Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
ez igazából személyes dolog ugymond, ki mit kedvel, számomra a ranger unalmas, mások élvezik, ahogyan én láttam (és hallottam) kb 1 skillt spammol (a töltöset) és hébe hoba 1-2 másikat, pvp ben, de ez is használat kerdése, hozzáteszem, sosem játszottam a karakterrel, viszont low lvl en (11 körül) már van egy close ranged stunja (körbepörgő rugás) és egy lassító trapje, hogy később milye lesz fogalmam sincs sajnos.
hogy hogy mennyire gond egy közelharcival a közelharci pvp? igazából rajtad áll, ha jól tudod használni a karaktert akkor halálos (szintén nincs személyes tapasztalatom, bár meno és szergely ezzel a karakterrel játszanak de mintha pvp re ezt a karaktert preferálnák nagyon sokan, és ahogy látni videókból elég szépen teljesít, ami nem feltétlen mérvadó mert mindenki azt vesz fel és ugy modosítja ahogy akarja.)
amugy van skillje, hogy közel kerüljön a ranged karakterekhez, és ahogy szergiéktől hallottam, elég ütös kari endgameben (és lvl 20 tól felfele)
mystic szerintem 100 hogy képes egyedül is fejlödni, a dps e megvan hozzá, a buffjairól nem sokat tudok, a heal gömbjei hasznosak :P
priest a combat rendszer miatt iszonyatosan jó kari (utálok support lenni, de itt még ez is vonzó.) van dps tehát a fejlödés nem gond vele, de pvp ben én inkább csak healelnék vele, elég lesz az neki meg a kivédések helyezkedéssel... (soloban pedig csak pötyögteted az enemyt- van elég szép sebző skillje a priestnek.)
Ennyit tudtam mondani, kb mindenkinek van preferált karaktere, amivel akár játszott is már (esetlegesen nagyobb szinten is) adott kasztokkal kapcsolatban biztosan írni fognak neked csak várj kicsit.