Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Vicodine #68 Nyugtával a napot netmester,mert a magyar gyerek aki játszott vele CBT2-n,iszonyatosan lehúzta,azért kérdezősködtem az irányítás választhatóságáról is,mert írta a srác hogy egyszerűen kezelhetetlen,meg úgy alapjaiban az egész game csak látványos,semmi más.Viszont az csak CBT2 volt,akkor ezek az újdonságok még nemvoltak,plussz azóta változtathattak az irányítás választhatóságán is.Meg a másik dolog a pvp.Egy MMOban az első és legfontosabb dolog a pvp,erre épül minden MMO,és ez TERAban nagyon kezdetleges,sok pvp videót láttam,egyszerűen valami hihetetlen unalmas nem is pvp hanem valami akármi volt,nembeszélve arról hogy ilyen bejelöléses alapon működik ha valakit leakarsz pkzni,így egyből a körülötted levő összes ember rádmászik,azon is kiváncsi vagyok mit változtattak.Tehát a felszín alá is kell nézni mielőtt kijelentesz valamit.Én bizakodom TERAban,mert megvannak az alapok egy fasza kis MMOhoz,de még kevés jelenleg...Az új skilleket majd meglátjuk miket hoztak ki belőlük,azok döntik el hogy milyen lesz a pvp