Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
<#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Míg élek, nem fogom elismerni az Infiniti G35-öt Skyline-nak. Idióta amerikaiak...
C10 Hakosuka, R32 (Nakazato-Skyline) + R34 ROOLZ

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

jó, akkor legyen benne X liter üzemanyag, meg új gumi. fusson egy felvezetõ kört meg egy rendeset. boxba be, üzemanyag feltölt az X-re új gumi és újra. tényleg felesleges errõl vitázni, voltaképp én nem is vitázni akarnék, csak rávilágítani a tényre, hogy ahhoz, hogy megállapítható legyen, hogy melyik kocsi mennyi idõre képes egy versenypályán IDEÁLIS esetben, ahhoz sokat kell, hogy fusson, egyforma mennyiségû üzemanyaggal, és minden esetben egyforma kopású gumival.

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Nem videó csak egy teszt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vadásztam egy tesztet ez után nem foglalkozok a témával soha többé.
Van ott a grafikonon pár szinte tizedre azonos idõ is és nagyon sok 5 tizeden ill. másodpercen belüli. Ez mégis fals képet ad, mivel F1-es gépeknél nagyon fontos a gumikopás és az üzemanyag mennyisége amitõl gyorsul vagy lassul a versenygép. Ez a „szériagépekre” nem annyi hat.
Nem fog olyat menni mert fogy a benzin+ intenzív terhelésnél a gumik is jobban kopnak esetleg ha nem kerámia féktárcsák vannak vagy nem bírják az igénybevételt akkor megnõ a féktáv stb.
<#hehe> ha a spoileres rész igaz lenne, akkor akármelyik profi az üres pályán 20x egymás után 1:42:23-at megy...ha majd ilyenrõl látok videót elhiszem...

Nem vitázok veled, mert látom értesz hozzá <#falbav>, azért egy kicsit több motorsportot nézhetnél ám! <#wilting>
A profi azért profi, mert nem nézi el a féktávot, mert milliméterre tudja hol kell fékezni, hova kel tenni a kanyar elõtt és után a kocsit, ráadásul egy üres pályán. <#integet2>
Játékot, mely ráadásul Arcade és való életet összehasonlítani nem is ésszerû. De talán nem is ezt tettétek. Tutunak tetszik egy kocsi, és ott vannak az egzotikumok 10x annyi pénzért, melyre szintén van kereslet. Mindkettõnek van létjogosultsága, csak egyiket sem engedhetem meg magamnak. 😄
Overburner
Az szép, én sose dobok ki Partokat...amik talán 1x még jók lesznek valamire 😊

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

10-20 darab 100%-ban egyforma féktávokkal és milliméterre pontosan megegyezõ íven menni egymás után? bocs, de ne nevettes már...semmilyen õs pilóta tehetség nem képes rá. ahogy leírtam, egy 2 centivel hamarabb vagy késõbb vett féktáv is jelenthet annyi idõkülönbséget, hogy X kocsi jobbat menjen mint Y egy hajszállal...és akkor melyik a jobb?
az egész így nem mérvadó és kész. ezalól egyetlen kivételt tartok fent továbbra is. legyen a világ 10 legjobb pilótája. menjen mindegyik pilóta mindegyik kocsival ugyanannyi üzemanyaggal 100 kört. na abból a statisztikából lehet csemegézni

tutuhawer
az egyik ismerõsöm egy 0018-as féket dobott a szemétbe. Én nem teszem meg, most már nem is kell, 1 autóm van, ami megy, a többit félreteszem (másfél évig).

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Overburner
Elég sok A-s kocsim volt igy ugy döntöttem hogy az Eclipsemet demotolom C-be és eléggé jól teljesit 😄 Nembántam meg.😊

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Figyu má, az nem a World <#falbav>, ott profi pilóták mennek és akár 10-20 kör top idõt is tudnak futni egymás után. Persze pár kört biztos mennek gyakorlásként
Jah mert ha jól tudom arra is ráaggatták a skyline megnevezést, tuti a gyík amcsik miatt, hogy örüljenek maguknak<#szomoru1>

X

semmilyen emberi lény nem képes két SZÍN EGYFORMA KÖRT FUTNI! ha csak ezen tesztek nem úgy mûködnek, hogy az adott kocsival megy a csávó legalább 100 kört, akkor értelmetlen ezen vergõdni...ha 10 kört megy mindegyikkel az nem mérvadó kicsit se...mert egy tizedmásodperccel elcseszett féktáv miatt jobb az idõ és azt mondjuk, hogy juhéééé a zonda jobb...holott ha az a tizedmásodperc nem lett volna elkúrva a rossz féktáv miatt, akkor mondjuk egyforma a két köridõ.

a 2003-s egy infinity G35 <#hehe>
Ócsósítás van.

légy türelmes

Tényleg utolsó csak tudjuk már mit beszélünk.
Nurburgring 1, Nurburgring 2!
Majdnem minden körversenyben kiesik (DNF) valaki. :S

légy türelmes

SUNNY84HUN

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
jó ott mind a maga kategóriájában <#rolleyes>
csak hagyjátok már <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hogy mondod, még jó hogy én link-eltem a PH az õskorban, íme!
Hockenheim, Nordschleife

#44967 Tutu neked meg annyit bedobsz egy utcai autóról egy linket erre elkezdesz beszélni a World bélirõl nem értem az eszme futtatást mindegy is. Ott a Nismo amiért sírtál 2 éven keresztül vedd meg.

