94808
-
nfsmw4ever #54852 Igen, igazad van. ezért is csináltam úgy ahogy lentebb írtam: "Igen. Minden bejelentkezéskor. Egy vasárnapot egyszer rászántam. 4 fiók, 4 egyforma autó, ugyanazon pályák (háromszor) és az Egyes fiókban lényegesen gyengébb a teljesítmény, mint a többiben."
Viszont akkor értem már azt a pár, megugrós napot is. Mindig is volt olyan érzésem, hogy nem egyformán méri az időt a szerver. Versenyben meg odateszem magam. Sosem adtam olcsón a bőrömet és C vagy B classos autóval sem lépek ki, mikor ott vannak az A és S classosok a lobbyban. De a jelenség fenn áll. Könnyen elpicsázható vagyok azon fiók, mindhárom profiljában. Na mindegy. Majd újra teszt után jövök számokkal is. -
csiles #54851 Nekem van 2 911-em, egy 3.0 és egy 4.0 A 3.0 nagyon rég megvan, s nem a policés, hanem a sima, s k-k-z-p-p-p ra van felhúzva. Mikor még nem volt ultra, akkor sem volt fullos a verdám, mert turbóm csak pro sport van azóta is... DE mivel én aggresszívan vezetek, durván belemászok a kanyarba, majd onnan ki, nekem kell a 3 piros alulra... VISZONT ez olyan tapadást generál, 3as ültetéssel még az ugratás is kiválló, s a kisebb ugratók, amik ugye próbálják megdobni az autót, azt is szépen kezeli a verda.
Szóval, mint sokan mások, így én is azt mondom/írom neked, hogy előbb találd meg a stílusodat, s csak utána tuningolj... Persze ez a színkombó, nem minden autóba jó, pl a Silviába z-z-z-p-p-p kell, mert úgy adja ki a maxot magából...
Szóval, állj neki tesztelgetni, annak idején én is azt tettem, s most már a teljes utcai csomag elérhető, mikor én ezt csináltam, nem volt ennyi lehetőség... DE vigyázat, sok a zavaró tényező a szervernél is... Ha kifogsz egy jó szerverfutást, akkor az téveszt meg, ha belassul a játék, akkor az zavar meg, s ha van elérhető IGC-s bodykit a verdára, akkor azt tedd rá, mert az is befolyásol, mint az ültetés...
Szóval csak okosan, ha kérdésed van, azt tedd fel, de helyetted nem állunk le tesztelni, mert ízlések és pofonok az egész.... -
csiles #54850 Erre én csak azt mondom/írom, hogy.... Na szóval, magamból kiindulva, Nálam fiókon belül is ugyanazzal az autóval ugyanazon a pályán, egymás után futott single-ben, a 3 lefutottban a 2. időm a legjobb, de még a 3. időm is jobb az elsőnél..
Szóval, javaslom neked, hogy válassz ki egy pályát, fuss rajta 3 futamot, jegyezd fel őket, majd válassz egy másik pályát s azon is fuss 3 futamot, s azt is jegyezd fel... Aztán profilváltás, s ott is csináld meg ugyanezt ugyanazokon a pályákon, ugyanazzal az autóval 3-3-szor.
Nálam az 1. időmhoz képest a 2. időm 3-4 seccel jobb, amit később már nem tudok megdönteni... mert a 4. futamban szerzett időm az 1.nél is rosszabb... olyankor pályát és kocsit váltok. Nálam az 1. futam az ismerkedéssel az autó megszokásával telik el, aztán a 2. futamba odacsapok, amit a 3. futamba esetek többségében nem tudok megdönteni... max akkor ha hibázok a 2. futamba...
Próbáld ki, s ha odafigyelsz, s lelkiismeretesen csinálod, akkor beláthatod, hogy nincs is olyan nagy baj a profiloddal... S amit még tudnod kell(ene), időnként randomszerűen a szerver is begyorsít, sokan ezt használják ki... -
zsotya71 #54849 Sziasztok a kérdésem az lenne ,hogy wifiről megy a játék rendesen de ha vissza állok kábelre csak a lobbyba enged be aztán server fatal cod7és kidob,mire kezdödne a verseny.De minden más megy kábelről is.Mi lehet a gond?köszi elöre is! -
gyeprefos007 #54848 Hamár DRAG :D -
veszettróka #54847 Na jó, elég volt a drages Suprákból, kihűl a kaja. Megyek vissza a '64-es moddolt Stingrayhez, abban vidiben nincs csúcspont, nem áll meg a falat a szájban. -
veszettróka #54846 replay 7x megvolt és még több lesz.... -
1:30-nál merevedésem lett... 

