... Honnan veszitek ezt hogy én csaltam-.-?
  • RoboKutya78
    Édes istenem és még hisznek a mesében hogy ezért bárki is pénzt adna.
    Főleg ha azon az ea fiókon amire telepítetted más játék is van ahhoz is hozzáférést biztosít az illető ha eladja a kódját. Én pont ezért nem ajánlom fel senkinek se. Meg tudom hogy senki se venné meg.
    Ha meg csak ez a játék van rajta akkor se.
  • Driverkiller30
    Hát ez elég gyenge kifogás......
    Életembe nem hackeltem....
  • csiles
    Namost így nem érzésre:

Én sosem használok kék motorral kék váltót... Kék váltó nálam csak zöld motorral jött be, pl a régi mazda rx7-em e kombival volt nagyon ütős kék turbóval... de még sok más kocsiba jó... a féket meg mindenképp szedd ki, mert a kék fékkel nagyon megyúlik a féktávod s a zölddel is... tehát ha csak rövidebbeket akarsz fékelni akkor fehér fék, ha még rövidebbeket akkor piros fék... tapasztalat... Az e30-asom B maxra van butítva, féket vettem ki belőle, s egy alap kékkel meg is oldottam a gondomat, viszont cserébe a verdával nem lehet megállni, sokkal hamarabb kell vele fékelni...
  • RoboKutya78
    Tényleg vajh mennyi a legnagyobb max over amit ki lehet sakkozni valaki elérte mér az 1000-ret bármivel is?
  • RoboKutya78
    Dragon egész jól elhúzok vele f1 is volt már a háta mögött párszor.
  • csiles
    Fogalmam sincs milyen az az autó, az nekem nincs meg, csak a régi TopUp-os Gallardó, meg annak idején még Boostért vett Murci. Így azt passzolom..
  • RoboKutya78
    Most így néz ki:
  • RoboKutya78
    SV- re van valami ötleted?
  • RoboKutya78
    Kár hogy a másik oldalát tükröznöm kellett:(
  • csiles
    Erről van szó, ez már simán jó...
  • RoboKutya78
    Na akkor ezért érzem én jobbnak ezt a Lambómat mint a robokutya2-nél levőt.
    Mert ha jól látom kaszni megvan
    Zöld turbója van
    Piros kereke
    És gurul nem korcsolyázik.

• Driverkiller30
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eladóvá vált NFS World profilom.
    Oka: Nincs időm játszani.
    Két "karaktert tartalmaz":
    Az egyik 60as szintű, a másik 37es szintű.
    lvl60 tartalma: 51 verda (zöme Boostos)
    lvl37 tartalma: 8 verda (1 Boostos, Nissan Skyline GT-R34 Nismo)
    A Statisztikáról, autókról tudok adni bővebb informácót, abban az esetben ha valakit érdekel.
    Érdeklődni Privátban, vagy ezen az e-mail címen: [email protected]
    Csak komoly szándék esetén írjatok.
    Köszönöm!
  • csiles
    Na erről beszélek... ízlések és pofonok... felesleges is erről vitatkozni... kinek így jó, kinek úgy... pont.
  • tutuhawer #54868
    Chris! Ricsnek csinálj egy fejlécet, légyszi.
    http://nfs-s.com/nfsw/RICCS98
    remélem, ez a profil, az a profil. Gondoltam, megnézem azt a porschét, mit tud.
  • Quqa
    A 911 GT3 megfelelően tuningolva ültetés nélkül IS csodákra képes!
    Az LP 640 alap kasznival is az egyik legjobban tapadós gépem persze ebbe valóban kötelező a 3-as ültetés.

#54862 Drift? Az már bent van régóta …
  • veszettróka
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233324348&no=46272]#46272[/URL] - saját: mit csinálnak az aftermarket cuccok a Dodge Challengerrel?
  • csiles
    A kereket és a turbót cseréld le, ha teheted, mert

- a keréknél már leírták miért,
    - a turbónál meg a piros nem jó egy olyan autóba, amelyik jól nitrózik... + a kanyarokba nagyon ideges tud lenni, ergó nem tudsz vele jól kigyorsítani.

Tehát:
    Kerék: fehér vagy piros,
    Turbó: kék vagy zöld.

Ezek saját megjegyzések és tapasztalatok, amiket írtak fórumokon, vagy istentudja hol a partokról, az engem nem érdekel, én a saját tapasztalatomra hivatkozok, s az alapján építek autót.. Nem véletlen az sem, hogy elég sokat megyek Stock verdával, hogy legyen vmi alap hogy merre tuningolj...

