csiles#54851
Nekem van 2 911-em, egy 3.0 és egy 4.0 A 3.0 nagyon rég megvan, s nem a policés, hanem a sima, s k-k-z-p-p-p ra van felhúzva. Mikor még nem volt ultra, akkor sem volt fullos a verdám, mert turbóm csak pro sport van azóta is... DE mivel én aggresszívan vezetek, durván belemászok a kanyarba, majd onnan ki, nekem kell a 3 piros alulra... VISZONT ez olyan tapadást generál, 3as ültetéssel még az ugratás is kiválló, s a kisebb ugratók, amik ugye próbálják megdobni az autót, azt is szépen kezeli a verda.
Szóval, mint sokan mások, így én is azt mondom/írom neked, hogy előbb találd meg a stílusodat, s csak utána tuningolj... Persze ez a színkombó, nem minden autóba jó, pl a Silviába z-z-z-p-p-p kell, mert úgy adja ki a maxot magából...
Szóval, állj neki tesztelgetni, annak idején én is azt tettem, s most már a teljes utcai csomag elérhető, mikor én ezt csináltam, nem volt ennyi lehetőség... DE vigyázat, sok a zavaró tényező a szervernél is... Ha kifogsz egy jó szerverfutást, akkor az téveszt meg, ha belassul a játék, akkor az zavar meg, s ha van elérhető IGC-s bodykit a verdára, akkor azt tedd rá, mert az is befolyásol, mint az ültetés...
Szóval csak okosan, ha kérdésed van, azt tedd fel, de helyetted nem állunk le tesztelni, mert ízlések és pofonok az egész....