Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Vicodine
    Kb 8 skillje van átlag mindenkinek,de legyen 10...Nem oszt nem szoroz,nagyon kevés,de igazából tera az egy olyan game lesz ami elé csak egy kicsit hentelni lesz érdemes leülni,mert maga az irányítás az arra lesz jó,pvpre nemtudom elképzelni hogy jó lenne,és mint a videók mutatják, sajna így is van.Ez a non targetos dolog ez egyedül pvere alkalmas,mmoban nemfog ez annyira jol megvalósulni mint egy fpsben,itt más a látószög meg minden.Hentre viszont jó lesz,csak hát egy mmoban a pvp a lényeg...Akármennyire überbrutál prora megcsinálják a gamet,ez az fpses irányítás szerintem(meg akivel eddig beszéltem) nem egy túlságosan nyerő dolog egy mmoban,minden műfajnak megvannak a maga sajátosságai.A végleges verzióban max lvlen kiváncsi leszek milyen lesz egy pvp,de amiket eddig videókat láttam,kezdetleges tera ide vagy oda,enyhén szolva gagyik...Én is várom terát mert érdekesnek tűnik,nem fikázom,csak van itt 1-2 olyan tény amit nemárt figyelembe venni,mert van olyan dolog ami pozitív benne,de elég sok a negatívum is sajna,főleg ahogyan olvastam bétázgatások után,volt pozitív írás is róla de több a negatív.Az tuti h Aiont én le nem cserélem rá,szerintem Blade&Soulig..:D Láttam jó pár nevet ami várható idén,úgymond "nagydurranás" mmo,de szerintem Tera nem lesz köztük,hiába jön ki elvileg nyáron a ferdeszeműeknél.Még annyit ,h említetted aion skillrendszerét,hát toltam pár mmoval,de eddig messze ott van a legjobb skillrendszer,köszönhetően a nagy CDoknak,a rengeteg skillnek és chain rendszernek,hogy egyáltalán nemmindegy mikor mit nyomsz,itt nemlehet rátenyerelni a billentyöüzetre és nyomkodni mint hülyegyerek a csengőt..Az h vannak skillek amiknek van előfeltétele,pl egy knock back vagy ilyesmi,az külön jó,sosem tudod mikor kell használni az errevaló chaint...tera nyilván más lesz,de nagyon elkiabálni sem akarok dolgokat míg nempróbáltam ki,de az eddigiek alapján ez a véleményem,pedig eleinte nagyon vártam.Grindre azért jó lesz ha valaki felbasz agyilag itt gyors leölök 1000000000 mobot azt jó leszXD