Más: Tipikus Hastings-story
1. rész: 6 vagyunk, ebből az uccsó 3 rájön semmi esélye. 2 kilép, 1 visszafelé kezd el menni. Az első három hely: MR2, Hummer és GT-R SpecV. Felváltogatva nitrót és rammolást nem kímélve versenyeznek.
Aki visszafelé fordult, az egy Mazdaspeed3-as C osztályú. Végül egy szűk kanyargós beláthatatlan részen találkozunk vele. Az MR2 épp hogy elsiklik mellette. A Hummer-be belemegy, a GT-R SpecV-t megzavarja. Innentől sima út a gyözelemhez az MR2-nek. Megjegyzem, ez tiszta mákos eset, mert tényleg szűk volt a rész és nem a térképet figyeltem.
2. rész: Ismét 6 vagyunk. Porsche 911 GT3 RS és Bentley-k, Lambo-k, de a jobb fajtákból (RS-ek és SV-k). 911 helyben hagyja a rajtrácsot. Majd az autópálya-visszafordulónál (a repülőtérnél) feltünik egy RS. Szinte ugrál a térképen. Fallal sokszor találkozik. Stadionnál összetalálkozunk, nitrózik, majd teljes erőből belemegy a porsche-ba, elpukkantok egy nitrót ebben a pillanatban. Mivel látom, hogy sokszor használja a nitrót, bevetem a rammolást (pfúúúúúújjjjjjjj!!!!). Így nem tud ellépni tőlem, de továbbra is 200-al pörög meg a falon. A végefelé egyre idegesebb a csíter, állandóan a falban van. Én behúzom a gyözelmet. Innentől a képek beszéljenek (chat + powerup were used).