Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
na végeztem mára a terával. lv 11 slayer, kb 1es graf beállításon (technikai okokból kifolyólag) letoltam pár questet eljutottam az asszemfővárosba, szétnéztem, láttam a gm-et is, sajnos hanyatt nem estem, de annyira nem is rossz. az első 1 órában kényszerítettem magam h ücsörögjek itt, hogy legalább lássak belőle valamit, a másik 2 óra már lazán elröppent amikor ráéreztem.
amik tetszettek:
szép területi sebzéseket osztogathatok, elég sok mobba, volt hogy 3-4 mobcsoportot magamra rántottam és úgy henteltem ;D
a grafika.
a karakterek, épületek, egyéb dolgok kidolgozottsága!
a skillezés közben a levegő a fegyver körül :D. ez nagyon el van találva.
amik nem tetszettek:
a questek egyszerűsége (ölj meg öt trappsita sajtot, menj oda, ölj meg két penészes trappista sajtot, aztán menj vissza) illetve hogy a storylineból semmit nem értettem, pedig olvastam és próbáltam figyelni rá.
a csak-tábortűznél-restelés
horribilis árak a general storeban
nem lehet leugrani a szirtről :((
üvöltve ordít róla a koreai perverzió, a ruhamániások, a kurvák, a pedofilok, a nekrofilok, és az animal s.x kedvelői örülhetnek
a mászás és az úszás. iszonyúan béna, nem is értem minek tették bele...
véleményem szerint, teljesen fölösleges volt a jelenlegi formájában.
250 screenshot kezdőzónától Velika városáig