Mostanában csak a csúcsra felhúzható autókkal csinálom ezt, nagyon sok autót lebutítottam valamelyik szint maxszára... De pl a Lambót ha maxra húzod, se éred el a 749-es overált...

Jah és ami a legfontosabb, kaszni és 3as ültetés kell a lambóra...

Ezáltal elárultam magam arról hogy miért csak két lambóm van.... Ugyanis Boostos Kaszni nélkül a Lambó fabatkát sem ér... Az egyik profilomban még nagyon régről kihasználtam egy bugot, s duplakaszni került a verdára, mikor még valamikor régen 3 lehetőség közül lehetett választani IGC-ért... Na az a lambó overálja 739, jól tapad megy mint az állat, az "A" kategória legjobbja. Ezzel szemben egy másik profilban 738-as overállal alap kasznival, tehát nem tettem rá semmit, igencsak megszenvedek vele, irányítani művészet, s súlyos tizedek, kanyargósabb pályákon másodpercek mennek el...

Na én azóta nem hiszek abban a mende-mondákban, hogy a kaszni nem befolyásolja a teljesítményt... dehogynem, a mai napig befolyásolja... az ültetéssel együtt... s amióta nincs ram a verdába, vagyis megváltoztatták a skillrendszert, azóta érezni azt is, hogy az ültetés erősíti a verda alapramját... Aki érzékeny az ilyenekre, az ezt is észreveszi...
  • csiles
    Namost, ha ennyire szaki vagy már a dologban, akkor azt is tudnod kellene, hogy az ültetés növeli a kocsi alapramját... Ha nem hiszed, próbáld ki... A Lótusoknál nagyon szembetűnő, ha netalántán a Porshénél nem veszed észre... Am nekem már kb másfél éve van GT3-am... S most is az a fő autóm, hiába van azóta GT3 4.0 meg Cinege Zondám...
  • RICCS98
    Ez butaság, kukk meg az én GT3-am, az a fő autóm közel s távol 1 éve. voltaképpen mindent tudok róla.
    Szerintem nem igényel a GT3 leültetést, Próbáltam már, nem csak a nagy semmiből mondom :D
    (de valóba, ki hogy "szereti")
  • RoboKutya78
    Lehet babrálják az autókat driftes rendszerre és ezeknek a hatását érezzük ?
    Ugye én a helyükben először az autók dinamikáját vizsgáztatnám hogy használhatóak e a driftre aztán jöhetnek hozzá a pályák.
  • csiles
    Nálad van a pont, és ez a játékban is érezhető egyes autóknál, nem mindnél, de nagyon soknál igen.. Én érzékeny vagyok az ilyenekre, így amelyik autót használom, mindegyik 3as ültetést kap.. S mivel a 911 GT3 pályaautó, arra kötelező a 3as ültetés, s megfelelően tunningolva csodákra is képes...
  • RoboKutya78
    na majd rálesek:)
  • noblem1983
    A zöld guminak -ha jól emlékszem a leírásból- az a tulajdonsága, hogy alacsony sebességnél jobban csúszik . Próbáld meg a sárga esetleg a piros gumit.
  • tutuhawer #54858
    ám passzolom, sose értettem a lambókhoz. A garlandóhoz se.
  • RoboKutya78
    skacok kérdés
    Mit szúrtam el a lambómon?
    Túlzottan izgága lett a kanyarban kitör a hátulja ha egy kicsit meghúzom máris kanyarba áll
    Pedig ha igaz a bones tunigról kopiztam

• Gyuszopapa
    Az akciós Porsche GT3-as mennyire jó?Megéri az akciós árát?
  • veszettróka
    ".... én a max overallra megyek, nem érdekel a különböző cuccok viselkedésre gyakorolt hatása. Ami javít az értéken, azt bedobom, aztán majd alkalmazkodom hozzá..."
  • tutuhawer #54854
    kösz
  • Quqa
    Tegnap jól beindult a fórum a 911 RS 3K 3P lefikázása kapcsán, ami szándékosan lett kicsit erős, mert egyesek ugranak az ilyenre (azért bántó szándék nem volt benne). Lehet csinálok egy tesztet mivel megy a legjobban (az időpont kérdéses a pályák hiánya miatt, hazain mindenképp próbálnám és több ilyen is létezik). Aki gondolja írja le szerinte milyen alkatrész kell bele, a fentit nem kérném ismételni. Később dobok fel pár képet hogy stat alapján nem feltétlenül a kék növeli a gyorsulást vagy a sebességet!