Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Psychedelic #725
    Van duel, group duel, egészen aszem 10v10-ig, amire lehet fogadni is. BG többfajta, 5v5 10v10 ilyesmik aszem, ezt a részt annyira nem vágom, nem jatszottam koreain, de sok fajta lehetőség, és majd jönnek még újabbak.
    Van guild war, szoval több száz fős pvp ütközetek is lehetnek. És szerencsére nincs 2 frakció, igy végre kapunk egy olyan mmo-t, ahol nem járhatsz úgy, hogy rosz frakciót választottál, és az ellenfél, 5x annyi emberrel zergel titeket.

Fajok adnak bónuszokat, de egyik sem olyan szerintem, ami miatt kötelező lenne olyan fajt választani, 1-2 oras cd-ken futnak stb, és nem is adnak tul durva dolgokat, szerintem nyugodtan lehet olyan fajt választani ami tetszik.