• B0nFire
    syn7h37ic; emp; Lame; Hugh Hefner: Nem hinném, hogy nekem kellene előrukkolni új módszerrel, mindössze arra akartam rávilágítani, hogy ez barbarizmus. Ha nincs rá megfelelő (roncsolásmentes) eljárás, akkor hagyják békén a picsába, mert végeredményben csak ilyen bölcs dolgokra fognak rájönni, hogy a fa vegyi kezelésen esett át. Hát kösz szépen, én ezt égetés nélkül is megmondtam volna, sőt, ha talán egy mai hangszerkészítőt megkérdeznek, talán még egy-két konkrét tippet is kaptak volna. Tippet, nem bizonyosságot. Csak itt már megint arról szól a történek, hogy a "tudákosok" okoskodnak, hogy ők majd megmondják a tutit, a szakma meg meg sincs kérdezve. Annyira gyakorlatiasok, mit ti, akik itten szájkaratéznak, és már csak azért is beszólnak boldog-boldogtalannak.

A véleményemhez pedig nekem is jogom van, és hadd ne tőletek kérdezzem már meg előzőleg, hogy mi legyen a véleményem, oké? A személyeskedést pedig be lehet fejezni. Én nem tehetek arról, hogy nektek komplexusaitok vannak, amit így próbáltok kompenzálni. A sok agyalás mellett néha nem ártana leereszteni a gőzt, és mondjuk megdugni egy-egy csajt, már ha képesek vagytok rá.