Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
az ellenségeskedés oka, mert rengeteg ember tünt fel itt és máshol is, aki eddig full fikázta a gamet (akinek nem inge ne vegye magára). Még mindig nem értem mi europaibb neked a gw 2 ben, az hogy ingyenes? az nem igazán europai...
De kb tegnap ota cryolsz, egy olyan dolog miatt, ami kb várható is volt (hogy lesznek gondok, hiszen az első éles dolog lett volna ahova több ezer ember beszabadulhatott volna). és miután olyan gond lett, ami nem 2 perces orvoslást igényel, igy haza is telefonáltak a BHS nek, tehát valami nagy gond van aminek a javítási idejét nem tudják mégcsak megbecsülni sem. igy inkább lefujták és majd kitüznek egy másik dátumot ami szerintem teljesen korrekt eljárás (jobb mintha ma is várnál a semmire nem) Ezután nem értem mire fel a cry? Shit happens? vagy felétek amit beterveztek vagy elképzeltek az csak ugy mehet és soha nem volt semmi gond még sehol? Csakmert ugy mondjátok mintha csak TERA "első nyilvános ""Tesztje"" lenne az első játék amiben ilyesmi beütött volna." (mégegyszer írom, nem volt még bétája itt euban, ez lett volna az ELSŐ nyilvános esély a játék kiprobálására. Ugy gondolom igy érthető, ha valami hiba elöjött...)