Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Vicodine #79 Hát így elsőre nehéz egyetlen gameról is megmondani hogy mi az ami pl bukta lehet benne,de egy félelmem van,ez pedig a pvp.Igen sovány egy mmohoz képest a skillista,ami nagyon unalmas és egysíkú pvpt eredményezhet, ez független attól hogy mik is azok a skillek,ugyanis akkor jó a pvp,ha van variállási lehetőség,nem mindíg csak ugyanazt a felállást tudja mutatni 1-1 kari,így nemlehet majd tudni mikor mit fog csinálni a másik,de ha csak 1-2 skill van az karcsú(én most Aionozom,ott a sorcimmal közel 40 skillt használok,és mindegyiket!).Márpedig mmo akar lenni a game,és mint ilyenben a legfontosabb a pvp,ezért játszunk vele.Amiket eddig láttam videókat pvpről,azok is sajnos ezt támasztják alá,hihetetlen unalmas.A pve az ott van nagyon,szerintem azzal senkinek nem lesz baja úgygondolom.A grafikán megint csak nemfog megbukni,szerintem ebben is egyetértünk...XD Maga az egész "rendszer" hogy hogyan fog működni,az viszont csak játék közben fog kiderülni,mondok egy példát.Régen amikor Lineage2öztem,akkor éveken keresztül minden nap alig vártam már hogy mikor logolhatok végre be,mert annyira volt mindíg mit csinálni,annyira magávalragadó volt a hangulata,egyszerűen aki belekóstólt,nemtudta letenni.Na ez a "plussz" ha meglesz a gameban,és a pvpt is kicsiszolják,betesznek választható irányítást,hogy minden player segge kilegyen nyalva az igényeknek megfelelően,akkor biztos be fog futni,de ha az alapvető dolgokat elkurják akkor jut arra a sorsra majd mint Aion,bár az most feltámadni látszik hamvaiból elég rendesen,de ha elkezdek Terázni,arra már biztos nemfogok várni 1 évet mire "becsiszolják" a gamet!Szerintem egy 3ik bétabeszámoló után több infó leszürésével jobban meglehetne tippelni hogy milyen irányba halad,ezért is várom már azt a franc beszámolót!:()