Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
X
légy türelmes
vasárnap
** UPDATE **
Final hours to revive your Treasure Hunt Streak for free! Tomorrow morning at 10:00 am
(Amúgy nem értek a gyémánthoz, Antwerpenben terem?<#vigyor>#vigyor>)
X
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
X
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
légy türelmes
légy türelmes
CCXR Special Edition,
Galladro (Underground Racing tuningal 1000+Hp),
Camaro 2SS Transformers Edition,
BMW Gina
és valamilyen Lada
<#mf1>#mf1>
Komolyra fordítva a szót:
M3 GTS
M3 GTR MW
Ford Mustang Terlingua
Dodge Viper ACR Elite
Dodge Challager (Ami a zsaruknak van)
RX-8
Tegnap megvettem az LFA-t, de nem mentem vele csak egy kört free romaban. Jól megy, jól kanyarodik. miért nem használja senki? Szar a nitrója? (kicsi a nyomaték<#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>)
Nekem a hatos a következõ lenne: BMW M1, VW Golf Mk1 GTI, Audi (Ur-)Quattro, BMW M3 Sport Evolution, Porsche 911 3.0 RSR, plusz még valami szuperautó, amit nem vennék meg.

Inf. eredete,hogy "kipróbálta" + közölte velem,hogy igen õ egy csíter....szóval vannak ott neki más nyalánkságok is TH-n kívül....
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
http://www.youtube.com/watch?v=kOuZt5w4pIE
és íme egy videó a dover streetrõl zenei aláfestéssel sokkal hangulatosabbnak érzem a fent említettnél:
http://www.youtube.com/watch?v=QspK2MoYsHY&feature=youtu.be
Mit ne mondjak a vezetés is jobban eset ,fõleg hogy már nem szaggatott a játék mert a bandicam egyik hibás verziója volt meg nekem és újat töltöttem le .
szóval csalóval volt dolgot, ó eséllyel
légy türelmes
légy türelmes
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
<#wilting>#wilting><#kuss>#kuss>
X

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D