Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BérTH-t vállalok. 😄

légy türelmes

Én is szünetet tartok most, még TH-zni sem megyek fel.
Nem csodálom, bár én nem törlöm le, de egyre kevesebbet nyomom mostanság. Igaz januárban kezdtem, de még ahhoz képest is sokat épült le a játék.

X

Csak a bankkártyás meg a mobilos megoldásokat láttam. Nem is tudtam, hogy órákat is elfogadnak?!

légy türelmes

Official Need for Speed World
vasárnap
** UPDATE **
Final hours to revive your Treasure Hunt Streak for free! Tomorrow morning at 10:00 am the ‘Revive Treasure Hunt Streak’ will go back to its normal pricing!<#nemtudom>

(Amúgy nem értek a gyémánthoz, Antwerpenben terem?<#vigyor>)

X

Vasárnap délelõtt gyûjtöttem be az aktuális 15-öt és SB-t kért.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Teljességgel egyetértek KAOSZGOLYO írásával. Ezt kb. így ahogy van, még egy kicsit felszólítóbban megfogalmazva ha lehet,el is kellene küldeni nekik a lehetséges összes E-mail címükre,facebookjukra,twitterjükre fórumukra ébresztõórájukra csipogójukra még az öregannyuk bugyijára is ráfirkálni,hogy vegyék már észre magukat. És azt,hogy kib*szott unalmas ez a pár verseny naponta,még privátban is,nemhogy multiban a csalók,rammerek és a csak simán balf*sz vezetni nemtudó játékosok között. Több versenyt a népnek,és ha readyzik 3-4 ember kezdjen el 10-tõl visszaszámolni. Ha úgy döntünk indulni akarunk akkor indulhassunk,annyian ahányan akarunk. Nekem ez azóta is nagyon bassza a csõröm.

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Azt hiszem vasárnapig

X

Valószínûleg a munkám miatt maradtam le róla, ezért megkérdezem: mikor lehetett SB nélkül folytatni a gyémántvadászatot az egész napos p*csverés után? (Nekem volt 500SB-m, most megint nem tudok garázshelyet venni...)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Amúgy áldásom rájuk. Szükségük lesz minden valaha kapott áldásra, amikor a Sátán vezette Pokoli Népbíróság elõtt állnak láncba verve. 😊

légy türelmes

Este javítják. Öt perc töltés lesz utána a sztenderd. ... Ilyen redvázásért az eddigi összes munkahelyemrõl kibasztak volna, ezek meg látszólag kaszálják a pénzt. Az szomorít el a legjobban, hogy felépítettek valami jót, de szarnak bele befejezni. Csak le kellene ülni a picsájukra és kijavítani azt a pár tucat bugot, és a legtöbb játékosnak örömet szereznének. Sõt, az eddigiek után szinte extázist. Talán fél év elég lenne rá. De nem, ezek nyomorék új kocsikat fognak behozni, meg a fasz se tudja mit, de arról nem szólnak, hogy a kibaszott idegesítõ hibákat kijavítanák. Miért? :S Ne videókat csináljanak, hanem kussoljanak és takarodjanak áttervezni a fostos fos kódot, amit összehánytak, vagy kiollóztak valahonnan. Ez lenne a dolguk, csinálják ezt. Nem a tömegenergia elõállítására alkalmas módon kell hidegfúziót megvalósítaniuk, de még csak semmi újat sem kell kitalálniuk, csupán a meglévõ adatokat, tényeket kell összerakniuk és a tudásukból hozzátenni egy keveset. Ezért akasztják a lóvét, akkor hát csinálják. Pofátlan pénzhajhász pöcsök.

légy türelmes

Ryder159
Na felmentem egy versenyre. 3 perc töltés, 0rep/cash, úgyhogy alteffnégy...

Ryder159
Aventador,
CCXR Special Edition,
Galladro (Underground Racing tuningal 1000+Hp),
Camaro 2SS Transformers Edition,
BMW Gina
és valamilyen Lada
<#mf1>

Komolyra fordítva a szót:
M3 GTS
M3 GTR MW
Ford Mustang Terlingua
Dodge Viper ACR Elite
Dodge Challager (Ami a zsaruknak van)
RX-8

Tegnap megvettem az LFA-t, de nem mentem vele csak egy kört free romaban. Jól megy, jól kanyarodik. miért nem használja senki? Szar a nitrója? (kicsi a nyomaték<#mf1><#banplz>)

Holnaptól ismét 6 autó lesz elérhetõ igc-ért két hétig.

Lesznek IGC-s autók?

M3 GTS a többi mindegy.

Megvan, az utolsó a listámon a Lamborghini Diablo.

