Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
jó azért nem kell szegénynek nekiesnetek :D
majd ha lehull a rózsaszínű köd a szemetek elől, ti is hasonló véleménnyel lesztek. most még túl véres szájjal véditek a friss zsákmányt
aionnál én is igy voltam, jól be is cumiztam, és 2 év után szenesre égtem ki belőle, azóta picit óvatosabban kezelek minden játékot xD
és a tera sajnos ugyanannak tűnik, csak cifrább köntössel.
a grindelős questekhez meg annyit fűznék hozzá hogy: igen van más is. pl a gw-ben pvp-vel való fejlődés, párhuzamosan a pve rész mellett. sokkal barátibb, itt viszont nem látok sok más választást, ha fejlődni akarok akkor ugrálok naponta 3 órát, és nincs más választásom :D