Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
KaBuTo666 #887 Jogos, de azt ne felejtsük el hogy az mmorpg alapja a farmolás, és az eféle questek. GW más, persze ott is vannak ilyen questek de nyilván kreatívabb, azért van az a játék, szóval ha ez nem teszik, GW2 start. Engem ez nem tántorít el, szerintem a farmolás lehet kevésbé unalmas ha van egy jó csapat, teamspeak és stb. Főleg hogy láttam mi tájak vannak, meseszép. De ott a példa a cabal online...ott 150+ lvl felett mindenféleképp csapatban kellet grindelni, közben duma volt és rohadtul elment az idő így, persze a durva skillek is dobtak rajta meg hogy halomra húztuk a mobokat, de ez szerintem mmorpg függő mint pl ott a silkroad ami nyilván egyedül full lvlig eltolni vicc lenne annyira okádék soloban és az embernek rámenne 24/7 ideje, ezért is botol mindenki...Gondolom te is várod a GW2t.