-
nfsmw4ever #54844 A nagyfiam volt a teszter párom és igen, tapasztalta. Még nem volt a többi fiókom, szétszedtem alapokig a gépem. Cseréltem vinyót, ramot, vidkarit, billentyűt és hálókártyát. Hálókábelt 1-től 15 méteresig. Majd a teljes gépet, routert és net szolgáltatót :-D Mondhatni alapos voltam. Aztán reggeltem újabb fiókokat és jött a szomorú tapasztalat. Egyedi eset. A legtöbbször ez volt a tapasztalat. Aztán előfordult, hogy úgy mentek a gépek, ahogy kell. Iszonyat jól pörögtek, nagyon jó időket mentem velük. De ez egy év alatt jó ha háromszor előfordult (talán szabin volt a rám ügyelő DEV :-) ) Egyik hétvégén megint nekiugrok és visszatérünk a teszt ajánlatodra. Nem zárkózom el az ötlet elől. Épp eléggé jelen vagy a játékban és itt a fórumon is, hogy ne legyen kérdés a bizalom. Viszont előbb újra tesztelek, mert ciki lenne ha sírás után, még csak nem is lenne valós a bánatom. -
veszettróka #54843
Mondanám hogy na muti azokat a drivereket, engedj be! :) De annyira nem is merjük egymást.
Meg gondolom a gyerekek meg a nejed is ugyanezt tapasztalták más-más gépen próbálva vagyis meg van már erősítve a dolog. -
nfsmw4ever #54842 Még valami eszembe jutott. Olyan érzés ez a bizonyos teljesítménycsökkenés, mintha a régi skillrendszerben nem kaptam volna meg az utolsó verseny skill pontokat, százalékokat. Mert igazából akkor volt feltűnő ez a jelenség. 50-es szinten símán fogni tudtak engem a 31-32 szintűek. Hát ez a bajom a fő fiókommal. És épp ezért vártam üdvözülten az új skill rendszert. Sajna maradt minden a régiben számomra, mert pont ugyanannyira elmarad a százalékos növekedés. (erő, gyorsulás, irányíthatóság) Lehet az vert oda, hogy mikor kezdtem, 9 napa alatt nyomtam fel 47-es szintig az első profilom. Napi 18-20 órát ment a driver :-D Aztán szemet-szúrtam valamelyik fejlesztőnek..... -
igaz
-
gyeprefos007 #54840 itt hollandba meg főleg.... -
van ott hely , de megértelek drága a javítás :D -
gyeprefos007 #54838 sajna kevés volt a hely :S kicsi a parkoló összetörni meg nemakartam xD -
nagyon finom vagy és nőies :D , kövér gáz ellenkormányozás és mehet a buli
-
gyeprefos007 #54836 Kimentük kicsit a parkolóba :D
-
lás sors fordulat 1 es végén. Ahogy a polices reventonom megpördül -
Gab0523 #54834 Murci, Murci flexelve, SV, Reventón, Aventador... :D Ezek olyan aranyosan megpördülnek, ha rosszkor nitrózol. -
Gab0523 #54833 "Jaja pont azért vannak leültetve a DTM-es kocsik is, hogy szarul kanyarodjanak. Ne viccelj már azok a földet súrolják szinte, vagy ott a GT Open széria ahol Ferrari 458 Italia meg Porsche 911 GT3, Corvette C6R-ek azért vannak leültetve a földre ,hogy szarul kanyarodjanak."
Nem lekezeltelek, csak ehhez a stílushoz alakítottam a mondandómat. :) -
chris1997 #54832 Ez a next-gen Murci LP640. De imádom azt az autót.. és ha csak ennyi a gondja: Nekem megfelel. -
veszettróka #54831 Aventador nem tudom milyen, de a cél előtti nitrós hajrában olyan megpördüléseket csinál némelyik hogy öröm nézni (és a vezető helyet átvenni) egy slingshotra hegyezett Mustangból. -
chris1997 #54830 Szóval, vettem egy jövendő népautót?! :/ -
chris1997 #54829 Azt leszarom, Aventador a No. 1 Lambóm, ezen semmi nem változtathat. -
noblem1983 #54828 Szárnyakkal én is tisztában vagyok(ha jól tudom Alonso-nak pont az fekszik ha kicsit alulkormányzottra állítják be) miket lehet velük módosítani és persze a versenyautók sokkal szélesebb is mint a donorjármű ez tisztán látszik de a kicsit lekezelő stílusod nem tetszik A játékban viszont még mindig nem értem miért rossz a Gt3-RSben a 3-as ültetés de lehet kipróbálom mert nincs baj a kanyarodásával igaz én attól sosem voltam elájulva biztos azért mert annyi láttam belőle, hogy már meguntam -
XENON57HUN #54827 Szebb az Aventador,de nem irányitható jól.Szerintem ahogy jönnek majd a jobb alkatrészek,ez is el fog romlani. -
Gab0523 #54826 Aaaaz Agera egy legális csalás... :/ Mintha síneken menne, olyan. -
chris1997 #54825 Nekem mindegy, de az Aventadort favorizálom jobban. -
XENON57HUN #54824 AGERA!!!Szerintem sokkal jobb az Aventadornál.Bolti alkatrészekkel 1:45 Mason street. Most reportolt be egy full ultra Mclaren F1 4 csillagos skillekkel,mert végig a nyomában voltam az emlitett pályán. Engem meggyőzött. :) -
Gab0523 #54823 Te tényleg csak nézed. :p Majd egyszer ülj bele egy versenyautóba...