A Veyron meg nem pályaautó, azért lett építve hogy megdöntse a „szériában” gyártott autók LE és sebesség rekordját.
SUNNY84HUN
** én is azt teszem ,, írni se tudok 😄

SUNNY84HUN

azzal kell vigéckedni ami van <#zavart1> és is azt teszem a hondámmal

Igen...ez kb. olyan mint a fradi vs. újpest...röhej h milyen viták vannak belõle 😄...feleslegesen.
El kell fogadni h vannak olyan témák amikben nem lehet megváltoztatni egymás véleményét. Mindenkinek megvan a saját álláspontja....azt csõcs 😄DDD
SUNNY84HUN
#44974 <#eljen>

#44975 oké hogy ez a kedvenc példád de sosem lesz ilyened <#rolleyes>

felesleges lovagolni ezen a témán ugyan azt mondom mint az elõbb #44970

Én erre csak kedvenc példámat hozm fel 😊
Ezek a vasak hidegen is kaparnak <#banplz><#banplz>
http://farm9.staticflickr.com/8458/7918554086_f5dde63a56_o.jpg
tutuhawer
<#eljen><#wave>

Amúgy igen....csak a Honda 😄😄😄😄
A gyári GT-R-t utcai gumikkal a Nürburgringen a Pagani Zonda F, a Koenigsegg CCX és a Carrera GT veri meg. Minden más - Lambók, Ferrarik, Corvette ZR1-ek, SLS AMG-k, ilyesmik, valahol mögötte érkeznek (még a Bugatti is). Amit akárhonnan nézel nem rossz teljesítmény, fõleg úgy, hogy ezek a gépek pályára épített verseny gépek míg a GT-R utcai sport autó. Mindent lehet rá mondani csak azt nem, hogy szar. 😄DDD
SUNNY84HUN

felesleges überelni ezt is meg azt is egyik se lesz itt senkinek , ha lenne akkor elfogadnám a véleményét -tapasztalatát .. , azt kell dicsérni ami van tehát móding civic vti <#pias><#nezze>

A probléma az, hogy kölcsönös lenézés van, és minden oldal egy másikra mutogat, hogy márpedig õ a legnagyobb lenézõ.

légy türelmes

tutuhawer
tehát már keverem a valós és játékbeli véleményedet, véleményemet, jól látod.

tutuhawer
a menetteljesítménybe kötök bele mindig, elolvasni el tudom én is a maszlagot... unikum , OK, de nem legjobb meg nem különb a pályán. te jobbnak gondolod azt, én meg ezt, ezzel nincs is baj, de ne nézd le Nissant se, mert jár érte a fekete pont. Aki megveszi a kis M3-at és bemondja, hogy csak a NFS World miatt vette meg és utána leszólja , leszarozza magam által meghatározott kedvenceimet, annak fõleg adok fekete pontot.

Utoljára kezdek bele! <#falbav>
A Zonda egy kis darabszámban gyártott kuriózum, amit nem kell tuningolni minek is hacsak nem ûrrepülõt akar valaki építeni (gyárilag 600-700LE). Ezért hozom fel mindig a Veyron-t ellenpéldának, mert az is ilyen, így van megépítve (gyárilag több mint 1000LE) nem megy tönkre nem kell naponta, hetente, havonta (használattól függõen) komplett motorgenerál, mert minden szétégett benne mert bírja, nem úgy mint az imádatod fõ tárgya a széttuningolt GT-R. Nem beszélve a felhúzott verzióban alig marad gyári alkatrész, mert mindent cserélni kell komolyabbra.
tutuhawer
1X0.01 az 0.01 <#taps>
Értem, amire ki akarsz lyukadni, csak engem az bánt, hogy Quqa lenézi a tejlesítményét egy olyan gépnek, amelybe ha ugyanolyan pramétereket teszünk, mint a 10X olyan drága gépbe, akkor az meccselni tudja a pályán utóbbit. Nincs bajom a gyárban csodálatosra megépített szupergépek millió eurós érával meg mindennel, szép és jó, de ha a Nissan és az AMS is azt mondja, csináljunk valami szépet ezzel a Nissannal, nem drag versenyre hanem szigorúan utcára AMS Alpha 12 néven... akkor az nem vicc

Nem szeres, szoros. 😊

légy türelmes

Igenrõl és nemrõl volt szó, nem mértékrõl. Más: az F1-ben már annak is örül egy csapat, ha valamilyen téren 0,01-szeres tuningot sikerül végrehajtani.

légy türelmes

tutuhawer
Mondom a magamét, számadatokkal, videókkal, youtube-on ott van, de a Paganit hova tuningolod ennél 10-20X jobbra?
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_GT-R#Aftermarket_tuning

De igen, különben meg ne kezd, mert szét off-olom a topikot az ellenpéldákkal.
OKtoberfest

Tényleg nem rossz. Én is használtam egy keveset. Igaz akkor még nem volt ez az új skilles baromság...

Akkor ennyi erõvel a CCX meg az RTRX is jó rá. Sõt ha úgy vesszük, minden autó jó TEre, csak kérdés mi szeretjük e azt a négykerekût....

SylarHun
Amúgy nem mond marhaságot!

Próbáljátok ki.

Nagyon könnyen dobálja az elé került autókat, azon oknál fogva, hogy nagyon lapos az orra. Olyan szépen alányúl mindennek és szépen átrepíti maga felett.

tutuhawer
tuningolni nem mindent lehet

rotációs kapa <#awink>

Vegyél valami jól nitrózó kocsit, és akkor kb. egálban lesztek. Nitró nélkül az MR2 szerintem nem akkora ász, bár ügyes vezetõvel kétségtelenül gyors tud lenni. Az IS300-ra mondta itt valaki, hogy gyors és a nitrója is odabaszjóó. Majd a többiek jobban megokosítanak a témában. 😊

légy türelmes

Ingyen se kellene.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Vegyél MR2-õt.

légy türelmes