Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
menorel #705 Adtál fel a hibára support ticketet? Konkrétan melyik fórumon láttál hasonló hiba jelzést? Próbáltam rá keresni, de én semmit nem találtam.
A kliensnek el kellene indulnia ha minden rendben van.
Fontos: A launcher beépített böngészőt használ, amihez az alapértelmezett böngésződet használja. Nem lehetséges, hogy valami 'egzotikus' böngésződ van, esetleg nincs frissítve a böngésződ vagy a flash playered?
Ez nyilván csak tipp, de kizárni nem tudom.
Esetleg megpróbálhatnád, hogy feldobsz a gépre egy google chromeot a legfrissebb flash playerrel és azt állítod be alapértelmezett böngészőként. Ha ez sem segít, akkor pedig leszeded.