Önmagában, ha egy verdát leültetsz, alap, hogy a dőlésszög megváltozik. Nincs kivétel, kénytelen, kivéve akkor, ha beletolnak a verdába speciálisan függőleges alapra kialakított tengelyeket, de ez nem szokás, mert így sem anyagilag nem érné meg, sem látvány terén. És igen, versenyeken is igaz; Az F1-esek is nagyobb ívet fognak, ha lejjebb vannak ültetve, csak éppen, azok forma autók, amiknél az első és hátsó szárnyak segítségével lehet ezt korrigálni.
DTM: Gondolt át, mekkora szárnyaik vannak, és mennyivel szélesebbek,mint egy utcai verda.
GT? Csak keresgélj YouTube-on... Az utcai Corvette-ek kanyaríve sokkal kisebb, mint a GT-ké. csak éppen, a GT-k esetében megint ott vannak a szárnyak, valamint egy nem utcára szánt szervó-rendszer, aminek hála a kanyarodás közben a kerekek szöge függőlegesen is változik kicsit.
-
noblem1983 #54822 A negatív kerékdőlést tudom, hogy használják (mivel F1-es is nézek több mint tíz éve)de arról itt szó nem volt csak az ültetést magyaráztad és rosszul kanyarodó autókon tényleg sok a 3-as a játékban de a versenyeken meg pont a légellenállást csökkentik vele és növelik a kanyar stabilitást -
Gab0523 #54821 Ómama.... Noblem, mielőtt hülyeségeket írsz, olvass utána, miért szokás versenyre szánt autókon a kerék függőleges tartományának szögét átállítani, és miért vannak speciális felfüggesztéseik. :/ -
noblem1983 #54820 Jaja pont azért vannak leültetve a DTM-es kocsik is, hogy szarul kanyarodjanak. Ne viccelj már azok a földet súrolják szinte, vagy ott a GT Open széria ahol Ferrari 458 Italia meg Porsche 911 GT3, Corvette C6R-ek azért vannak leültetve a földre ,hogy szarul kanyarodjanak. -
Gab0523 #54819 Az ültetés a valóságban is ront az autó aerodinamikáján. Kanyarban a kasztni nem dől be annyira, így természetesen a centrifugális erő nem "perdít" rajta annyit, mint magasabb felfüggesztéssel, és így a kanyarok íve is nő. -
chris1997 #54818 Nagyon elragadó ez az Agera.. stabilan megyek 120-al az autópályán, ketten követnek, rákapcsolok, szegénykék utána sehol nincsenek :D -
chris1997 #54817 12 év Burnout sem piskóta -
chris1997 #54816 Eléggé.
-
Hunn1a #54815 És valóban. A pilóta számít legfőképp. Én például azért nem szeretem az összkerekes autókat meg a Suprát, mert nem lehet játszani a faruk súlypontjával féktávon (főleg az ATTESA E-TS, ami az R32-es Skyban van, öli meg a mókát hamar).
És igen, én a max overallra megyek, nem érdekel a különböző cuccok viselkedésre gyakorolt hatása. Ami javít az értéken, azt bedobom, aztán majd alkalmazkodom hozzá. (10 év NFS kialakít az emberben valamit...) -
EA-ék nem is tervezik, hogy kárpótolják azokat akik elvesztettek egy garázshelyet miattuk? Mert azt elhiszem (dehogy hiszem), hogy a Snowzilla szándékosan nem ad garázshelyet ha eladod, de én nem azt adtam el hanem egy régebbi. Autóm ezt mivel tudják magyarázni? -
RICCS98 #54813 Ami a GT3as akármit is illeti....,
Tehát nekem egy jó ideje egy GT3 a fő autóm, fojamatossan azzal versenyzek, csak azt építem, és tesztelgetem.
Ahogy előzőleg (bocs a kifejezésért) valaki írta is, hogy a gyorsulásra kell rakni.
Hát van benne valami de nemteljessen,(ennek ellenére az én G3 amnak is a gyorsulásra van rakva főként)
De a kezelhetőségre is kéne rakni. Valamiért néha ha berakok egy cuccost, Még ha nem is jelzi hogy fejleszti a végsebességet, rádob kb 3 - 6 km/h-t.
Szóval én inkább a gyorsulást, és a kezelhetőséget javasolom....,
Mellesleg, raktam egy leültetést ( 3 ) a focusomba,
És mintha erőssen alul korményozott lenne, persze nemgond, mert az az én gyémántos éa a dísz autóm.
Ellenben jó hatással volt a leültetés ( 3 ) a lotusomba.