Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Chris
    Na így egy fáradt szombat délelőtt én is kipróbáltam.
    Bár nem releváns, mert ízlésről nem lehet vitatkozni, de nekem alapvetően leverik a biztosítékot a keleti játékoknál a színorgiában pompázó területek, a mindenféle kivehetetlen alakú bizbasz szörnyecskék, az ilyen 10 éves-szerű tündér-lányka karakterek, meg a bikinivonalig dekoltált páncélba öltöztetett nagymellű tinédzser-csábító macák.

Szóval a lényeg, amire néhány tapasztaltabb leírhatná a véleményét:
    - Casterek harcrendszerében az elején 15-ször(!) kellett az alap egy darab spellel meglőni egy mobot, hogy elfeküdjön. Nem túl jó első benyomás, fog ez változni később, vagy ez az unalmas koncepció marad csak épp több spellel?
    - Több videót láttam nagy hegyomlásnyi mobok szólózásáról, de mindegyikben az volt, ami alacsony szinten is: mikor a mob ütni vagy chargeolni akar, annak félreérthetetlen jelét adja, majd komótosan 3 mp múlva nekilódul. Namost ebből csak az nem sétál ki, aki nem akar. Hogy van ez, az elejétől a végéig vagy az instanceokig ilyen gyakorlóbábu minden mob?
    - Battlegroundok, pvp hanyas szinttől játszható? Igazából ez az érdekes a számomra, láttam, hogy remek menü interface van ranked battlegroundokhoz, statisztikákhoz, guild deathmatch-hez, stb. ami nagyon pozitív. Kíváncsi lennék a körülményeire, mennyire pörgős, kombinatív, stb.
    - Vanarchs rendszer, ahol minden egyes zónához lehet a játékosok közül vezetőt választani, aki edictumokat hozhat, adót állíthat, stb. vmi zseniális dolog, ennek az interface-e is szépen ki van dolgozva, de ez működik már a gyakorlatban? Megspékelve a guild rendszerrel ez rettentő ígéretes dolog.

Tetszik az is, hogy nincs talentrendszer, hanem a skilleket kell külön glyphelni. Külön kiemelendő, hogy az egész menürendszer, interface, minimap, map nagyon szépen polírozott, szépen megcsinálták. Ha nem lenne ennyire emészthetetlen a külcsíny az európai gyomornak, egész ígéretes lenne.