Most, hogy már csak 1 nap van a 6 új IGC-ért elérhetõ autó megjelenéséig, nyílt ötletbörzét kezdeményezek: ki milyen hatost képzelne el, ha rajta múlna?

Nekem a hatos a következõ lenne: BMW M1, VW Golf Mk1 GTI, Audi (Ur-)Quattro, BMW M3 Sport Evolution, Porsche 911 3.0 RSR, plusz még valami szuperautó, amit nem vennék meg.

mily becsületes

Este küldött privátban "DJREDBULL18" kiigazított,hogy a ghost mód csak annyit tesz,hogy átmegy mindenen(traffic,oszlopok,stb..)-köszönjük neki az információt
Inf. eredete,hogy "kipróbálta" + közölte velem,hogy igen õ egy csíter....szóval vannak ott neki más nyalánkságok is TH-n kívül....
tutuhawer
de igen, de még senki sem jelentette korábban, ahogy nézem. Én elég furcsa , személyes módon fogom fel a csalókat. Aki csak simán csal, az nem annyira érdekes nekem. Viszont a te ügyed érdekesebb. A VW-t meg majd megnézem holnap, ha el nem felejtem, hogy mekkora is a tempója

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

mióta játszom én még csak 1 rózsaszín erõgépet láttam és az az én mustangom 😄
Megvan. #42857 Ez nem Pongyi csalója?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Komolyan fontolóra veszem az újra festést .
NFSWWATCHER a másik drivere.Vajon ez honnan ismerõs nekem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

tutuhawer
most komolyan... melyik erõgép pompázik rózsaszínben? Mustang? Nem sok rózsaszín Mustangot látni

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

10x<#wow1> ne már <#vigyor2>
tutuhawer
ma meg magyarul 10X <#hehe>

csak nem tudom hogy milyen színben pompázzon az erõgépem nekem tetszik ez a rózsaszín de ma már angolul megkaptam vagy 5 ször hogy bu......i vagyok <#hehe>
persze rendben van
tutuhawer
az ötletem? Nekem nincs ötletem, ez sem az enyém, élõben láttam. Amúgy bármely képemet nézheted, egyet kivéve. A NISMO hadd maradjon az enyém, kérlek <#worship>

nos én egy alpine matricán dolgozom de nem igazán tudtam hogy hogy kezdjek neki nem bánnád ha használnám az ötleted ?
íme mai napi elsõ videóm ocean view:

http://www.youtube.com/watch?v=kOuZt5w4pIE

és íme egy videó a dover streetrõl zenei aláfestéssel sokkal hangulatosabbnak érzem a fent említettnél:

http://www.youtube.com/watch?v=QspK2MoYsHY&feature=youtu.be

Mit ne mondjak a vezetés is jobban eset ,fõleg hogy már nem szaggatott a játék mert a bandicam egyik hibás verziója volt meg nekem és újat töltöttem le .
tutuhawer
köszönöm, örülök , ha tetszik, az eredeti autóról koppintottam, az nagyon tetszik.

érdekes ízlésre vall a festésed szolid de mégis mindent elmond ha ránézel és ötletes elkészítés grat neked
tutuhawer
háááát, az bizony trükkös, igen. Még ez a Golf sem megy olyan gyorsan:

szóval csalóval volt dolgot, ó eséllyel

Az létezik hogy egy E kategóriás WV R32 299 km/h sebességgel száguldjon?

Nem annyira, mert zombik.

légy türelmes

😊 az jó
Tele van csalókkal.
van benne valaki ?
Halottaskocsi:

Majd a leállás elõtt húsz perccel megtudod.

légy türelmes

Akkor holnap este nagy patch?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

goregrind
Höhö... "Azer42"-õt én is kifogtam ma már! <#taps>

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN
ez a véleményem ··
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most erre mit lehet mondani <#fejvakaras> ,, ea egy <#kocsog> mert nem tesz semmit ellenük + az összes csaló roh@dna meg mert mind féreg a szememben és fõleg az akirõl mindenki tudja hogy tolja és lehazudja a csillagot is <#duhos2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Így inkább ne.... Csak kár hogy nem tudod róluk elõre. Tudnám ezek mi a tökömért játszanak ezzel a játékkal? Top listások nem lesznek, mert kapják a bant, versenyezni konkrétan nem fognak tudni, mert közük nincs az egészhez, akkor meg minek az arany kártya az elsõ helyért? Jobb alkatrészekért? Így tök fölösleges, stock autóval is be tud teleportálni.... Komolyan nem értem. Bár valószínû ilyeneken nem is gondolkodnak, így értelmet is felesleges keresni benne.

<#wilting><#kuss>

X

igy versenyezen valakivel az ember.-)

végre <#worship><#worship>
akartam is írni, hogy elé teszi az sg.hu-t és 404 😄

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D