3809
Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
#728 Van-e egy jó lelkű ember akinek akad egy fölös béta kulcsa és szívesen odaadná kérem keressen fel pm-ben. :) -
#727 Szerintem ötletes. :) -
#726 mi nevetséges rajta? -
Psychedelic #725 Van duel, group duel, egészen aszem 10v10-ig, amire lehet fogadni is. BG többfajta, 5v5 10v10 ilyesmik aszem, ezt a részt annyira nem vágom, nem jatszottam koreain, de sok fajta lehetőség, és majd jönnek még újabbak.
Van guild war, szoval több száz fős pvp ütközetek is lehetnek. És szerencsére nincs 2 frakció, igy végre kapunk egy olyan mmo-t, ahol nem járhatsz úgy, hogy rosz frakciót választottál, és az ellenfél, 5x annyi emberrel zergel titeket.
Fajok adnak bónuszokat, de egyik sem olyan szerintem, ami miatt kötelező lenne olyan fajt választani, 1-2 oras cd-ken futnak stb, és nem is adnak tul durva dolgokat, szerintem nyugodtan lehet olyan fajt választani ami tetszik. -
kovalik #724 még egy kérdés: a fajok milyen bónuszt adnak, van vhol erről leírás ? -
Psychedelic #723 Nincs 2 oldal, mindenki egy oldalon áll, de ha nem birod a másikat pofán lehet csapni. -
kovalik #722 PVP-ről van vkinek tapasztalata ?
Milyen módok lesznek ? azt tudom, hogy sima duel, battleground lesz.A battleground pontosan milyen ? hány fős ? zászló vagy területfoglalós vagy simán csak deathmatch.
Van-e esetleg olyan grandiózus pvp ütközetek, ahol pl. több százan vannak ?
Van-e guild vs guild war ?
Vagy két szemben álló frakció van ? -
#721 Egyet értek. Igazából még Castanic se lennék - kell
a frásznak jávorszarvas agancs. Persze kinek a pap
kinek a paplan. -
#720 Ezek a kis pockok rontani fogják a játékélményem
az tuti, hacsak nem épp ölöm őket. -
#719 Meno itt is két frakció van és ha igen a Variance melyik oldalon lesz? -
#718 hörcsögkutyamacskamokus biztos nem leszek :D -
#717 Nevetséges bmeg. -
#716 -
#715 Az egyiken csak manóbaszás van, a másikon embereken is gyakorolhatsz. -
#714 #670-re vmi ?
egyébként mi a különbség pve és pvp server között ? -
#713 Van még valakinek szabad kódja, haveromnak kéne egy...ty -
#712 Hi, kódot a sneak peek-het hozzá lehet még adni? -
celgene32 #711 PJCGKTAT6XAKRRRMXREWH77YFDLH5KY5 -
menorel #710 Bemásolom ide is azoknak, akik esetleg nem követik a blogot, vagy elkerülte a figyelmüket:
Következő event: Sneak Peek (2012. feb 4-5 15:00-24:00) Preferált HU szerver: Arborea (PVE) Béta guild: Variance.
Sneak-Peek info: Szerver nyitás: 15:00-kor. Kb fél órával a szerver nyitás után lesz meg a guild.
Beta guild invitálásért keresd ingame: Menorel, Szergely, Des.
Gyere fel TS-re, ha bármilyen kérdésed van. TS cím: ts.variance.hu (default port) -
kovalik #709 nod32, úgy néz ki ez a ludas -
kovalik #708 Hoppá, lefutott a repair, de a a nod32 vírusosnak érzékelte a C:\Program Files (x86)\TERA\Client\Binaries\tera.exe fájlt és a karanténba tette.
Miután visszatettem jó lett az egész !
tehát, ha vkinek ugyanilyen problémája van, akkor nézze meg a vírusirtóját -
menorel #707 Még egy kérdés: Milyen tűzfalat/Antivirust/védelmi izébizét használsz? -
kovalik #706 itt találtam : https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=27961
chrome-m van a legfrissebb
most éppen a launcher beépített repair-t indítottam el, hátha segít -
menorel #705 Adtál fel a hibára support ticketet? Konkrétan melyik fórumon láttál hasonló hiba jelzést? Próbáltam rá keresni, de én semmit nem találtam.
A kliensnek el kellene indulnia ha minden rendben van.
Fontos: A launcher beépített böngészőt használ, amihez az alapértelmezett böngésződet használja. Nem lehetséges, hogy valami 'egzotikus' böngésződ van, esetleg nincs frissítve a böngésződ vagy a flash playered?
Ez nyilván csak tipp, de kizárni nem tudom.
Esetleg megpróbálhatnád, hogy feldobsz a gépre egy google chromeot a legfrissebb flash playerrel és azt állítod be alapértelmezett böngészőként. Ha ez sem segít, akkor pedig leszeded. -
kovalik #704 néztem más fórumon is , másoknak is előjön ez a hiba, de semmi válasz rá -
PhoenixKnight #703 Hali,
Pár sneak peek kulcs nálam maradt még húsvétról:
PMXDX3AMDKKHPEKM47Y3ANYLECA4ANXM
A5MMGLHJER7KPYCFD7E33Y9734A9CKAA
Jó játékot! -
#702 az cinkes, nekem már eljut a szerverválasztó képernyőig :) -
menorel #701 Arborea szerver lesz preferálva azoknak akik csatlakozni akarnak a közösségi béta guildhez. -
kovalik #700 Hol látjátok a szervereket ?
Ha én a Play-re kattintok Error: 01130002
Game execution failure ír ki.
Ez azért van mert nem online a szerver, vagy nálam van a hiba ? -
#699 a Velikan vagy az Arborean leszünk majd a két szerver közül? -
celgene32 #698 Great news, if your pre ordered TERA and redeemed your key already, you'll have access to the sneak peek event this weekend as well! ~Raven
Elvileg akkor nem kell sneak peak key. -
#697 vagy ez már nekem nem is kell ha pre-ordereltem mi? -
#696 basszus megint lemaradtam :( -
celgene32 #695 http://www.mmoreviews.com/tera-online-is-giving-away-2000-sneak-peek-access-keys/
meg kb 100. -
celgene32 #694 http://www.gameitems.com/get-your-tera-online-sneak-peek-access-key-giveaway-305.html
meg kb 500. -
menorel #693 Ha az account manager oldalon az acocunt statusnál az "active" szerepel és az account typenál "trial" vagy "preordered", akkor rendben van minden. -
menorel #692 A Sneak-Peek event alatt a cap: lvl 22 lesz. Utána wipe majd indul a CBT. A CBT-kre még nincs meghatározva a szint határ, de mivel közben nem lesz wipe ezért egy szakaszos szint emelést tudok elképzelni. Ha követik az instanceokat, akkor kb ilyesmit tudok elképzelni: lvl22-lvl28-lvl38-lvl42-lvl50. De ezzel kapcs, várnunk kell még az official megerősítésre. -
#691 account managmentben hol írja hogy pre-ordereltem? -
Thaddeus #690 Valahol asszem azt olvastam, hogy lvl 22 a határ, területek is kb addig. -
Psychedelic #689 Igen, ezt én is láttam, de a kérdésemre nem ad válasz, hogy itt is mondjuk lvl 17-ig lehet fejlödni mint cpe alatt, vagy akár szintezhetek 58-ra vagy mennyi a max szint, és mehetek bárhova ahova akarok, és kipróbálhatok mindent?